:) meni je dobra i rucna metoda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:) meni je dobra i rucna metoda
Kucanje po terminal emulatoru je zakon. Spojim tipkovnicu na mob, i udri
Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa?
Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...
Taj kdz jel to isto sve kao i službeni ili???
Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.
Ja sam flashao .kdz..sve ok prošlo ali me sada root zeza, naime skripta krene i mob se restarta, ulazi u download mode i onda stoji i ne pokrene SuperSU instler skriptu skriptu. Any advice?!
Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa?
Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...
Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.
Ja sam flashao .kdz..sve ok prošlo ali me sada root zeza, naime skripta krene i mob se restarta, ulazi u download mode i onda stoji i ne pokrene SuperSU instler skriptu skriptu. Any advice?!
E to ne bih znao, meni je malo duže trajalo dok nije pokrenuo skriptu, nekoliko minuta, ali je uspilo na kraju. Možda najbolje da pitaš u toj temi.
Ja sam sebi naručio Spigen Slim Armor s gizzmo.hr-a. Je malo skuplje, al je maska došla u roku 24h.
da li je original?
jer kad vidim kakve gluposti prodaju i za koje novce, tesko mi je povjerovat da nesto sto kosta 20 dolara na ebayu oni prodaju za 40-50kn vise, a S-line maskice koje idu za kikiriki na ebaju oni ih dilaju za 10 puta vecu cijenu
da ne ispadne da lupetam bzvz
https://gizzmo.hr/tpu-gel-maska-s-line-za-lg-g2-plava-artikel-1750
istu takvu sam kod nas u jednom ducanu/štandu platio 30kn samo zato jer mi se nije dalo cekati s ebaya di su takve maske max 2 dolara
Da, original je. Dođe onaj kod s njim za provjeru na Spigenovoj stranici. Jedini je problem što nemaju neki izbor što se tiče boja.
E to ne bih znao, meni je malo duže trajalo dok nije pokrenuo skriptu, nekoliko minuta, ali je uspilo na kraju. Možda najbolje da pitaš u toj temi.
Uspijelo prebacivanjem na "PTP" način spajanja ^^
Za kolko bi negdje trebali mi ostali dobit update? Tjedan, mjesec, dva?
I jel i update 4.4.2 vip opet prvi dobio? Koliko ste cekali onda?
Nestrpljiv sam i kad gledam po youtubeu review od lolipopa sline mi cure.
Tele2 je rekao u naredna 2 tjedna...
Jel netko uspio srediti xposed instaler da radi na lolipopu?

Evo posto dosta ljudi ode zanima hard case za naseg ljubimca (lg g2 d802)
Juce mi je s ebay dosa dugo ocekivani case (lg g2 goospery focus bumper case)
izrada: dosada najbolje sta mi je doslo sta se tice kvalitete ( a kupio sam ih do sada peko 100)
look: samo jedna rijec PREDOBRO
plus: Kvaliteta definitno najjaca strana case-a, izgled,ljepo se se osjeca podrukom, moze se izmedju mob i case staviti kreditna kartica ili u mom slucaju pbz wirelles card
minus: jednini minus ali mozda i nije toliki je da je malo deblje ali to je bilo za ocekivati od takvog case-a..
di sam nabavio: ovdje
Meni se to desilo. Ja sam restarto mob i promjenio port na pc-u i probao ponovo i išlo je.
Koliko imate slobodno prostora u memoriji? Do nadogradnje sam imao skoro 10gb slobodno, sad oko 7.
Vidim da mi "razno" zauzima 6gb od toga system dana 5,53gb. Jel to toliko i vama?
Dal ono što se skine preko LG pc suitea i nakon što se instalira lolipop obrise ili ostaje na mobu?

Dakle kopajući po XDA kažu:
V30a- verzija bez bloatwarea
V30d- verzija sa bloatwareom (to dolazi na brendirane uredjaje)
Sad mi je jasno kako Srkee ima nadogradnju V30A, a ne D. Uredjaj kupljen u tele2,no srecom nije brendiran
za vip (v30d) dodje onih 5-6 njihovih aplikacija, svaka se moze deinstalirat i bog te veselio
Sad je proslo par dana od updatea pa moze ko reci kakva je baterija u usporedbi sa 20h?jel kaj bolje il je isto s istim koristenjem?
A kakva je kamera? Kad se fotka prema jacem osvjetljenju? Dal ispadne okolina jako tamna?
I mene ovo s baterijom muci. Cura ima taj mob i njoj je sve super takvo kakvo je. Baterija znala izdrzati i preko 80 sati. Isplati li se uopce prelaziti na lollipop ako zanemarimo izgled?
I mene ovo s baterijom muci. Cura ima taj mob i njoj je sve super takvo kakvo je. Baterija znala izdrzati i preko 80 sati. Isplati li se uopce prelaziti na lollipop ako zanemarimo izgled?
Nema te šta mučiti baterija. Ako ga budeš nekoristio kao ona držat će ti bez problema 80h i na lolipopu.
Ne isplati. Čekaj android 7.0.2 Lino Lada edition (duo)
Sad kad si spomenuo lino ladu kladim se da će se verzija Androida na P zvati Pancake
šta je ovaj forum postao... želim informacije iz prve ruke, ali to je nemoguce dobiti.
Nekuzim?!?!
Nekuzim?!?!
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934550919
Misleci kako ce google brzo prebaciti i pregledati app i staviti pod aktivno dao sam link. Medjutim nije se to dogodilo, vjerojatno za pol h, 1h, 2 ce se to i dogoditi.
A dotle ovaj gornji link :)
Daj skinite 3D Mark pa postajte rezultate.Moji su Score: 16888
Graphics score:17366
Physics score:15403
Graphics test 1: 91 FPS
Graphics test 2: 64.5 FPS