Nisam ja rekao da imam toliko, nego toliko piše na slici da imam. Ne znam na koju foru niti koliko RAM-a zapravo imam.
Ajde nemoj lagat, priznaj da si nadogradio!!
Nisam ja rekao da imam toliko, nego toliko piše na slici da imam. Ne znam na koju foru niti koliko RAM-a zapravo imam.
Ajde nemoj lagat, priznaj da si nadogradio!!
i meni je tako
Meni jos nitko nije odgovorio jel mu radi applanet
ajd majkte ti nebudi dosadan odgovorio sam ti u drugoj temi ak si vec tolko bedast da nemozes to sam nac(2min prckanje i nades)onda nemoras dosadivati
Na kolko je najbolje staviti frekvenciju procesora na herou? Meni je sad na 176-576 i ponekad lagga kad scrollam po draweru. I koji "adjustment method" je najbolje staviti?
ajd majkte ti nebudi dosadan odgovorio sam ti u drugoj temi ak si vec tolko bedast da nemozes to sam nac(2min prckanje i nades)onda nemoras dosadivati
dobro, fala ti, nemoras se odma srditi, pa neznam.
Meni ne radi
Meni ne radi
ni meni, no ne brinem se. događa se.
Di mogu skinuti applanet?
znam da se nesmije pricati o crackovima, ali zanima me dali postoji unlockana verzija PowerAMP, ali da ne moram placati, di ima za skinuti?
Na kolko je najbolje staviti frekvenciju procesora na herou? Meni je sad na 176-576 i ponekad lagga kad scrollam po draweru. I koji "adjustment method" je najbolje staviti?
Mislim da skrolanje nema veze sa frekvencijom.Osobno sam isprobao FV 1.6 i 2.1 sense RCMix ROM i mogu potvrditi da je na 2.1 romovima skrolanje bez ikakvog lagga dok je na 2.2 jednostavno sporo,lagga...
Koliko sam čitao po XDA forumu to je do kernela (BFS i non-BFS).Jedan od njih je kao bolji za igre a drugi je bolji za UI(skrolanje i to), s time da je Erasmux već rekao da sa 12pre kernelom nema BFS i non-BFS već samo jedan kernel.
Vjerojatno je to onaj sa boljim performansama u igrama a lošijim UI mogučnostima što si mogao vidjeti i sam po rezultatima u Neocoru.
p.s. ali ipak sa 12pre kernelom na 2.1 romu nema lagga
Mislim da skrolanje nema veze sa frekvencijom.Osobno sam isprobao FV 1.6 i 2.1 sense RCMix ROM i mogu potvrditi da je na 2.1 romovima skrolanje bez ikakvog lagga dok je na 2.2 jednostavno sporo,lagga...
Koliko sam čitao po XDA forumu to je do kernela (BFS i non-BFS).Jedan od njih je kao bolji za igre a drugi je bolji za UI(skrolanje i to), s time da je Erasmux već rekao da sa 12pre kernelom nema BFS i non-BFS već samo jedan kernel.
Vjerojatno je to onaj sa boljim performansama u igrama a lošijim UI mogučnostima što si mogao vidjeti i sam po rezultatima u Neocoru.
p.s. ali ipak sa 12pre kernelom na 2.1 romu nema lagga
Ja mislim da skrolanje ima veze s frekvencijom, tj. bilo bi brže s više procesorske snage, ali naravno da ovisi o ROM-u. Također ovisi i o launcheru, oni minimalistički će, naravno, manje opterećivati procesor pa će samim time biti i brže, jer se ipak procesor za sve takve stvari brine. Ovisi i o kernelu, jer će dobar kernel znati pametno rasporediti procesorsku snagu. Erasmux je rekao da je razlog zašto je maknuo BFS izdanje taj što je BFS kernel bio isprašen od strane non-BFS kernela u svakom pogledu, pa nema smisla uopće imati BFS kernel. Lag u App Draweru zapravo i tako ne znači baš mnogo za sveukupne performanse sistema, iako dosta ljudi (uključujući mene) vole benchmarkati prema tome :D Vidim da kažeš da si testirao s FroydVillainom 1.6. Mislim da je to najgora verzija FroydVillaina napravljena s obzirom na performanse u usporedbi s ostalim verzijama koje su kroz vrijeme još koliko-toliko uspjele zadržati brzinu (s iznimkom 1.7 koji je brz od početka i takav i ostaje) dok 1.6 krene na relativno maloj brzini i samo se usporava. A lagga nema ni na FroydVillainu 1.7.x s Flykernelom 12a, barem meni, no ipak sam si dosta OC-ao procesor.
Osobno koristim smartass governor. Dosta je dobar jer zna fino raspolagati resursima procesora. Mislim da ti je s obzirom na omjer brzine i stabilnosti najbolje staviti frekvenciju na 691 MHz najvišu, a najnižu dovoljno nisku da ti se uređaj može probuditi iz sleepa. Za screen off koristim conservative jer mi i tako ne treba brzina, nego štednja baterije.
Da, ja sam isprobao na FV1.6 ali se sječam da sa flykernelom 11c sa istom frekv nije laggalo ovako kao što je sada sa 12/12a
@Kordy
Ozbiljno? Ne znam koji je tome razlog... :S
Evo jedna vijest, Feeyo je dosta uznapredovao s Gingerbreadom za Hero i općenito dosta doprinosi Hero zajednici (Cronos ROM). Većina vlasnika Heroa koji su upoznati s developerskom scenom znaju za njega. Baš sam išao pogledati kako stoji s Cronos Gingerbreadom, neki dan je bila tema i jedino što nije radilo je kamera, senzori i LED-ice, zaista impresivan napredak. Tada sam naišao na ovo i ovo. Razlog je, naime, nepoštivanje odrednica GPL-a, tj. neobjavljivanje sourcea zbog čega ga mnogi developeri ne vole, npr. Erasmux (tvorac Flykernela). U ovom drugom linku zapravo sve piše, naime, Feeyo, ne voli baš objavljivati svoje izvore, no obavezan je to napraviti jer je Linux kernel pod GPL licencom, znači da čim se taj kernel modificira, source mora biti dan onome tko to zatraži, ako zatraži. Feeyo nije poštovao ovo pa je bannan na 30 dana dok se situacija ne raščisti. Tko zna što će sad biti od svega ovog...
EDIT:
@Stoja
Ispričavam se, premjestit ćemo se tamo :D
Zna li netko postoji li ps2 emulator za htc desire i gdje skinuti ps1 emulator,ali cijelu verziju?
Tesko da ce postojati ps2 emulator za android, kada se i kucna racunala muce sa emulacijom ps2 igrica. No uvijek mogu biti u krivu.
Mislim stvarno...proc-ovi od 3ghz i neka osrednja grafa ne vrte igre na emulatoru za ps2 full speed,a ti bi jos na desireu koji ima 1ghz proc i nema graficki cip...
EDIT:kolega iznad me pretekao,ali nek ostane
Kada bi se sastavio kvalitetan i velik tim programera koji bi marljivo radili na emulatoru za PS2, onda bi on radio i na starijim kompovima. Sve je stvar optimizacije, a ona je trenutno loša. PS2 ima proc od 300 MHz i 32 MB RAM-a, a Desire 1 GHz i 576 MB RAM-a. Dakle, ako bi je jako radilo na tome i optimiziralo, moglo bi se napraviti. Ali kome se to da i isplati?
Kada bi se sastavio kvalitetan i velik tim programera koji bi marljivo radili na emulatoru za PS2, onda bi on radio i na starijim kompovima. Sve je stvar optimizacije, a ona je trenutno loša. PS2 ima proc od 300 MHz i 32 MB RAM-a, a Desire 1 GHz i 576 MB RAM-a. Dakle, ako bi je jako radilo na tome i optimiziralo, moglo bi se napraviti. Ali kome se to da i isplati?
Koliko znam nije stvar u tome sto PS2 ima proc od 300MHz i "samo" 32 MB rama. Stvar je u tome sto kompjuter (iliti ga mobitel) mora emulirati svaki dio hardvera, i jos pritom na emuliranom hardveru mora pokretati igre. Ispravite me ako grijesim, nije da se pretjerano razumijem u to.
Upravo to to je razlicita arhitektura
Imam jedno pitanje u vezi aplikacije I go my way. Mogu li kod kuce na wifi-u ucitat rutu, i onda da mi bez spajanja na mobilni internet pokazuje put?
applanet server se cesto rusi,i tip koji ga odrzava ima dosta problema s tim,cak je na fbook profilu izjavio dali ima uopce smisla odrzavati server s obzirok da zivi od donacija.30$ na dan dobija od donacija i ne isplati mu se zezati sveki dan s tim.big brat google mu je non stop za vratom.
kako bi ja blokirao poziv prema nekom ? može i preusmjeravanje... samo da ga nemogu nazvat
cek... oces zabraniti svom telefonu da nekoga nazove?!?
sto nije lakse da NE NAZOVES tog nekog? lol
al pretpostavljam da je to za neku trecu osobu koja bi trebala nekoga nazvati sa tvog telefona i ti das telefon sa rijecima "naravno nema problema" i zlurado se smjeskas kad telefon ne obavlja poziv.
to nemam blage kako da izvedes.
Izašao Jet Car Stunts za Android. Igrao sam je nekih sat vremena na svom Desireu i igra radi savršeno. Najbolja igra što sam dosad igrao na mobitelu. Obavezno probati. Nema potrebe da objašnjavam koncept igre - video sve govori.
P.S. Ako vaš mobitel ne podržava multitouch nećete moći igrati. Srećom Desireov inače problematični multitouch ne dolazi do izražaja u ovoj igri. Nema apsolutno nikakvih problema.
Dali se moze i kako nastimati da umjesto widgeta yahoo vjesti budu nase domace vijesti..?