ne radi mi facebook fot htc sense,tj. ne želi mi sinkronizirat kontake od 11.4.2011.,stalno piše "sync is currently experiencing problems.It wll be back shortly."
Android borbeni komplet
- poruka: 11.980
- |
- čitano: 2.660.313
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne radi mi facebook fot htc sense,tj. ne želi mi sinkronizirat kontake od 11.4.2011.,stalno piše "sync is currently experiencing problems.It wll be back shortly."
radi normalno. imas stock ili drugi rom?

ma imam rom
Dali je Blackmart down ili samo meni ne radi?
Ima li koji program za konverziju video i audio datoteka??? npr. mp4 u mp3, flv u mp4...
Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala
Jure, a koliko levela se traži !!??
Ja ih na RIO ima 6, 3 imam i 3 coming, ako si na to mislio !!??
Prešao sam ove levele do mjeseca svibnja kad je trebao biti neki update, a ja ga nemam pa bih trebao i druge levele, ak ih uopće ima. I neki dobar biljar...
Mislim da je izašao i novi update Ria... trebalo bi četiri nivoa biti otključano, iako ne mogu biti siguran pošto sam bez mobitela trenutno.
A biljar... probao neke, niti jedan mi nije bio nešto posebno.
Prešao sam ove levele do mjeseca svibnja kad je trebao biti neki update, a ja ga nemam pa bih trebao i druge levele, ak ih uopće ima. I neki dobar biljar...
Pool Master Pro. Onako jednostavan biljar, nije uopće loš.
poz dali zna netko ime aplikacije za slusanje pjesam preko moba na auto radio tj. kad se namjesti odredjena frekvencija na auto radiu da svira glazbu s moba
To možeš samo ako ti mobitel ima FM odašiljač, a takvih nema puno.
lg optimus p500
poz dali zna netko ime aplikacije za slusanje pjesam preko moba na auto radio tj. kad se namjesti odredjena frekvencija na auto radiu da svira glazbu s moba
AUX IN
radio sam 3 stvari dok sam ovo citao i odgovarao :D
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php
aanyhow... optimus ima radio ali nema fm transmitter.
ok hvala na odgovorima
Android ekipa pozdrav, evo i mene među Vama pa imam nekih pitanja da ne bi bilo nisam znao
Nekidan kupio HTC Legend te je otključan za sve kartice i ima Android 2.2 na sebi,
sad mene zanima dali je isplativo ici na 2.3 (da li se uopce može za Legend?), ima li razlike u brzini i trošenju baterija i najvažnije mogu li šta s tim nešto zeznit recimo da ga s nadogradnjom opet zaključam samo na Vip što ne bih želio, kao što je slučaj na Iphonu kad updejtaš iOs i s njim baseband ...
Šta preporučujete stavit gore: http://www.cyanogenmod.com/ ?? i šta znaci ROOT uređaja ?
Koja je alternativa za Cydidu/Installous (iOS) na Androidu?
Dali je tko od vas stavio na svoj DHD Android Revolution HD rom? imam par sitnica koje me muče, a nebi htel da mi od mobitela ispadne cigla...
Android ekipa pozdrav, evo i mene među Vama pa imam nekih pitanja da ne bi bilo nisam znao
Nekidan kupio HTC Legend te je otključan za sve kartice i ima Android 2.2 na sebi,
sad mene zanima dali je isplativo ici na 2.3 (da li se uopce može za Legend?), ima li razlike u brzini i trošenju baterija i najvažnije mogu li šta s tim nešto zeznit recimo da ga s nadogradnjom opet zaključam samo na Vip što ne bih želio, kao što je slučaj na Iphonu kad updejtaš iOs i s njim baseband ...
Šta preporučujete stavit gore: http://www.cyanogenmod.com/ ?? i šta znaci ROOT uređaja ?
Koja je alternativa za Cydidu/Installous (iOS) na Androidu?
Najbolje vidi na xda-developers.com Forum koi ti ROM-ovi pašu. Instaliranje 2.3 nije toliko jednostavno (pošto nemaš official updatea), nego moraš prvo rootat, pa onda flashnut 2.3 ROM.
Nadogradnjom se ne zaključava mobitel opet na Vip, to su 2 različite stvari kod Androida.
Root uređaja je kao jaibreak na iPhoneu, probijanje zaštitie pa onda možeš instalirati neke aplikacije koje zahtijevaju root, možeš flashati drugačije ROMove, teme, etc.
Nešto kao Cydia bi bio Applanet, BlackMart.
Ali su meni puno bolji forumi - mobilism.com i imart-forum.com
Ali su meni puno bolji forumi - mobilism.com i imart-forum.com
istina, ja koristim mobile planet waryam, jest da nije poslozeno ali je stvarno super...
i onda to sve stavim u dropbox i instaliram od kud ocu i ko god zeli...vec 22-oje ljudi shareaju jedan moj 800 mb folder sa aplikacijama, gps-ovima, igrama, temama itd..
ma imam rom
mozda zato imas problem

ma imam rom
mozda zato imas problem
ma removao sam account s moba pa ga ponovo dodao i sad normalno sinkronizira
Pozdrav, može mi netko preporučiti igru sličnu Tap Tap (slično kao Audiosurf, samo za Android), ali da dopušta korištenje vlastitih MP3-ca iz mojeg media librarya?
Može meni neko reći zašto mi se android market ne želi napravit update već je onaj stari sivi?
Trebao bi skinut noviju verziju Google apps-a
Trebao bi skinut noviju verziju Google apps-a
nisam stavljo ništa osim vratio mob na tvornički, i sad je market star i neznam kako da bude novi, prije me je to zezalo al se je updejto nakon par min a sad neznam neće kak šta treba?
a el se može ručno? pokrenut update?