Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.670.784
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moj asortiman:

Smart launtcher pro
Lucky Patcher
Root Explorer
Super backup
WiFi key recovery
Easy unrar
Hex editor
Pixlr photo editor
Erste redomat
Tubemate(downloader)
Showbox(Moovie&tv show sa titlovima)
Viper4android
Mx player
Greenify
Betterbatterystats
All in one gestures jako bitna posto sam maknuo vidljive tipke na ekranu te swipanjem upravljam uređajem(swipe za gore u ljevom doljnjem kutu je back,u sredini je home button te desno se nalazi all recents)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 20:53 (4L4N).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Cojek kaže...

momci, dajte mi recite, trebam aplikaciju koja ce mi pokazati sto mi zere bateriju.

punio sam ga preko noci, i oko 6:50 sam ga izvadio sa punjaca i stavio na nocni ormaric.

stigle su mi poruke na messenger i 1 na viber al mobitel nije diran do 3 popodne. 

u 3 popodne baterija mi je bila 70%. pa me zanima sto mi tolko draina bateriju da rijesim to. hvala

To nije nikakav drain, možda 10-tak posto više nego što je uobičajeno ali nikako se ne bi moglo nazvati drainom.

Ja imam Note 3, uključen wifi non stop, lokacija, 6-7 servisa (mailovi, društvene mreže) i kad je na stand-by (recimo vikendom kad s nikim ne razgovaram, poslovni je mob) baterija u 10 sati stand-byja padne 20-25 %.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Cojek kaže...

momci, dajte mi recite, trebam aplikaciju koja ce mi pokazati sto mi zere bateriju.

punio sam ga preko noci, i oko 6:50 sam ga izvadio sa punjaca i stavio na nocni ormaric.

stigle su mi poruke na messenger i 1 na viber al mobitel nije diran do 3 popodne. 

u 3 popodne baterija mi je bila 70%. pa me zanima sto mi tolko draina bateriju da rijesim to. hvala

To nije nikakav drain, možda 10-tak posto više nego što je uobičajeno ali nikako se ne bi moglo nazvati drainom.

Ja imam Note 3, uključen wifi non stop, lokacija, 6-7 servisa (mailovi, društvene mreže) i kad je na stand-by (recimo vikendom kad s nikim ne razgovaram, poslovni je mob) baterija u 10 sati stand-byja padne 20-25 %.

hah tipican samsung... 
meni je ovo sad se tek pocelo desavat. mob je star 2 godine i do sad je preko noci ako sam ga ostavio, ili po danu.. pao za 2-3 posto a ne za 30...

Error 404 Not Found
17 godina
neaktivan
Cojek kaže...
CrnaBitanga kaže...
Cojek kaže...

hah tipican samsung... 
meni je ovo sad se tek pocelo desavat. mob je star 2 godine i do sad je preko noci ako sam ga ostavio, ili po danu.. pao za 2-3 posto a ne za 30...

Da li je bio wifi upaljen? Odeš na settings pa na wifi pa na tri točkice gore desno pa na advanced pa na 'keep wifi on during sleep' postavi na never. Neke aplikacije tipa facebook itd. drže ovo stalno upaljenim. Također, ako ti je internet upaljen, taskerom napraviš profil da ti pali data npr. svakih pola sata da pokupi emailove itd. i onda se opet gasi. Tasker košta 3-4 dolara, ali ima i besplatnih sličnih alternativa. 

There is no job like cron job!
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima neki tasker sta moze pokretat shortcate?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo moja prva aplikacija CountrieZ

U pitanju je kviz za kontinente, države, glavne gradove i zastave. Ako neko voli ovaj tip igara nek' instalira, ostavi komentar, rate-uje.... biću vam zahvalan :)

10 0 hvala 0
15 godina
Kolega aplikacija mi se svida samo po mome misljenju bi promjenio dizajn botuna jer podsjecaju na vec neke postojece quiz igre :)
Nitko ne umire kao djevac, jer život svakoga izj*be.

0 0 hvala 1
13 godina
Android borbeni komplet

Pošto sam već dugo na androidu, evo da i ja podijelim svoj izbor:

- Nova Launcher Pro + Cornie icons

- Root Explorer

- SuperSU

- Titanium Backup

- Kernel Adiutor

- LMT pie control

- Tapatalk

- Chromium browser

- ProShot

- Box

- Betternet

- Flud

- Moon+ Reader

- NexMusic+

- Timely

- MX Player

- WhatsApp

- 9gag

- Adobe acrobat i WPS office

Dolaskom Doze-a više ne koristim greenify, već s Naptime optimiziram doze

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
etino kaže...

Pošto sam već dugo na androidu, evo da i ja podijelim svoj izbor:

- Nova Launcher Pro + Cornie icons

- Root Explorer

- SuperSU

- Titanium Backup

- Kernel Adiutor

- LMT pie control

- Tapatalk

- Chromium browser

- ProShot

- Box

- Betternet

- Flud

- Moon+ Reader

- NexMusic+

- Timely

- MX Player

- WhatsApp

- 9gag

- Adobe acrobat i WPS office

Dolaskom Doze-a više ne koristim greenify, već s Naptime optimiziram doze

bilo bi dobro i koje linkove nabacit 

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

po cemu je bolji Doze/Naptime od greenify?

3 0 hvala 0
13 godina
xDISORDERx kaže...

po cemu je bolji Doze/Naptime od greenify?

Doze je ajmo rec googlova kopija greenifyja koju je ugradio u novi android marshmallow. Kada se ekran ugasi, mobitel pomocu senzora provjerava ima li kretanja te ako nema prelazi u stanje deep sleepa. Doze, slicno kao i greenify, hibernira aplikacije i ne dopusta da stalno rade u pozadini i trose bateriju, ali razlika je sto doze nakon određenog vremena, na kratko vrijeme, dopušta normalan rad aplikacijama i omogucava stizanje obavijesti i sl. Kod greenifyja jednom kad hiberniraš aplikaciju ona ostaje neaktivna sve do ponovnog pokretanja, ali ako imaš plaćenu verziju i xposed mozes omogucit gcm push...

Ne kazem da greenify ne valja, bas suprotno, to je must have aplikacija ako zelis dobru bateriju uz more gladnih aplikacija koje stalno rade u pozadini, ali uz doze jednostavno nije potreban. Naptime jedino sluzi za optimizaciju dozea po svojoj volji. Ali dok vecini stigne nadogradnja za 6.0 (ako uopce stigne) greenify je glavni.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

baš sam guglao doze, čitajući površno ovo, nigdje se ne spominje hibernacija, samo zbrana prometa za određene aplikacije kada je ugašen ekran šta i nije neka stavka

0 0 hvala 0
13 godina
xDISORDERx kaže...

baš sam guglao doze, čitajući površno ovo, nigdje se ne spominje hibernacija, samo zbrana prometa za određene aplikacije kada je ugašen ekran šta i nije neka stavka

Ne, to nije to... Doze je svojstvo novog androida, marshmallow iliti 6.0. Klik

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
There is no job like cron job!

6 0 hvala 3
14 godina
Android borbeni komplet

Koja je najboja aplikacija za screenshot mobitela, a koji su najbolji antivirusi i ad blockeri?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 3:27 (marijanooo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Koja je najboja aplikacija za screenshot mobitela, a koji su najbolji antivirusi i ad blockeri?

Ja ovu koristim i odlicna je..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icecoldapps.screenshoteasy

13 godina
marijanooo kaže...

antivirusi na mobitelu jednostavno nisu potrebni, samo zderu bateriju i ram te ostaju aktivni u pozadini. Uz malo paznje sto se skida i instalira, moze se i bez antivirusa.

A za ad blocker imas AdAway koji zahtjeva root, ili skini neki browser koji ima ugradjen adblocker.

14 godina
Android borbeni komplet

Trebala bi mi preporuka za jedan dobar, točan i jednostavan widget za vremensku prognozu.

Također, koji su vam najbolji launcheri? Skinuo sam Nova i Smart, Nova launcher me nije bas odusevio, Smart se na prvu čini ok, ima li još koji za preporuku?

I treće, postoje kakvi dobri kamera appovi, ili koristite stock app? Mob je Xiaomi mi 4c..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Trebala bi mi preporuka za jedan dobar, točan i jednostavan widget za vremensku prognozu.

Također, koji su vam najbolji launcheri? Skinuo sam Nova i Smart, Nova launcher me nije bas odusevio, Smart se na prvu čini ok, ima li još koji za preporuku?

I treće, postoje kakvi dobri kamera appovi, ili koristite stock app? Mob je Xiaomi mi 4c..

smart launcher pro,zopper widget pro a kamera je inače najbolja stock po mom misljenju

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:10 (4L4N).
14 godina
Android borbeni komplet

Thx. Koji ti je ovo theme?

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Trebala bi mi još koja preporuka za neki widget za vremensku prognozu, ovaj gore se plaća. Stavio sam yr.no, ali nisam bas zadovoljan.

Također. zamolio bi za preporuke za neki dobar lock screen app i za neki app za zaštitu mobitela od krađe.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Trebala bi mi još koja preporuka za neki widget za vremensku prognozu, ovaj gore se plaća. Stavio sam yr.no, ali nisam bas zadovoljan.

Također. zamolio bi za preporuke za neki dobar lock screen app i za neki app za zaštitu mobitela od krađe.

XWidget je dobar, vremenska prognoza je bazirana na Accuweatheru te imaš dovoljno tema za widgete (dosta ih je starije, ali su i danas dobri kao recimo G2/G3 Weather tema)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
marijanooo kaže...

smart launcher pro,zopper widget pro a kamera je inače najbolja stock po mom misljenju

Pozadina od xperie,zwart ikone i royal zopper widget

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav svima

tražim aplikaciju koja bi mogla povezati cloud servise koje koristim (Dropbox, Box, Mega, Google Drive, OneDrive, npr), pa da ih ne moram imati sve instalirane na mobitelu.

Ako netko zna, hvala unaprijed

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima

tražim aplikaciju koja bi mogla povezati cloud servise koje koristim (Dropbox, Box, Mega, Google Drive, OneDrive, npr), pa da ih ne moram imati sve instalirane na mobitelu.

CB

ES file manager :)

16 godina
neaktivan
someguy kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima

CB

Pro verzija istog, free ima neka ograničenja (nisam skužio koja, ali ih ima)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
14 godina
neaktivan
someguy kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima

CB

midzan21 kaže...
someguy kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pozdrav svima

CB

Pro verzija istog, free ima neka ograničenja (nisam skužio koja, ali ih ima)

ES je postao bloatware, Solid Explorer je također dobar izbor.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Za Samsung mobitele (možda radi i na ostalima koji nisu Samsung), a koji imaju za otisak prsta, da "pretvara" fizicku home tipku u kapacitivnu. easyHome

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze li se kupiti app i dati je nekome kao poklon? I mogu li nekome poslati npr. 5$ kao gift? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
QuidZz kaže...

Moze li se kupiti app i dati je nekome kao poklon? I mogu li nekome poslati npr. 5$ kao gift? 

https://play.google.com/store/gift?hl=hr

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice