Imam Sony Xperia Z3 te na njemu Android 5.1.1 do prije nadogradnju uredno sam koristio aplikaciju AppLock i sve je radilo kako je i trebalo (ista je obavljala svoju zadaću sasvim uredno), no dolaskom i izvršavanjem nadogradnje, pripadajuća aplikacija u opće ne "zaključa" zadane elemente pametnog telefona (poput imenika, poruka...itd) premda u postavkama aplikacije stoji da su te značajke zaključane.
Mene sada zanima dok ne izađe upade iste, dal postoji neka aplikacije slične (iste) namjene koja radi s Androidom 5.1.1 odnosno koja je kompatibilna...
Hvala na pomoći
Vezano uz ovaj moj problem, želim reći kako sam kontaktirao autora aplikacije te mi je uljudno odgovorio na moju e-mail poruku.
Caka je u tome što je nakon aktualizacije na najnoviju verziju dotične aplikacije, potrebno otići u postavke telefona te u odjeljku "sigurnost" odabrati stavku "aplikacije s pristupom korištenja memorije", te je potrebno AppLock-u omogućiti korištenje iste, odnosno samu aplikaciju postaviti na "enable", nakon toga AppLock radi nesmetano kao i prije nadogrdnje na 5.1.1. Eto nadam se kako će nekome ovaj moj post biti od koristi u dogledno vrijeme