Zna li neko neku aplikaciju za bubnjeve? Ja sam isprobao par njih ali nisu baš nešto.
I dali zna netko aplikaciju za klavijature ali da ima više vrsta tonova?
Zna li neko neku aplikaciju za bubnjeve? Ja sam isprobao par njih ali nisu baš nešto.
I dali zna netko aplikaciju za klavijature ali da ima više vrsta tonova?
Nakon što je Google nedavno izbrisao DroidDreamLight malware sa 25 zaraženih aplikacija na marketplaceu, istraživači računalnih znanosti s North Carolina State sveučilišta su pronašli novi problem: DroidKungFu.
Srećom pronađeni malware se za sada nalazi samo na marketplaceu u Kini, ali rizik od širenja postoji.
DroidKungFu se u verzijama Androida 2.2 (Froyo) i starijim gnijezdi tako gadno da hakerima daje potpunu kontrolu nad korisnikovim uređajem, pretvarajući ga u bot i uz pristup svim podacima na uređaju.
Kasnije verzije Androida su zakrpale sigurnosnu rupu ali niti one nisu potpuno sigurne. Iako ograničavaju malware – i dalje je u stanju pokupiti osobne podatke, a to uključuje mobile device ID. Savjet je jednostavan – skidati isključivo provjerene aplikacije.
Poznati alat za overclock grafičkih kartica dobio je i verziju namijenjenu Android baziranim pametnim telefonima. Afterburer će korisnicima omogućiti podešavanje postavki i nadzor direktno sa Android baziranog uređaja, zahvaljujući podršci za povezivanje putem WiFi veze.
Ovo u osnovi omogućava podešavanje postavki tokom provjere performansi ili dok igrate. Pored same aplikacije na prenosnom uređaju, na računaru morate instalirati Afterburner remote server. MSI je funkcionalnost Afterburner aplikacije demonstrirao i na Computexu.
Nova YT aplikacija mi se jako dopada :D
Sinoc mi dosao update na marketu verzija je 2.1.6 mozda je vi imate vec.
da, ja ju imam već duže vrijeme
pa mislim da je svi imamo vec vise od mjesec dana...ne kuzim od kud dexu tek sad na marketu...
pa mislim da je svi imamo vec vise od mjesec dana...ne kuzim od kud dexu tek sad na marketu...
Možda ju je tek sad updateao kada je market proradio kako treba... :)
pozdrav,
molio bih preporuku za Alarm, zahtjevi:
- mogucnost stavljanja custom tonova (mp3 ...)
- postepeno pojacavanje zvona
- sto jednostavniji
- nema neku ekstra ikonu u statusnoj traci (kao npr gentle alarm) vec koristi defaultnu kao npr alarm clock plus
isprobao sam do sada:
alarm clock extreme free
gentle alarm
alarm clock plus* (ovaj trenutno koristm)
eto ... pa ako vi znate nesto više ....
Edit: razlog zasto trazim nesto drugo je u tome sto sam zakasnio na posao jutros ... alarm clock plus je zablokirao
pozdrav,
- mogucnost stavljanja custom tonova (mp3 ...)
- postepeno pojacavanje zvona
- sto jednostavniji
- nema neku ekstra ikonu u statusnoj traci (kao npr gentle alarm) vec koristi defaultnu kao npr alarm clock plus
isprobao sam do sada:
alarm clock extreme free
gentle alarm
alarm clock plus* (ovaj trenutno koristm)
eto ... pa ako vi znate nesto više ....
Edit: razlog zasto trazim nesto drugo je u tome sto sam zakasnio na posao jutros ... alarm clock plus je zablokirao
alarm klock mi je od svih nekako najbolje sjeo...
pozdrav,
...Edit: razlog zasto trazim nesto drugo je u tome sto sam zakasnio na posao jutros ... alarm clock plus je zablokirao
Ja koristim Alarm Droid i ima sve te opcije koje trebas (imas i PRO verziju). Najbolje mi je sto mozes staviti da se postepeno pojacava ton.
A to sto ti je zablokirao, je mozda zato ako imas koji task kiler, pa si ugasio njegov proces i on više nije radio u pozadini.
https://market.android.com/details?id=com.splunchy.android.alarmclock&feature=search_result
Evo, ako koga zanima (a vjerujem da nas nije mali broj), applanet će biti dostupan za dan-dva...
Dajte i vi malo stavljajte tu ili tamo, kladim se da ima toga dosta zanimljivog pošto se tamo vrlo rijetko posta...
Za screenshot-eve morate imat rootan mob (naravno instaliran superuser) i program ShootMe ili ScreenshotIt ja koristim ShootMe..
imam x10mini i problem
naime kad u mob stavim karticu, mob zasteka i stalno se restarta, nikako da se zaustavi.
no kad maknem mem.karticu onda je sve super tj sve super radi i brzo!
updateo sam ga na 2.1 al još uvjek isti problemi, u cemu bi mogo bit problem?
imam x10mini i problem
naime kad u mob stavim karticu, mob zasteka i stalno se restarta, nikako da se zaustavi.
U kartici? xD Probaj je staviti u čitač (ako imaš), kopiraj sve na komp (ako možeš) i formatiraj je... pa vrati sve.
imam x10mini i problem
U kartici? xD Probaj je staviti u čitač (ako imaš), kopiraj sve na komp (ako možeš) i formatiraj je... pa vrati sve.
da znam, al sta s karticom:D
a nemam al improvizirat cu..stavit cu je u kameru neki pa ucitat..hvala probat cu..
oce se sve app izbrisat,ili ce normalno radit kad sve vratim na mem kar.?
Dajte i vi malo stavljajte tu ili tamo, kladim se da ima toga dosta zanimljivog pošto se tamo vrlo rijetko posta...
Za screenshot-eve morate imat rootan mob (naravno instaliran superuser) i program ShootMe ili ScreenshotIt ja koristim ShootMe..
ili android sdk na racunalu i ddms za uzimanje screenshota. a gingerbread dopusta uzimanje screenshota bez roota,samo jos nema aplikacije koja to koristi, a navodno bi screenshotIt trebao to radit bez roota
Jos jedna poznata sigurnosna tvrtka je napravila antivirus za Android.
Jos jedna poznata sigurnosna tvrtka je napravila antivirus za Android.
Lookout mi je i dalje najbolji...
Flick Kick Football problem
- danas sam malo duze igrao ovu igricu na Galaxyu i zablokirao mi je mob skroz, morao sam izvaditi bateriju kasnije se jos jednom zamrznuo tokom igranja pa sam igricu obrisao jeste vi imali takve slucajeve ?
(Nemam nikakve lag fixeve- 2.2 froyo)
E bok, kako isključiti ono da kad resetiram mob na tvornički da kad se ponovo regam na google acc, da mi ne skine ono odnosno da je sve prazno..?
Flick Kick Football problem
- danas sam malo duze igrao ovu igricu na Galaxyu i zablokirao mi je mob skroz, morao sam izvaditi bateriju kasnije se jos jednom zamrznuo tokom igranja pa sam igricu obrisao jeste vi imali takve slucajeve ?
(Nemam nikakve lag fixeve- 2.2 froyo)
Bok! Evo, na Desireu nikakvih problema s navedenom igrom. Skor mi je 80 i nešto, nikak dalje.... :)
Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala
Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala
Jure, a koliko levela se traži !!??
Ja ih na RIO ima 6, 3 imam i 3 coming, ako si na to mislio !!??
Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.
Bilo tko?
Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.
Bilo tko?
ne znam šta je za problem , meni se to bez problema instaliralo