Ovo je na kalup Trackmanije, pa nije ni čudo da je toliko zabavna.
Ovo je na kalup Trackmanije, pa nije ni čudo da je toliko zabavna.
Izašao Jet Car Stunts za Android. Igrao sam je nekih sat vremena na svom Desireu i igra radi savršeno. Najbolja igra što sam dosad igrao na mobitelu. Obavezno probati. Nema potrebe da objašnjavam koncept igre - video sve govori.
P.S. Ako vaš mobitel ne podržava multitouch nećete moći igrati. Srećom Desireov inače problematični multitouch ne dolazi do izražaja u ovoj igri. Nema apsolutno nikakvih problema.
hm, meni su na desireu kotaci stalno zakrenuti u desno
napravim kalibraciju ali ista stvar...
ej ti ako vidis ovo nemogu ti odgovorit add me na hotmail : filip.solin@hotmail.com
Koja navigacija?
Da radi i "offline", i da ima karte za srednju i JI Europu...
Koja navigacija?
Osobno mi se najboljim pokazao iGo My Way
Izvor mob.hr
Danas se internetom pronijela vijest kako je pronađen zloćudni Trojan, nazvan Gemini, koji se može infiltrirati u Android uređaje. Ako je vjerovati ovim glasinama radi se o sofisticiranom komadu malicioznog softvera koji je u stanju skupiti korisnikove osobne informacije i poslati ih na udaljeno računalo, kojim zapravo upravlja odgovarajući haker. Ovim se Android uređaj pretvara u Zombija, koji je praktički pod kontrolom tog hakera. Gemini, uz osobne podatke, hakeru šalje podatke o lokaciji, IMEI uređaja i listu instaliranih aplikacija. Nadalje, navodi se kako Gemini na vaš uređaj može doći jedino ako ste instalirali zaraženu aplikaciju, pa se preporuča da pazite odakle skidate aplikacije.
Izvor mob.hr
Danas se internetom pronijela vijest kako je pronađen zloćudni Trojan, nazvan Gemini, koji se može infiltrirati u Android uređaje. Ako je vjerovati ovim glasinama radi se o sofisticiranom komadu malicioznog softvera koji je u stanju skupiti korisnikove osobne informacije i poslati ih na udaljeno računalo, kojim zapravo upravlja odgovarajući haker. Ovim se Android uređaj pretvara u Zombija, koji je praktički pod kontrolom tog hakera. Gemini, uz osobne podatke, hakeru šalje podatke o lokaciji, IMEI uređaja i listu instaliranih aplikacija. Nadalje, navodi se kako Gemini na vaš uređaj može doći jedino ako ste instalirali zaraženu aplikaciju, pa se preporuča da pazite odakle skidate aplikacije.
Nisam mislio da ce ovako brzo poceti dolaziti zlocudne stvari na android...
Izvor mob.hr
Instalirajte Lookout
Ja ga koristim vec nekoliko tjedana i super je... ;)
Izvor mob.hr
Instalirajte Lookout
Ja ga koristim vec nekoliko tjedana i super je... ;)
jeeel moze i norton? imam ga vec devedesetak dana... i traje jos toliko...
Ja skoro pita za ove antiviruse a vi netreba,usporava.....a gle sad Nego dali su ti antivirusi aktivni non-stop ili ih samo pokrenes po potrebi.....ako je ovo prvo onda gutaju i oni bateriju dodatno,ne?
aj ti nisam nista reko za antivirus :D
meni norton stoji, weekly scan schedule, on demand schedule, call i sms blocker ima i zasad je jos besplatan. dva puta sam vec dobio po 90 dana.
a so se tice njegovog zauzeca memorije i baterije, nisam primijetio da me na ikoji nacin ostecuje.
Ma dajte, sta odmah svi panicarite? Kakvi antivirusni? Ovo je tek prvi trojanac zamijecen. Calm down
Ma dajte, sta odmah svi panicarite? Kakvi antivirusni? Ovo je tek prvi trojanac zamijecen. Calm down
Slažem se EZY-E. Nepotrebno i samo dodatno usporava mobitel. A i šanse da ga pokupite su minimalne. Nisu ovo Windowsi
ja kazem da koristim nortona vec preko 90 dana i da nisam primijetio pad u memoriji i bateriji.
a to za windowse - kako ne bi bilo najvise virusa za najrasprostranjeniji OS na kugli zemaljskoj.
a da vidimo koliko sad ima mobova na androidu? ruke gore? jep, puno.
a koliko vas ga koristi za pristup svojim mailovima? opet ruke? jep, puno.
a jel itko od cuo za paid apps market? sa autorizacijom kartice? rukice? ima vas ima...
i to su samo prvih par ideja u 6:45 ujutro sto ti sve ovaj trojanac moze copiti... nema veze sto nisi high profiled celebrity pa da ti drpi slikice iz moba gdje si slikala svoju guzu sasvim slucajno jer je osvjetljenje bilo dobro i proda ih prvom portalu zutog tiska, TI si targetiran, dragi korisnice, ti i tvoji mali racuncici sa malim svoticama.
iz istog razloga drzm i anti virus na kompu, kazu ljudi da usporava ali ja to ne primijecujem. a ni racun za struju mi nije nest naraso.
ja znam da je moja sreca takva da sam sigurno sljedeci na nisanu. murphyev zakon.
A koliko ih je nezamijećenih?
I gore u tekstu piše da pazimo odakle skidamo aplikacije, a s obzirom da ih ja skidam sa svakakvih stranica, radije stavim Lookout (kao što i piše u tekstu) i siguran sam (donekle :))...
Koja navigacija?
Probao sam razne i najbolja se pokazala,barem meni NAVIGON,
Prijatelj mi koristi MOTONAV,ali cim nije u sredistu grada pogubi se,barem
je meni bio takav slucaj,nema
sve ceste tocno i tako,a slovi kao jedna od boljih,mozda je
karta bila starija,ali opet previse se puta pokazala nepouzdanom,
dok navigon nalazi sve adrese i ulice,pokriva i mala mjesta
po ulicama,recimo Rovanjsku,to malo mjesto nema na niti jednoj navigaciji koju sam
isprobao dok je NAVIGON uredno nalazi,jedino sto nema je glasovno navodenje na
hrvatskom jeziku,ali to mi ne smeta.
Pozdrav i sretna Nova godina svima!
Zanima me ima li koja stranica, osim Zedge-a, gdje mogu skinuti brdo wallpapera po kategorijama za svoj HTC Desire? Zahvaljujem se unaprijed!
gle kolko rezultata jel to tak tesko?i znas rezoluiju ekrana tak da prakticiki mozes otic na google images upisat rezoluciju i trazit tocno kaj oces
Ljudi jel mogu instalirati unlockanu verziju powerAMP-a posto nemogu kupiti aplikaciju?
Inace od kad imam mobitel koristim handcent i nikad nisam imao ovakog problema s porukama :)
Slažem se, nisam ni ja imao problema, ali je ovo na bazi samog sustava i ne ovisi o programu za razmjenu poruka jer je pogreška u Androidu, a ne aplikaciji za poruke.
Pozdrav i sretna Nova godina svima!
Zanima me ima li koja stranica, osim Zedge-a, gdje mogu skinuti brdo wallpapera po kategorijama za svoj HTC Desire? Zahvaljujem se unaprijed!
Probaj aplikacije sa marketa: Backgrounds , Flikie Wallpapers , Flikie Wallpapers HD ...
Slažem se, nisam ni ja imao problema, ali je ovo na bazi samog sustava i ne ovisi o programu za razmjenu poruka jer je pogreška u Androidu, a ne aplikaciji za poruke.
Možda nije vezano s ovim problemom ali iskusio sam nesto slično.
Kako sam stalno ulogiran na Gmail, odjedanput mi se javila bivsa, kao da sam joj ja nesto slao.