LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.080.337
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G2 tema

:) meni je dobra i rucna metoda

ja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
bender_007 kaže...

:) meni je dobra i rucna metoda

Kucanje po terminal emulatoru je zakon. Spojim tipkovnicu na mob, i udri 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa? 

Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...

Taj kdz jel to isto sve kao i službeni ili???

Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.

KDZ flashaj s ovom metodom, a root s ovim.

Ja sam flashao .kdz..sve ok prošlo ali me sada root zeza, naime skripta krene i mob se restarta, ulazi u download mode i onda stoji i ne pokrene SuperSU instler skriptu skriptu. Any advice?!

Luc
16 godina
Luc989 kaže...
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa? 

Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...

Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.

Ja sam flashao .kdz..sve ok prošlo ali me sada root zeza, naime skripta krene i mob se restarta, ulazi u download mode i onda stoji i ne pokrene SuperSU instler skriptu skriptu. Any advice?!

E to ne bih znao, meni je malo duže trajalo dok nije pokrenuo skriptu, nekoliko minuta, ali je uspilo na kraju. Možda najbolje da pitaš u toj temi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
10 godina
neaktivan
16OR kaže...
btime kaže...

Ja sam sebi naručio Spigen Slim Armor s gizzmo.hr-a. Je malo skuplje, al je maska došla u roku 24h. 

da li je original?

jer kad vidim kakve gluposti prodaju i za koje novce, tesko mi je povjerovat da nesto sto kosta 20 dolara na ebayu oni prodaju za 40-50kn vise, a S-line maskice koje idu za kikiriki na ebaju oni ih dilaju za 10 puta vecu cijenu

da ne ispadne da lupetam bzvz

https://gizzmo.hr/tpu-gel-maska-s-line-za-lg-g2-plava-artikel-1750

istu takvu sam kod nas u jednom ducanu/štandu platio 30kn samo zato jer mi se nije dalo cekati s ebaya di su takve maske max 2 dolara

Da, original je.  Dođe onaj kod s njim za provjeru na Spigenovoj stranici. Jedini je problem što nemaju neki izbor što se tiče boja. 

13 godina
mind_challenge kaže...
Luc989 kaže...
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

E to ne bih znao, meni je malo duže trajalo dok nije pokrenuo skriptu, nekoliko minuta, ali je uspilo na kraju. Možda najbolje da pitaš u toj temi.

Uspijelo prebacivanjem na "PTP" način spajanja ^^

Luc
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Za kolko bi negdje trebali mi ostali dobit update? Tjedan, mjesec, dva?

I jel i update 4.4.2 vip opet prvi dobio? Koliko ste cekali onda?

Nestrpljiv sam i kad gledam po youtubeu review od lolipopa sline mi cure.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Tele2 je rekao u naredna 2 tjedna...

13 godina
LG G2 tema

Jel netko uspio srediti xposed instaler da radi na lolipopu?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Evo posto dosta ljudi ode zanima hard case za naseg ljubimca (lg g2 d802)

Juce mi je s ebay dosa dugo ocekivani case (lg g2 goospery focus bumper case)

izrada: dosada najbolje sta mi je doslo sta se tice kvalitete ( a kupio sam ih do sada peko 100)

look: samo jedna rijec PREDOBRO

plus: Kvaliteta definitno najjaca strana case-a, izgled,ljepo se se osjeca podrukom, moze se izmedju  mob i case staviti kreditna kartica ili u mom slucaju pbz wirelles card

minus: jednini minus ali mozda i nije toliki je da je malo deblje ali to je bilo za ocekivati od takvog case-a..

di sam nabavio: ovdje

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 16:29 (MOgY).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
LG G2 tema

Isprobao sam 2 casea - ovaj lazni spigen i ovo super thin govno.

i nakon 5 dana u ovom ogromnom šrotu - da se razumiemo maska je čvrsta i štiti i vse, al je mob OGROMAN

vratio sam ovo bijelo sranje, odnaprijed imam neko fejk kinesko staklo i sve 5 :D

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Meni se to desilo. Ja sam restarto mob i promjenio port na pc-u i probao ponovo i išlo je.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
10 godina
neaktivan
fikos_94 kaže...

Tele2 je rekao u naredna 2 tjedna...

A evo i slika da ovo potvrdim, vidim da dosta neregistriranih ljudi prati temu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 14:37 (fikos_94).
15 godina

Koliko imate slobodno prostora u memoriji? Do nadogradnje sam imao skoro 10gb slobodno, sad oko 7. 

Vidim da mi "razno" zauzima 6gb od toga system dana 5,53gb. Jel to toliko i vama? 

Dal ono što se skine preko LG pc suitea i nakon što se instalira lolipop obrise ili ostaje na mobu? 

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dakle kopajući po XDA kažu:

V30a- verzija bez bloatwarea

V30d- verzija sa bloatwareom (to dolazi na brendirane uredjaje)

Sad mi je jasno kako Srkee ima nadogradnju V30A, a ne D. Uredjaj kupljen u tele2,no srecom nije brendiran

2 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

za vip (v30d) dodje onih 5-6 njihovih aplikacija, svaka se moze deinstalirat i bog te veselio 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 15:44 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

evo memorija, nakon instalacije appsova i vracanja slika s kompa

1 0 hvala 1
16 godina
LG G2 tema

Sad je proslo par dana od updatea pa moze ko reci kakva je baterija u usporedbi sa 20h?jel kaj bolje il je isto s istim koristenjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo, nakon jednog punjenja noćas.

Luc
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

A kakva je kamera? Kad se fotka prema jacem osvjetljenju? Dal ispadne okolina jako tamna?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

I mene ovo s baterijom muci. Cura ima taj mob i njoj je sve super takvo kakvo je. Baterija znala izdrzati i preko 80 sati. Isplati li se uopce prelaziti na lollipop ako zanemarimo izgled?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

I mene ovo s baterijom muci. Cura ima taj mob i njoj je sve super takvo kakvo je. Baterija znala izdrzati i preko 80 sati. Isplati li se uopce prelaziti na lollipop ako zanemarimo izgled?

Nema te šta mučiti baterija. Ako ga budeš nekoristio kao ona držat će ti bez problema 80h i na lolipopu.

BF Nick: Xtreme_Switch
10 godina
neaktivan
Idealist kaže...

Ne isplati. Čekaj android 7.0.2 Lino Lada edition (duo)

17 godina
matrix777 kaže...
Idealist kaže...

Sad kad si spomenuo lino ladu kladim se da će se verzija Androida na P zvati Pancake 

13 godina

7 0 hvala 7
15 godina
matrix777 kaže...
Idealist kaže...

šta je ovaj forum postao... želim informacije iz prve ruke, ali to je nemoguce dobiti. 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel se zna kad bi Xdabbeb mogao ubacit podršku za drivere za kameru za Lollipop?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nekuzim?!?!

13 godina
stefzgXXX kaže...

Nekuzim?!?!

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934550919

Misleci kako ce google brzo prebaciti i pregledati app i staviti pod aktivno dao sam link. Medjutim nije se to dogodilo, vjerojatno za pol h, 1h, 2 ce se to i dogoditi.

A dotle ovaj gornji link :)

ja
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Daj skinite 3D Mark pa postajte rezultate.Moji su Score: 16888

Graphics score:17366

Physics score:15403

Graphics test 1: 91 FPS

Graphics test 2: 64.5 FPS

Moj PC  
0 0 hvala 0