Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.675.089
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Android borbeni komplet

Ovo je na kalup Trackmanije, pa nije ni čudo da je toliko zabavna.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
14 godina
scorpion667 kaže...

Izašao Jet Car Stunts za Android. Igrao sam je nekih sat vremena na svom Desireu i igra radi savršeno. Najbolja igra što sam dosad igrao na mobitelu. Obavezno probati. Nema potrebe da objašnjavam koncept igre - video sve govori.

P.S. Ako vaš mobitel ne podržava multitouch nećete moći igrati. Srećom Desireov inače problematični multitouch ne dolazi do izražaja u ovoj igri. Nema apsolutno nikakvih problema.

hm, meni su na desireu kotaci stalno zakrenuti u desno {#}

napravim kalibraciju ali ista stvar...

16 godina
neaktivan
crux01 kaže...

ej ti ako vidis ovo nemogu ti odgovorit add me na hotmail : filip.solin@hotmail.com

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koja navigacija?

Da radi i "offline", i da ima karte za srednju i JI Europu... {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Koja navigacija?

Osobno mi se najboljim pokazao iGo My Way

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
Android borbeni komplet

Ako koga zanima, EA ima rasprodaju svojih igara. FIFA 10, NFS shift, tetris i sims 3 su po 0,99 $. link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pronađen Trojan za Android?

Izvor mob.hr

Danas se internetom pronijela vijest kako je pronađen zloćudni Trojan, nazvan Gemini, koji se može infiltrirati u Android uređaje. Ako je vjerovati ovim glasinama radi se o sofisticiranom komadu malicioznog softvera koji je u stanju skupiti korisnikove osobne informacije i poslati ih na udaljeno računalo,  kojim zapravo upravlja odgovarajući haker. Ovim se Android uređaj pretvara u Zombija, koji je praktički pod kontrolom tog hakera. Gemini, uz osobne podatke, hakeru šalje podatke o lokaciji, IMEI uređaja i listu instaliranih aplikacija. Nadalje, navodi se kako Gemini na vaš uređaj može doći jedino ako ste instalirali zaraženu aplikaciju, pa se preporuča da pazite odakle skidate aplikacije.

Detaljnije

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
protjeran
RE: Pronađen Trojan za Android?
djigibao kaže...

Izvor mob.hr

Danas se internetom pronijela vijest kako je pronađen zloćudni Trojan, nazvan Gemini, koji se može infiltrirati u Android uređaje. Ako je vjerovati ovim glasinama radi se o sofisticiranom komadu malicioznog softvera koji je u stanju skupiti korisnikove osobne informacije i poslati ih na udaljeno računalo,  kojim zapravo upravlja odgovarajući haker. Ovim se Android uređaj pretvara u Zombija, koji je praktički pod kontrolom tog hakera. Gemini, uz osobne podatke, hakeru šalje podatke o lokaciji, IMEI uređaja i listu instaliranih aplikacija. Nadalje, navodi se kako Gemini na vaš uređaj može doći jedino ako ste instalirali zaraženu aplikaciju, pa se preporuča da pazite odakle skidate aplikacije.

Detaljnije

Nisam mislio da ce ovako brzo poceti dolaziti zlocudne stvari na android...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Da kazem nesto za Applanet. Radi, ali jako sporooo... vlasnik kaze da je do hosta servera, da od 1gbps dobiva 20kbs dl i ul, a ovi ne zele ni pogledati bez da im plati 50$,jer se radi o "3rd party serveru"... sad razmislja da uzme veci server, ali na Facebooku mu kazu da je to do bandwidtha, ne do slotova... tako da, ili da natjera ove da poprave, ili da mijenja hostera.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Izvor mob.hr

Detaljnije

Instalirajte Lookout

Ja ga koristim vec nekoliko tjedana i super je... ;)

15 godina
Šef kaže...
djigibao kaže...

Izvor mob.hr

Detaljnije

Instalirajte Lookout

Ja ga koristim vec nekoliko tjedana i super je... ;)

jeeel moze i norton? imam ga vec devedesetak dana... i traje jos toliko...

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja skoro pita za ove antiviruse a vi netreba,usporava.....a gle sad{#} Nego dali su ti antivirusi aktivni non-stop ili ih samo pokrenes po potrebi.....ako je ovo prvo onda gutaju i oni bateriju dodatno,ne?

1 0 hvala 0
15 godina

aj ti nisam nista reko za antivirus :D

meni norton stoji, weekly scan schedule, on demand schedule, call i sms blocker ima i zasad je jos besplatan. dva puta sam vec dobio po 90 dana.

a so se tice njegovog zauzeca memorije i baterije, nisam primijetio da me na ikoji nacin ostecuje.

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ma dajte, sta odmah svi panicarite? Kakvi antivirusni? Ovo je tek prvi trojanac zamijecen. Calm down  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ma dajte, sta odmah svi panicarite? Kakvi antivirusni? Ovo je tek prvi trojanac zamijecen. Calm down {#}

Slažem se EZY-E. Nepotrebno i samo dodatno usporava mobitel. A i šanse da ga pokupite su minimalne. Nisu ovo Windowsi{#}

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina

ja kazem da koristim nortona vec preko 90 dana i da nisam primijetio pad u memoriji i bateriji.

a to za windowse - kako ne bi bilo najvise virusa za najrasprostranjeniji OS na kugli zemaljskoj.

a da vidimo koliko sad ima mobova na androidu? ruke gore? jep, puno.

a koliko vas ga koristi za pristup svojim mailovima? opet ruke? jep, puno.

a jel itko od cuo za paid apps market? sa autorizacijom kartice? rukice? ima vas ima...

i to su samo prvih par ideja u 6:45 ujutro sto ti sve ovaj trojanac moze copiti... nema veze sto nisi high profiled celebrity pa da ti drpi slikice iz moba gdje si slikala svoju guzu sasvim slucajno jer je osvjetljenje bilo dobro i proda ih prvom portalu zutog tiska, TI si targetiran, dragi korisnice, ti i tvoji mali racuncici sa malim svoticama.

iz istog razloga drzm i anti virus na kompu, kazu ljudi da usporava ali ja to ne primijecujem. a ni racun za struju mi nije nest naraso. {#}

ja znam da je moja sreca takva da sam sigurno sljedeci na nisanu. murphyev zakon.

16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ma dajte, sta odmah svi panicarite? Kakvi antivirusni? Ovo je tek prvi trojanac zamijecen. Calm down  {#}

A koliko ih je nezamijećenih?

I gore u tekstu piše da pazimo odakle skidamo aplikacije, a s obzirom da ih ja skidam sa svakakvih stranica, radije stavim Lookout (kao što i piše u tekstu) i siguran sam (donekle :))...

15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Koja navigacija?

Probao sam razne i najbolja se pokazala,barem meni NAVIGON,

Prijatelj mi koristi MOTONAV,ali cim nije u sredistu grada pogubi se,barem

je meni bio takav slucaj,nema

sve ceste tocno i tako,a slovi kao jedna od boljih,mozda je

karta bila starija,ali opet previse se puta pokazala nepouzdanom,

dok navigon nalazi sve adrese i ulice,pokriva i mala mjesta

po ulicama,recimo Rovanjsku,to malo mjesto nema na niti jednoj navigaciji koju sam

isprobao dok je NAVIGON uredno nalazi,jedino sto nema je glasovno navodenje na

hrvatskom jeziku,ali to mi ne smeta.

marroncevic
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav i sretna Nova godina svima!

Zanima me ima li koja stranica, osim Zedge-a, gdje mogu skinuti brdo wallpapera po kategorijama za svoj HTC Desire? Zahvaljujem se unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina

http://www.google.hr/search?q=HTC+Desire+wallpapers&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

gle kolko rezultata jel to tak tesko?i znas rezoluiju ekrana tak da prakticiki mozes otic na google images upisat rezoluciju i trazit tocno kaj oces

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
Sve je meni to jasno, ne bih pitao da nisam vec milijun puta proguglao. Ja trazim konkretno neku stranicu gdje mogu skinuti wallpapere, a upisem u google, on mi porazbaca sve i svasta. Nema veze, snaci cu se vec.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Probaj ovo

Zanimljivo je :) instaliras program na mob preko njihove stranice nadzes wallpaper odes Set Wallpaper i automatski ti se ne mobu promjeni wall :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi jel mogu instalirati unlockanu verziju powerAMP-a posto nemogu kupiti aplikaciju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hmmm... :S

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Inace od kad imam mobitel koristim handcent i nikad nisam imao ovakog problema s porukama :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se, nisam ni ja imao problema, ali je ovo na bazi samog sustava i ne ovisi o programu za razmjenu poruka jer je pogreška u Androidu, a ne aplikaciji za poruke.

:D
16 godina
neaktivan
Jurica, probaj Mabilo Wallpapers program
17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...

Pozdrav i sretna Nova godina svima!

Zanima me ima li koja stranica, osim Zedge-a, gdje mogu skinuti brdo wallpapera po kategorijama za svoj HTC Desire? Zahvaljujem se unaprijed!

Probaj aplikacije sa marketa: Backgrounds , Flikie Wallpapers , Flikie Wallpapers HD ...

17 godina
Proz0r kaže...

Slažem se, nisam ni ja imao problema, ali je ovo na bazi samog sustava i ne ovisi o programu za razmjenu poruka jer je pogreška u Androidu, a ne aplikaciji za poruke.

Možda nije vezano s ovim problemom ali iskusio sam nesto slično.

Kako sam stalno ulogiran na Gmail, odjedanput mi se javila bivsa, kao da sam joj ja nesto slao.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Postoji li program koji prati hrvatske vijesti?
Zna li mozda netko moze li se gledati televizija
na mobitelu?Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice