Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.660.313
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

ne radi mi facebook fot htc sense,tj. ne želi mi sinkronizirat kontake od 11.4.2011.,stalno piše "sync is currently experiencing problems.It wll be back shortly."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
john_ryder kaže...

ne radi mi facebook fot htc sense,tj. ne želi mi sinkronizirat kontake od 11.4.2011.,stalno piše "sync is currently experiencing problems.It wll be back shortly."

radi normalno. imas stock ili drugi rom?

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
nsoul kaže...
john_ryder kaže...

ma imam rom

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali je Blackmart down ili samo meni ne radi?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li koji program za konverziju video i audio datoteka??? npr. mp4 u mp3, flv u mp4...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ESET Mobile Security for Android
ATJLučko kaže...
jurica_m kaže...
tony THE Noob kaže...

Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala

Jure, a koliko levela se traži {#} !!??

Ja ih na RIO ima 6, 3 imam i 3 coming, ako si na to mislio {#} !!??

Prešao sam ove levele do mjeseca svibnja kad je trebao biti neki update, a ja ga nemam pa bih trebao i druge levele, ak ih uopće ima. I neki dobar biljar...

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mislim da je izašao i novi update Ria... trebalo bi četiri nivoa biti otključano, iako ne mogu biti siguran pošto sam bez mobitela trenutno.

A biljar... probao neke, niti jedan mi nije bio nešto posebno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ESET Mobile Security for Android
jurica_m kaže...
ATJLučko kaže...
jurica_m kaže...
tony THE Noob kaže...

Prešao sam ove levele do mjeseca svibnja kad je trebao biti neki update, a ja ga nemam pa bih trebao i druge levele, ak ih uopće ima. I neki dobar biljar...

Pool Master Pro. Onako jednostavan biljar, nije uopće loš.

Mommy's Little Monster
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

poz dali zna netko ime aplikacije za slusanje pjesam preko moba na auto radio tj. kad se namjesti odredjena frekvencija na auto radiu da svira glazbu s moba

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 12:37 (Brane031).

0 0 hvala 0
17 godina
Bluetoth ;-)
Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
16 godina

To možeš samo ako ti mobitel ima FM odašiljač, a takvih nema puno.

14 godina
neaktivan

lg optimus p500

15 godina
neaktivan
Brane031 kaže...

poz dali zna netko ime aplikacije za slusanje pjesam preko moba na auto radio tj. kad se namjesti odredjena frekvencija na auto radiu da svira glazbu s moba

AUX IN

14 godina
neaktivan

ma pokvario se ulaz pa to zvuci kao glazbaiz hororaca, nesto slican

15 godina
To je jako zayebano jer odasiljac moba nije dovoljno jak da nadjaca fm stanice, pokusavao ja to davno sa lg arenom koja je imala fm odasiljac pa moras odabrati frekvenciju koju nitko ne okupira i staviti telefon drito uz antenu da prijam bude koliko toliko dobar. Htc npr nema fm odasiljac pa od toga nista. O kojem mobitelu se radi?
17 godina
LIX kaže...
To je jako zayebano jer odasiljac moba nije dovoljno jak da nadjaca fm stanice, pokusavao ja to davno sa lg arenom koja je imala fm odasiljac pa moras odabrati frekvenciju koju nitko ne okupira i staviti telefon drito uz antenu da prijam bude koliko toliko dobar. Htc npr nema fm odasiljac pa od toga nista. O kojem mobitelu se radi?

15 godina

{#}{#}{#}

radio sam 3 stvari dok sam ovo citao i odgovarao :D

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php

aanyhow... optimus ima radio ali nema fm transmitter.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ok hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Android ekipa pozdrav, evo i mene među Vama pa imam nekih pitanja da ne bi bilo nisam znao  {#}

Nekidan kupio HTC Legend te je otključan za sve kartice i ima Android 2.2 na sebi,

sad mene zanima dali je isplativo ici na 2.3 (da li se uopce može za Legend?), ima li razlike u brzini i trošenju baterija i najvažnije mogu li šta s tim nešto zeznit recimo da ga s nadogradnjom opet zaključam samo na Vip što ne bih želio, kao što je slučaj na Iphonu kad updejtaš iOs i s njim baseband ... 

Šta preporučujete stavit gore: http://www.cyanogenmod.com/  ?? i šta znaci ROOT uređaja ? 

Koja je alternativa za Cydidu/Installous (iOS) na Androidu? 

AMD FANOBY !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 8:44 (bik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Dali je tko od vas stavio na svoj DHD Android Revolution HD rom? imam par sitnica koje me muče, a nebi htel da mi od mobitela ispadne cigla...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Android ekipa pozdrav, evo i mene među Vama pa imam nekih pitanja da ne bi bilo nisam znao   {#}

Nekidan kupio HTC Legend te je otključan za sve kartice i ima Android 2.2 na sebi,

sad mene zanima dali je isplativo ici na 2.3 (da li se uopce može za Legend?), ima li razlike u brzini i trošenju baterija i najvažnije mogu li šta s tim nešto zeznit recimo da ga s nadogradnjom opet zaključam samo na Vip što ne bih želio, kao što je slučaj na Iphonu kad updejtaš iOs i s njim baseband ...

Šta preporučujete stavit gore:  http://www.cyanogenmod.com/    ?? i šta znaci ROOT uređaja ?

Koja je alternativa za Cydidu/Installous (iOS) na Androidu?

Najbolje vidi na xda-developers.com Forum koi ti ROM-ovi pašu. Instaliranje 2.3 nije toliko jednostavno (pošto nemaš official updatea), nego moraš prvo rootat, pa onda flashnut 2.3 ROM.

Nadogradnjom se ne zaključava mobitel opet na Vip, to su 2 različite stvari kod Androida.

Root uređaja je kao jaibreak na iPhoneu, probijanje zaštitie pa onda možeš instalirati neke aplikacije koje zahtijevaju root, možeš flashati drugačije ROMove, teme, etc.

Nešto kao Cydia bi bio Applanet, BlackMart.

Ali su meni puno bolji forumi - mobilism.com i imart-forum.com

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
Šef kaže...

Ali su meni puno bolji forumi - mobilism.com i imart-forum.com

istina, ja koristim mobile planet waryam, jest da nije poslozeno ali je stvarno super...

i onda to sve stavim u dropbox i instaliram od kud ocu i ko god zeli...vec 22-oje ljudi shareaju jedan moj 800 mb folder sa aplikacijama, gps-ovima, igrama, temama itd..

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
nsoul kaže...
john_ryder kaže...

ma imam rom

mozda zato imas problem

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
nsoul kaže...
john_ryder kaže...
nsoul kaže...
john_ryder kaže...

ma imam rom

mozda zato imas problem

ma removao sam account s moba pa ga ponovo dodao i sad normalno sinkronizira

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, može mi netko preporučiti igru sličnu Tap Tap (slično kao Audiosurf, samo za Android), ali da dopušta korištenje vlastitih MP3-ca iz mojeg media librarya?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može meni neko reći zašto mi se android market ne želi napravit update već je onaj stari sivi?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tot ti je stari Market ako si isao naknadno stavljat Google apps (nakon novog ROM-a pretpostavljam?).

Trebao bi skinut noviju verziju Google apps-a
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Tot ti je stari Market ako si isao naknadno stavljat Google apps (nakon novog ROM-a pretpostavljam?).

Trebao bi skinut noviju verziju Google apps-a

nisam stavljo ništa osim vratio mob na tvornički, i sad je market star i neznam kako da bude novi, prije me je to zezalo al se je updejto nakon par min a sad neznam neće kak šta treba?

17 godina
Vjerojatno ce ti za koji dan updejtat, strpi se malo pa se javi za dan-dva :-)
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Vjerojatno ce ti za koji dan updejtat, strpi se malo pa se javi za dan-dva :-)

a el se može ručno? pokrenut update?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice