Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.669.239
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li neko neku aplikaciju za bubnjeve? Ja sam isprobao par njih ali nisu baš nešto.

I dali zna netko aplikaciju za klavijature ali da ima više vrsta tonova?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Maloprije upalim market imam sta vidjeti XD vratile mi se sve aplikacije pod My Apps i 12 update-a XD medju kojima su i za google maps i youtube. Od ostalih bi izdvoijo DroidStats, Flash, AlarmDroid i minimalistic text
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Haha tako je i meni bilo kad sam upalio Market Enabler nakon nekog vremena. Ali jucer su mi se zapravo vratile :).

Ljudi Abyss Attack je super igra, ali nemogu naci verziju 1.5.1 na crnom trzistu :) ako netko nadje, neka bar kaze ime foruma/stranice. Nema na IPmart/Mobilism :(
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
17 godina
DroidKungFu Malware na Androidu

Nakon što je Google nedavno izbrisao DroidDreamLight malware sa 25 zaraženih aplikacija na marketplaceu, istraživači računalnih znanosti s North Carolina State sveučilišta su pronašli novi problem: DroidKungFu.

Srećom pronađeni malware se za sada nalazi samo na marketplaceu u Kini, ali rizik od širenja postoji.

DroidKungFu se u verzijama Androida 2.2 (Froyo) i starijim gnijezdi tako gadno da hakerima daje potpunu kontrolu nad korisnikovim uređajem, pretvarajući ga u bot i uz pristup svim podacima na uređaju.

Kasnije verzije Androida su zakrpale sigurnosnu rupu ali niti one nisu potpuno sigurne. Iako ograničavaju malware – i dalje je u stanju pokupiti osobne podatke, a to uključuje mobile device ID. Savjet je jednostavan – skidati isključivo provjerene aplikacije.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
MSI Afterburer za Androide

Poznati alat za overclock grafičkih kartica dobio je i verziju namijenjenu Android baziranim pametnim telefonima. Afterburer će korisnicima omogućiti podešavanje postavki i nadzor direktno sa Android baziranog uređaja, zahvaljujući podršci za povezivanje putem WiFi veze.

Ovo u osnovi omogućava podešavanje postavki tokom provjere performansi ili dok igrate. Pored same aplikacije na prenosnom uređaju, na računaru morate instalirati Afterburner remote server. MSI je funkcionalnost Afterburner aplikacije demonstrirao i na Computexu.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nova YT aplikacija mi se jako dopada :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako do nje? Di si je skinuo?
http://androoolog.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sinoc mi dosao update na marketu verzija je 2.1.6 mozda je vi imate vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

da, ja ju imam već duže vrijeme

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
14 godina
mind_challenge kaže...
dex3108 kaže...

pa mislim da je svi imamo vec vise od mjesec dana...ne kuzim od kud dexu tek sad na marketu...

14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
mind_challenge kaže...
dex3108 kaže...

pa mislim da je svi imamo vec vise od mjesec dana...ne kuzim od kud dexu tek sad na marketu...

Možda ju je tek sad updateao kada je market proradio kako treba... :)

17 godina
Android borbeni komplet

pozdrav,

molio bih preporuku za Alarm, zahtjevi:

- mogucnost stavljanja custom tonova (mp3 ...)

- postepeno pojacavanje zvona

- sto jednostavniji

- nema neku ekstra ikonu u statusnoj traci (kao npr  gentle alarm) vec koristi defaultnu kao npr alarm clock plus

isprobao sam do sada:

alarm clock extreme free

gentle alarm

alarm clock plus*  (ovaj trenutno koristm)

eto ... pa ako vi znate nesto više ....

Edit: razlog zasto trazim nesto drugo je u tome sto sam zakasnio na posao jutros ... alarm clock plus je zablokirao

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 10:38 (BoTiA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BoTiA kaže...

pozdrav,

- mogucnost stavljanja custom tonova (mp3 ...)

- postepeno pojacavanje zvona

- sto jednostavniji

- nema neku ekstra ikonu u statusnoj traci (kao npr  gentle alarm) vec koristi defaultnu kao npr alarm clock plus

isprobao sam do sada:

alarm clock extreme free

gentle alarm

alarm clock plus*  (ovaj trenutno koristm)

eto ... pa ako vi znate nesto više ....

Edit: razlog zasto trazim nesto drugo je u tome sto sam zakasnio na posao jutros ... alarm clock plus je zablokirao

alarm klock mi je od svih nekako najbolje sjeo...

http://goo.gl/8bMYH

15 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

pozdrav,

...

Ja koristim Alarm Droid i ima sve te opcije koje trebas (imas i PRO verziju). Najbolje mi je sto mozes staviti da se postepeno pojacava ton. 

A to sto ti je zablokirao, je mozda zato ako imas koji task kiler, pa si ugasio njegov proces i on više nije radio u pozadini.

https://market.android.com/details?id=com.splunchy.android.alarmclock&feature=search_result

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo, ako koga zanima (a vjerujem da nas nije mali broj), applanet će biti dostupan za dan-dva...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
thx probat cu ... nemam task killer
16 godina
Android borbeni komplet

Evo jedan moj homescreen.

Dajte i vi malo stavljajte tu ili tamo, kladim se da ima toga dosta zanimljivog pošto se tamo vrlo rijetko posta...

Za screenshot-eve morate imat rootan mob (naravno instaliran superuser) i program ShootMe ili ScreenshotIt ja koristim ShootMe..

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

2 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

imam x10mini i problem

naime kad u mob stavim karticu, mob zasteka i stalno se restarta, nikako da se zaustavi.

no kad maknem mem.karticu onda je sve super tj sve super radi i brzo!

updateo sam ga na 2.1 al još uvjek isti problemi, u cemu bi mogo bit problem?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

imam x10mini i problem

naime kad u mob stavim karticu, mob zasteka i stalno se restarta, nikako da se zaustavi.

U kartici? xD Probaj je staviti u čitač (ako imaš), kopiraj sve na komp (ako možeš) i formatiraj je... pa vrati sve.

16 godina
trap kaže...
DommY kaže...

imam x10mini i problem

U kartici? xD Probaj je staviti u čitač (ako imaš), kopiraj sve na komp (ako možeš) i formatiraj je... pa vrati sve.

da znam, al sta s karticom:D

a nemam al improvizirat cu..stavit cu je u kameru neki pa ucitat..hvala probat cu..

oce se sve app izbrisat,ili ce normalno radit kad sve vratim na mem kar.?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Evo jedan moj homescreen.

Dajte i vi malo stavljajte tu ili tamo, kladim se da ima toga dosta zanimljivog pošto se tamo vrlo rijetko posta...

Za screenshot-eve morate imat rootan mob (naravno instaliran superuser) i program ShootMe ili ScreenshotIt ja koristim ShootMe..

ili android sdk na racunalu i ddms za uzimanje screenshota. a gingerbread dopusta uzimanje screenshota bez roota,samo jos nema aplikacije koja to koristi, a navodno bi screenshotIt trebao to radit bez roota

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
ESET Mobile Security for Android

Jos jedna poznata sigurnosna tvrtka je napravila antivirus za Android.

ESET Mobile Security for Android 

Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: ESET Mobile Security for Android
djigibao kaže...

Jos jedna poznata sigurnosna tvrtka je napravila antivirus za Android.

ESET Mobile Security for Android 

Lookout mi je i dalje najbolji...

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

Flick Kick Football  problem
- danas sam malo duze igrao ovu igricu na Galaxyu i zablokirao mi je mob skroz, morao sam izvaditi bateriju kasnije se jos jednom  zamrznuo tokom igranja pa sam igricu obrisao jeste vi imali takve slucajeve ? 
(Nemam nikakve lag fixeve- 2.2 froyo)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

E bok, kako isključiti ono da kad resetiram mob na tvornički da kad se ponovo regam na google acc, da mi ne skine ono odnosno da je sve prazno..?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Settings-data synchronization-i sve iskopcas
Jednom ću biti toliko bogat da ću otvoriti jogurt i ne polizati poklopac!
15 godina
tony THE Noob kaže...

Flick Kick Football  problem
- danas sam malo duze igrao ovu igricu na Galaxyu i zablokirao mi je mob skroz, morao sam izvaditi bateriju kasnije se jos jednom  zamrznuo tokom igranja pa sam igricu obrisao jeste vi imali takve slucajeve ? 
(Nemam nikakve lag fixeve- 2.2 froyo)

Bok! Evo, na Desireu nikakvih problema s navedenom igrom. Skor mi je 80 i nešto, nikak dalje.... :)

Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 21:37 (jurica_m).
14 godina
jurica_m kaže...
tony THE Noob kaže...

Usput, može preporuka za neki dobar i skroz realističan, a ipak ne toliko težak biljar i neki link za Angry birds Rio, ali da ima sve levele. Može i na privat. Hvala

Jure, a koliko levela se traži {#} !!??

Ja ih na RIO ima 6, 3 imam i 3 coming, ako si na to mislio {#} !!??

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.

Bilo tko?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
Looka kaže...

Može mi netko pomoć oko instalacije Angry Birds Rio (update za 5. mjesec) jer se dosta dugo instalira i onda piše Application did not install.

Bilo tko?

ne znam šta je za problem , meni se to bez problema instaliralo

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice