Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.671.320
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Gale92 kaže...

Imam Sony Xperia Z3 te na njemu Android 5.1.1 do prije nadogradnju uredno sam koristio aplikaciju AppLock i sve je radilo kako je i trebalo (ista je obavljala svoju zadaću sasvim uredno), no dolaskom i izvršavanjem nadogradnje, pripadajuća aplikacija u opće ne "zaključa" zadane elemente pametnog telefona (poput imenika, poruka...itd) premda u postavkama aplikacije stoji da su te značajke zaključane.

Mene sada zanima dok ne izađe upade iste, dal postoji neka aplikacije slične (iste)  namjene koja radi s Androidom 5.1.1 odnosno koja je kompatibilna...

Hvala na pomoći

Vezano uz ovaj moj problem, želim reći kako sam kontaktirao autora aplikacije te mi je uljudno odgovorio na moju e-mail poruku.
Caka je u tome što je nakon aktualizacije na najnoviju verziju dotične aplikacije, potrebno otići u postavke telefona te u odjeljku "sigurnost" odabrati stavku "aplikacije s pristupom korištenja memorije", te je potrebno AppLock-u omogućiti korištenje iste, odnosno samu aplikaciju postaviti na "enable", nakon toga AppLock radi nesmetano kao i prije nadogrdnje na 5.1.1. Eto nadam se kako će nekome ovaj moj post biti od koristi u dogledno vrijeme

10 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koji bi bio najbolji backup app da spriječim ovakve havarije u budućnosti? App može biti besplatan ili plaćen.

Pravedni Osvetnik Zorro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rocker747 kaže...

Koji bi bio najbolji backup app da spriječim ovakve havarije u budućnosti? App može biti besplatan ili plaćen.

Ja koristim stock backup aplikaciju od LG-a i odlična je. 

Imaš ovdje napisano top 10 android aplikacija za backup.

13 godina
Rocker747 kaže...

Ako imaš root, Titanium backup je odličan :D

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozz, dali je možda netko upoznat sa drainanjem baterije zbog SD kartice? Nakon stavljanja 16 GB class 10   verbatim kartice baterija mi se počela ekstremno praznit, naravno nisam nikakve aplikacije prebacivao na nju,nego samo slike i video. Kad sam ju izvadio baterija se vratila u normalu kao i prije. Mobitel je SG S3 Neo, stock rom.

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

moze preporuka par novijih igrica, ne volim strategije i tower defence tako da to ne dolazi u obzir, usput evo i preporuka za igricu Brain Dots

šteta da je ova tema skoro pa mrtva, prije sam ovdje znao jako dobre preporuke naci

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Može preporuku neke igre bilo koji žanr, za kračenje vremena na faksu, u autobusu 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni je najbolja za takve stvari Flow Free. Vec sam ju jedno 4-5 puta ispocetka nakon sto sam sve rjesio :) 

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Monument valley,obavezno probati odlična igra.

5 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Ja sam nedavno igrao This war of mine, i super je ako mislite nesto na androidu odigrat i sviđa vam se takav tip, ali to bas nije nest za nabrzinu u busu il tako nesto

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav forumaši, Imam problem sa lollipopom 5.0.2 na Samsungu A5 , a to je da mi u browserima neće otvoriti video u npr. youtube aplikaciji nego mi otvara video baš u browseru tj. u nekom njegovom playeru. Probao sam napraviti kompletan reset defaultnih aplikacija u app manageru, jel sam mislio da prilikom prvog korištenja nisam odabrao you tube app i stavio kao "always" ali ipak nije to u pitanju, jel u principu ništa me ni ne pita. Koristim operu kao glavni browser, ali isto je i u chromu i u sveme ostalom.

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Kako mi se napunila interna memorija svime i svačim, napravio bih Factory reset sa brisanjem interne memorije,

pa molim preporuke koje aplikacije preporučate da stavim na Samsung Note I.

Antivirus

Photo

Launcher

Navigacija-offline (može u PM link)

Baterry saver - koji?

i drugo što mislite da bi obavezno trebalo instalirati - borbeni komplet kako je i naslov teme.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google fotografije ili Quickpic za fotografije.

Nova launcher

Nokia Here za offline navigaciju.

Antivirus i battery saver ne trebaš. :)
17 godina

Da još malo nadopunim listu sa nekim svojim favoritima...

Yahoo weather za vrijeme

SMS parking za parkiranje

Keep za bilješke (Evernote alternativa)

ACR za snimanje poziva

Musixmatch za prepoznavanje pjesama i stihove

ES File Explorer za datoteke

Pushbullet za brzu razmjenu sa drugim uređajima

Feedly, Appy Geek, News Republic, Drippler, mVijesti za vijesti

12 godina
Android borbeni komplet

zanima me misljenje iskusnih da li je na mobitelu potrebno imati battery doctor-a clean mastera i slicne aplikacije ili se moze i bez toga, radi se o mobitelu koji ima malu radnu memoriju(512) tnx unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nije potrebno, više troši/zauzima nego pomaže

5 0 hvala 1
16 godina

Prijo, imam ja mobitel sa 512 mb... tj. 393 točnije, ostalo na GPU ode... Uglavnom , davno sam ja to testira.. takve stvari su zapravo kontra efekt.. jer troše RAM, i rade u pozadini.. znači crpe bateriju.

Sve šta ti taj "battery doctor" napravi, možeš i sam. A to je.. smanjit brightness, oko pola ili čak manje, ovisi gdje se nalaziš trenutno.. inače automatic brightness je ok opcija, al pošto i to ajmo reć u jednu ruku troši bateriju pošto, stalno minja postavke osvjetljenja "muči" se.. ako se npr nalaziš negdi gdje je tama a onda npr na svitlo odeš pa on se mora "Prilagodit" :P.. Bolje da manual sebi namištaš...  GPS -off, Sinkronizaciju kada ne koristiš također, ne imati puno aplikacija na mobu i tako, da ne nabrajam dalje.

Što se tiče clean mastera.. nije potrebno. Isproba davno... placebo efekt.., možeš jedanput skenirat sa njim i onda ga izbrisat, nema ga smisla imat ako se znaš koristit androidom :p.

Pozz.

Only God Can Judge Me
12 godina
jukiii kaže...

Prijo, imam ja mobitel sa 512 mb... tj. 393 točnije, ostalo na GPU ode... Uglavnom , davno sam ja to testira.. takve stvari su zapravo kontra efekt.. jer troše RAM, i rade u pozadini.. znači crpe bateriju.

Sve šta ti taj "battery doctor" napravi, možeš i sam. A to je.. smanjit brightness, oko pola ili čak manje, ovisi gdje se nalaziš trenutno.. inače automatic brightness je ok opcija, al pošto i to ajmo reć u jednu ruku troši bateriju pošto, stalno minja postavke osvjetljenja "muči" se.. ako se npr nalaziš negdi gdje je tama a onda npr na svitlo odeš pa on se mora "Prilagodit" :P.. Bolje da manual sebi namištaš...  GPS -off, Sinkronizaciju kada ne koristiš također, ne imati puno aplikacija na mobu i tako, da ne nabrajam dalje.

Što se tiče clean mastera.. nije potrebno. Isproba davno... placebo efekt.., možeš jedanput skenirat sa njim i onda ga izbrisat, nema ga smisla imat ako se znaš koristit androidom :p.

Pozz.

Upravo takav je moj mob sto se tice rama, bucemo probali bez tih aplikacija.....jer nesto mi odjednom jako guta bateriju, osim ako nije baterija sama dala svoje..... puno hvala.... ;)

12 godina
Android borbeni komplet

Koja preporuka je antivirusa za mobitel slabijeg rama

0 0 hvala 0
15 godina
medoplavi kaže...

Koja preporuka je antivirusa za mobitel slabijeg rama

Moja osobna preporuka je uopce ne koristiti antivirusni. Google play automatski skenira pomoću Bouncera, sistema za skeniranje aplikacija.Android od svoje verzije 4.2 ima ugrađeni sustav koji skenira aplikacije koje su instalirane odnosno instalira takve aplikacije koje nemaju viruse u sebi.Ja ti preporučujem uključiti pamet i ne iči na stranice na kojima sumljaš da su virusi ili takva gamad,jer sve ostalo če ti samo jesti puno rama i baterije bezveze 

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 19:08 (crni pauk).
16 godina

Prijo ako stvarno ti treba antivirus ( a inače ga ne preporučam ako znaš šta radiš na internetu).. za mobitele slabijeg ram kapaciteta ovaj je vrh , jer sam ga testira osobno.. al sam ga maka, jer mi ne treba.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qihoo.security.lite  - oko 8-10 RAMa uzme dok je aktivan...

Only God Can Judge Me
16 godina
Matozan kaže...

Kako mi se napunila interna memorija svime i svačim, napravio bih Factory reset sa brisanjem interne memorije,

pa molim preporuke koje aplikacije preporučate da stavim na Samsung Note I.

Antivirus

Photo

Launcher

Navigacija-offline (može u PM link)

Baterry saver - koji?

i drugo što mislite da bi obavezno trebalo instalirati - borbeni komplet kako je i naslov teme.

Sil kaže...
Google fotografije ili Quickpic za fotografije.

Nova launcher

Nokia Here za offline navigaciju.

Antivirus i battery saver ne trebaš. :)

Sil kaže...

Da još malo nadopunim listu sa nekim svojim favoritima...

Yahoo weather za vrijeme

SMS parking za parkiranje

Keep za bilješke (Evernote alternativa)

ACR za snimanje poziva

Musixmatch za prepoznavanje pjesama i stihove

ES File Explorer za datoteke

Pushbullet za brzu razmjenu sa drugim uređajima

Feedly, Appy Geek, News Republic, Drippler, mVijesti za vijesti

Još neki prijedlog - drugi forumaši!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

dosta ti je to, i vise nego sto trebas ;)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

momci, dajte mi recite, trebam aplikaciju koja ce mi pokazati sto mi zere bateriju.

punio sam ga preko noci, i oko 6:50 sam ga izvadio sa punjaca i stavio na nocni ormaric.

stigle su mi poruke na messenger i 1 na viber al mobitel nije diran do 3 popodne. 

u 3 popodne baterija mi je bila 70%. pa me zanima sto mi tolko draina bateriju da rijesim to. hvala

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
Only God Can Judge Me
16 godina
Android borbeni komplet

Koji je najbolji Office paket za android, a da je kompatibilan sa MS Office-om?
Trebam dokumente (word, excel) napravljane u MS Office-u ureživati na tabletu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 8:37 (tintin).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

He, da vidim što ja imam od programa.

Nova Launcher - Launcher

Sense Analog Clock widget - sat, prognoza i sistemski parametri.

MacroDroid - kao tasker ali puno jednostavniji.

Instant SMS / USSD - programčić za automatsko slanje SMS i USSD kodova (tipa provjera paketa ili stanja računa)

FX explorer (Nextapp) - definitivno najbolji file explorer, ima sve, SVE.

Weather Pro - kao što ime sugerira, prognoza vremena.

Incognito widget - anonimni pozivi

jetAudio player - kompliciran ali audio player najbogatiji opcijam, nema što nema.

Auto Info - domaća aplikacija za provjeru auto osiguranja putem tablica, ono, možeš provjeriti da li je auto registriran, bilo koji u HR.

Camera FV-5 - fotić što drugo reć

1Password - pasword sef.

Andro12C - financijski kalkulator

Hybrid Stopwatch - najljepša štoperica

MX Player - video player 

MAPS.ME - offline karte (skineš jednom)

QuickPic - preglednik slika

Tapet - slaganje pozadina

Redialer - widget za pozivanje dok se netko ne javi (zivka dok netko sa druge strane ne "digne slušalicu") PS. staviti na speaker da čujete kad se javi :)

dobar štos ako nekome tko se ne želi javiti želite isprazniti mob. 

Titanium backup - backup

Eto.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Only God Can Judge Me
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

İma li aplikacija koja može pokazati u kojem folderu se nalaze fajlovi neke aplikacije, npr neka igrica, koje sve foldere koristi? 

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Link2sd, odabereš aplikaciju pa datoteke

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice