LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 220.100
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G6- Rasprava
ATJLučko kaže...

Ja sam imao crnog u rukama, i istina je da se otisci vide kao da sam upravo pojeo ćevape i dva bureka, ali da mi je zanimljiviji od konkurenta, je i to jako puno! 

U globalu, crni je prejako preelegantan, kao da je finiš u piano lackirung stilu! 

Ja sam baš radi tog razloga uzeo Platinum, a još k tome volim plavu boju 

15 godina
LG G6- Rasprava

Evo danas došao LG G6 Platinum + LG 43" SmartTV - LIFE IS GOOD!!!

Slike na LINK-u.

Malo ima duplića, ali eto sorry, htio sam dati slike tu na Bug, ali tu je to nemoguća misija jer to sere i ne radi žešće. Stvarno bi Bug mogao malo viditi i popraviti tu skriptu za slike jer mili brate ne valja ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 17:00 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
LG G6- Rasprava

jebiga, to je trenutno jedan od najboljih uredaja, ali u isto vrijeme jedan od, ili vjerojatno najpodcjenjeniji..

nadamo se da je lg rijesio problme sa plocama..

sretno s mobom! i javljaj dojmove pozitivne negativne ..

i sta si imao do sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

@MasterOfDisaster, cestitam ti na kupnji i nek ti dobro+ sluze-oba. :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 17:46 (Sosed).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lepo lepo, i jedno i drugo! :-)
Daj ga malo isforsiraj do navecer pa javi prve dojmove!
P.S. od kud slusalice u paketu? Sve recenzije kaj sam gledo kazu bez sluski...
Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
9 godina
bruncek kaže...

Amerikanci ne dobiju slušalice. Koliko sam vidio svi ostali dobiju

11 godina
odjavljen
aleng3 kaže...
bruncek kaže...

Amerikanci ne dobiju slušalice. Koliko sam vidio svi ostali dobiju

Ne brini, kad Ameri skuže budu ih tužili, kao sve i za sve ostalo... :))

SkorvY
15 godina
LG G6- Rasprava

Nisam nešto stigao klikati po uređaju jer sam išao kositi dvoriše pa se to malo odužilo i tako. Uglavnom, uređaj u ruci je jenostavno fenomenalan i odlično leži samo što je naravno podosta sklizak jer je ipak sav od stakla. Ekran izgleda odlično, na format ekrana se odmah prilagodiš. Do sada mi je napravio dva uprade-a firmware-a, prvo na V10d verziju koja je bila 266Mb, pa sada daje na V10f koja je 535Mb. Svaka pohvala LG-u da je već dva firmware-a izbacio. Za ovo malo korištenja mob je super, ali mi se čini da se opet standardno za LG zadnji dio zagrijava pri dužoj uporabi moba, više nego moj dosadašnji Huawei Mate 8.

Toliko za danas, pa sutra slijedi nastavak mojih impresija uređaja

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 21:56 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Stiglo i moje đubre! :-)

Stavio sam adresu dostave na poso tak da do popodne nema prčkanja po mobu!

Pitanje, ona folija na ekranu, mogu ja to skinut? Nikad nisam volio te folije ali evo čisto da pitam da li da ostavljam to ili mogu slobodno skinut? Nebi trebalo bit problema s osjetljivosti ekrana?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Pitanje, ona folija na ekranu, mogu ja to skinut? Nikad nisam volio te folije ali evo čisto da pitam da li da ostavljam to ili mogu slobodno skinut? Nebi trebalo bit problema s osjetljivosti ekrana?

E đubre polako dolazi i u naše domove u Rvackoj . Foliju možeš skinuti, ja sam svoju ostavio, neka štiti ekran i nemam nikakvih problema sa osjetljivošću ekrana.

Jedino što sam sinoć skužio da ne mogu aktivirati app drawer, tj. nema te opcije kako prikazuju na netu. To me malo ljuti, jer je to čak i Huawei dobio sa Android 7.

15 godina
LG G6- Rasprava

Evo malo o bateriji.

Nakon cijelonoćnog prvog punjenja i nakon 6 sati bez punjača, baterija je na 90%, uz 50% osvijetljenja i 43 minute SOT-a i upaljen AOD. Mislim da je to čist ok i da će baterija ok držati. Inače brzo punjenje je suludo brzo, ali se zato se uređaj fino zagrije dok se puni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
MasterOfDisaster kaže...
bruncek kaže...

E đubre polako dolazi i u naše domove u Rvackoj . Foliju možeš skinuti, ja sam svoju ostavio, neka štiti ekran i nemam nikakvih problema sa osjetljivošću ekrana.

Jedino što sam sinoć skužio da ne mogu aktivirati app drawer, tj. nema te opcije kako prikazuju na netu. To me malo ljuti, jer je to čak i Huawei dobio sa Android 7.

Jesi ovo probao?

Ovdje isto kazu da se app drawer moze instalirati iz update centra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 11:31 (aleng3).
15 godina
aleng3 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
bruncek kaže...

Jesi ovo probao?

Da, ali evo sad sam našao na netu da moram otići u "O telefonu" pa odabrati "Centar za ažuriranja" pa onda "Ažuriranje aplikacije" i tamo sve ažurirati i onda se tek u opcijama pojavi i App drawer - izuzetno blesavo, ali eto uspio sam i to osposobiti.

11 godina
neaktivan
Kaj s garancijom? Jel moram to ic potvrdit u neki tele 2 centar?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...
Kaj s garancijom? Jel moram to ic potvrdit u neki tele 2 centar?

S računom imaš dvije godine garancije, a u kutiji mislim da imaš i garantni list.

15 godina
LG G6- Rasprava

Evo malo rezultata mojih testiranja LG G6 u raznim bench-evima.

Moram primjetiti da je moj stari Huawei Mate 8 bio brži u samom radu u OS-u, ali tu mislim da malo tko može parirati Huawei premium klasi jer je njihova fluidnost u OS van svake pameti. I definitivno se uređaj zna zagrijati malo jače kad se igra neka zahtjevnija igra, a što kod Mate 8 to nisam osjetio. Evo to su sada samo neki od primjećenih sitnih nedostataka.

Zato dizajn G6 je predivan, tako veliki ekran u malom kućištu koje je odlične kvalitete i ergonomije, tu ide svaka pohvala.

Antutu Antutu
Geekbench Geekbench
AndroBench AndroBench
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 17:13 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Moram primjetiti da je moj stari Huawei Mate 8 bio bržio u samom radu u OS-u, ali tu mislim da malo tko može parirati Huawei premium klasi jer je njihova fluidnost u OS van svake pameti. I definitivno se uređaj zna zagrijati malo jače kad se igra neka zahtjevnija igra, a što kod Mate 8 to nisam osjetio. Evo to su sada samo neki od primjećenih sitnih nedostataka.

Zato dizajn G6 je predivan, tako veliki ekran u malom kućištu koje je odlične kvalitete i ergonomije, tu ide svaka pohvala.

Izgleda da je i dalje prisutno zagrijavanje kod LG-a. Reci mi dali si te testove radio jedan za drugim?

SkorvY
13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Moram primjetiti da je moj stari Huawei Mate 8 bio bržio u samom radu u OS-u, ali tu mislim da malo tko može parirati Huawei premium klasi jer je njihova fluidnost u OS van svake pameti. I definitivno se uređaj zna zagrijati malo jače kad se igra neka zahtjevnija igra, a što kod Mate 8 to nisam osjetio. Evo to su sada samo neki od primjećenih sitnih nedostataka.

Zašto si se s Mate 8 prebacio na g6? Je bilo nekih problema s njime ili si se samo zaželio promjene?

15 godina
skorvy kaže...

Izgleda da je i dalje prisutno zagrijavanje kod LG-a. Reci mi dali si te testove radio jedan za drugim?

Da zagrijavanje je i dalje ostalo kod LG-a, pogotovo kad sam vrtio Antutu tada je bio topal ko mala plotna 

Testove sam radio namjerno u razmaku od 5 minuta, da se OS malo zdođe nakon testiranja.

15 godina
Bakaluar kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Zašto si se s Mate 8 prebacio na g6? Je bilo nekih problema s njime ili si se samo zaželio promjene?

Prebacio sam se jer mi je istekla preplata, a uz LG G6 su davali gratis TV LG 43LH590V i to mi se učinilo kao prilika (što i je). Sa Mate 8 nikakvih poteškoća, čak dapače pre dobar uređaj, teškog srca ga dajem u prodaju jer je uređaj perfektan u svakom pogledu, jedino što je podosta glomazan, sve osim toga je bilo u superlativima i je.

11 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Da zagrijavanje je i dalje ostalo kod LG-a, pogotovo kad sam vrtio Antutu tada je bio topal ko mala plotna 

Testove sam radio namjerno u razmaku od 5 minuta, da se OS malo zdođe nakon testiranja.

Aj nema veze što se grije, ipak je to malo jači snap, samo da matične ne krenu rikavati od topline.

Nizak je score u geekbenchu, možda da ga probaš testirati baš onako hladnog(kao puncin pogled) :))) jer mislim da on može više potegnuti.

SkorvY
15 godina
skorvy kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Aj nema veze što se grije, ipak je to malo jači snap, samo da matične ne krenu rikavati od topline.

Nizak je score u geekbenchu, možda da ga probaš testirati baš onako hladnog(kao puncin pogled) :))) jer mislim da on može više potegnuti.

Pa koliko znam svi score-ovi (na net-u) su takvi u Geekbench-u tj. SingleCore je u redu score, ali MultiCore je debelo lošiji od konkurencije u tom cjenovnom razredu. Ali pošto ja baš nemam hrpu aplikacija popaljenih niti radim sa njih hrpom od jednom, taj MultiCore me ne zabrinjava. Na LG G6 nema, barem ja nisam još osjetio neka trzanja i štekanja, jest da ga imam tek jedan dan pa ima vremena da se i to manifestira

11 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Pa koliko znam svi score-ovi (na net-u) su takvi u Geekbench-u tj. SingleCore je u redu score, ali MultiCore je debelo lošiji od konkurencije u tom cjenovnom razredu. Ali pošto ja baš nemam hrpu aplikacija popaljenih niti radim sa njih hrpom od jednom, taj MultiCore me ne zabrinjava. Na LG G6 nema, barem ja nisam još osjetio neka trzanja i štekanja, jest da ga imam tek jedan dan pa ima vremena da se i to manifestira

Evo jedna činjenica. Ista stvar je bila i sa G3 koji sam posjedovao. SingleC je bio tu negdje ali MultiC podosta niži od konkurencije. Isto sada vidim je stvar i sa G6. Sada ono što meni pada napamet trenutno da su napravili sljedeće: Kako je i G3 imao "velikih" problema sa zagrijavanjem(gdje smo vječno krivili FW), LG ga je sigurno srezao negdje u SoC-u kako bi donekle ograničili toplinu(more multy more heat). Mislim da su ponovili istu stvar s G6.

G4, G5, o njima nisam nešto previše gledao pa nezz.

LoL neće ti taj štekati ni u čemu, to je zvijer od moba, ja samo pričam ovako onako... Uživaj, imaš odličan fon!

Jedino ako bi bio voljan nabaciti koji sample od kamere da vidimo :))

SkorvY
15 godina
skorvy kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Evo jedna činjenica. Ista stvar je bila i sa G3 koji sam posjedovao. SingleC je bio tu negdje ali MultiC podosta niži od konkurencije. Isto sada vidim je stvar i sa G6. Sada ono što meni pada napamet trenutno da su napravili sljedeće: Kako je i G3 imao "velikih" problema sa zagrijavanjem(gdje smo vječno krivili FW), LG ga je sigurno srezao negdje u SoC-u kako bi donekle ograničili toplinu(more multy more heat). Mislim da su ponovili istu stvar s G6.

G4, G5, o njima nisam nešto previše gledao pa nezz.

LoL neće ti taj štekati ni u čemu, to je zvijer od moba, ja samo pričam ovako onako... Uživaj, imaš odličan fon!

Jedino ako bi bio voljan nabaciti koji sample od kamere da vidimo :))

Imao sam LG G3 i odličan telefon, ali se pravo fino grijao. Evo par slika sa automatskim postavkama jedino sam prebacio na 4:3 sa 13MP i HDR (kvaliteta slike je perverzna - barem prema mojim kriterijima) - LINK

Slike su velike oko 7-9Mb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 18:37 (MasterOfDisaster).
13 godina
LG G6- Rasprava
Rezultat je u razini ostalih telefona sa SD821
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Imao sam LG G3 i odličan telefon, ali se pravo fino grijao. Evo par slika sa automatskim postavkama jedino sam prebacio na 4:3 sa 13MP i HDR (kvaliteta slike je perverzna - barem prema mojim kriterijima) - LINK

Slike su velike oko 7-9Mb.

Boje su mi fenomenalne(koliko mogu vidjeti na službenom monitoru na poslu), i slike mi se čine prilično "soft" što mi se sviđa.

SkorvY
11 godina
neaktivan
Je naso sam i garantnu knjizicu i racun od Tele2 u paketu..
Ovo pisem sa G6!:-)
Mob je mrak, sada potezem stare appove i slike, vec je skinuo neki apdejt pa i to moram instalirat.
Ekran je brutala, kad ga bubnem na 100% nemres gledat kak je jak!
9 godina
LG G6- Rasprava

Naručen crni G6 od Tcoma

Vi koj ste uzeli crni, jesu otisci veliki problem ili se može živjeti s tim? Kakva je kvaliteta zaštitne folije na screenu? Je li sklizak mobitel?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne mogu uredit zadnju poruku...
Kako sada funkcioniraju ove nove bat? Da li moram je ispraznit do kraja pa je punit cijelu noc?
Evo trebo bi sad napravit update softvera al kaze da mi je slaba bat i da ga spoji na struju pa ne znam kaj da radim.. Makar koliko se ja kuzim u to ta fora s batkama vise nije aktualna, to se sad moze gazit kak hoces.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja imam crni i za sad ne primjecujem da je nesto strasno vidljivo na ledima ali ga koristim tek sat vremena.
Ovaj screen protektor naprijed me nervira,ruzno mi je, brijem da bum ga skinuo. Koja korist svih tih gorila ak moram jos i foliju imat.
Pa nije nesto sklizak, dobro lezi u ruci. Bus vidio kad ga dobijes,ovisi o velicini ruku..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice