LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.082.578
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G2 tema
MOgY kaže...

zasto factory restet ali jednostavno nemoze update i to je to?

Zato jer se nešto smrda na telefonu prilikom updatea i ne radi na 100% mogućnosti, jedonstavno to prekopiravanje ROMa na već postojeći ROM i prekopiravanje svih aplikacija/postavki itd itd ne prođe tako dobro kao što to prođe kao kad napraviš factory reset.

Sad točno što se to unutra dešava i zašto nemam pojma, no znam da mi je kad sam se na KitKat prebacio Antutu vrtio nekih 27 000, a nakon reseta se vratio na cca 35 000. 

Android je inače poželjno cca jednom godišnje vratiti na tvorničke postavke jer se radom usporava. To se ne osjeti previše na najjačim modelima, no ipak je prisutno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 15:23 (lllnuclearlll).
12 godina
LG G2 tema

Pokusaj update prvi put: Pukne internet veza i ajmo opet ispocetka

Pukusaj update drugi put: Nestane signala na 2min,ajmo opet ispocetka

Pokusaj updatea treci put...........

Pa tko ce skinuti 1.8gb podataka...strasno..

LG G2
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 15:45 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Čini mi se da je sada kamera OK. Ali evo pričekaj još nekoga da se javi pošto ja baš i ne koristim kameru puno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

A za t-mobile nista ? *ebem ti..

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...
MOgY kaže...

zasto factory restet ali jednostavno nemoze update i to je to?

Zato jer se nešto smrda na telefonu prilikom updatea i ne radi na 100% mogućnosti, jedonstavno to prekopiravanje ROMa na već postojeći ROM i prekopiravanje svih aplikacija/postavki itd itd ne prođe tako dobro kao što to prođe kao kad napraviš factory reset.

Sad točno što se to unutra dešava i zašto nemam pojma, no znam da mi je kad sam se na KitKat prebacio Antutu vrtio nekih 27 000, a nakon reseta se vratio na cca 35 000. 

Android je inače poželjno cca jednom godišnje vratiti na tvorničke postavke jer se radom usporava. To se ne osjeti previše na najjačim modelima, no ipak je prisutno.

a dali se onda moze napraviti backup na lg backup program sta dolazi s mobitelom znaci broje postavke aplikacije itd....ili se bas sve mora isponovo naravno osim kontakte

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 16:47 (MOgY).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kada update-ate moze mali osvrt kakav je lolipop itd. kamera, baterija, fluidnost itd :)

0 0 hvala 0
15 godina

Zašto se treba raditi factory reset nakon updatea? Ja ga spojio na LG Suite, roknio gore lolipop i mob doslovno leti. Neki dan sam se žalio ovdje da šteka al s ovim updateom je doslovno prodisao.

Odmah nakon updatea sam napravio antutu i rezultati su na slici tak da mislim da ni neću raditi reset osim ako primjetim da nešto zajebava.

Na KK sam dobivao oko 34k... Na KK sam dobivao oko 34k...
BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
LG G2 tema

Onda necu ni ja napraviti pored ovog rezultata 

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MOgY kaže...

Onda necu ni ja napraviti pored ovog rezultata 

Pa mislim da nema potrebe. Evo čačkam po svom zadnjih pol sata i radi ko zvijer! Stvarno je super optimiziran rom. Niti jednom da je nešta zaštekalo, sve se instant otvara, fluidno skroz. Ako bude nekih problema sa aplikacijama, neki force close-evi e onda ćemo napraviti f. reset ali zasada mislim da nema potrebe.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam mPBZ na mobitelu. ako Updateam na LP, dali ce mi ostati aplikacija, s obzirom da nije update sa 4.x.x, na 4.y.y, nego je na 5.x.x?! Pitam zato sto nisam u HR, a aplikacija mi treba... i dali postoji neki backup program s kojim mogu backupirat cijeli mob i sve postavke?! tako da, ako nesto krene krivo s navedenom aplikacijom ili necim drugim, mogu vratit backup i da sve bude po starom?!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bacelj kaže...

Imam mPBZ na mobitelu. ako Updateam na LP, dali ce mi ostati aplikacija, s obzirom da nije update sa 4.x.x, na 4.y.y, nego je na 5.x.x?! Pitam zato sto nisam u HR, a aplikacija mi treba... i dali postoji neki backup program s kojim mogu backupirat cijeli mob i sve postavke?! tako da, ako nesto krene krivo s navedenom aplikacijom ili necim drugim, mogu vratit backup i da sve bude po starom?!

Upravo probao i ne radi. Mater im milu sad moram opet u banku.

Ispravak. Ne radi PBZ-mToken. mPBZ nemam pa ne mogu reći ali pretpostavaljm neće ni on raditi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 18:33 (Switch).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

uf njesra! ja sam dao punomoc svojima kod kuce i mogu napraviti sve u banci osim uzeti kod za mPBZ!!!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bacelj kaže...

Meni radi sve normalno na aplikaciji od pbz isto update-a na lollipop i sve normalno radi

FC Barcelona
14 godina
LG G2 tema
Super ako radi ko zvijer i bez factory reseta. Jer fakat mi se neda kopirati stvari s moba pa opet na mob...
Znam da je vjerojatno rano za pitati, ali kakva je baterija zasad? otprilike, jel barem ista kao i na KK na istim postavkama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel ima postoji de-branded verzija Lollipopa ili samo Vodafone/VIP?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Napravio i ja update,sada mi je to sve jos novo...ali puno ljepse treba se priviknuti...nisam radio reset ali mislim da cu morati a neda mi see..

Sada me samo jos zanima hoce li update 5.1 doci na ovaj mob?

LG G2
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Meni je otključana na sve mreže i 32 GB verzija i na T-Mobile sam jel mogu sad skinut ovu španjolsku verziju od 32 GB 

0 0 hvala 0
17 godina

Znači, otkrio sam da kada stavim pod sound "do not disturb" sve mi je na mute, tada mi se alarm ne upali. Na 4.4.2 verziji mi se normalno palio alarm, iako je bio na mute. Ima tko kakvo rješenje?

Može se postaviti "priority", ali ne funkcionira koliko vidim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 19:45 (misho_hrnjak).
12 godina
mp3david kaže...

Napravio i ja update,sada mi je to sve jos novo...ali puno ljepse treba se priviknuti...nisam radio reset ali mislim da cu morati a neda mi see..

Sada me samo jos zanima hoce li update 5.1 doci na ovaj mob?

kad ce kad ce kad ce taj lollipop

sad kad smo ga dobili, kad ce nesta bolje

ljudi nikad zadovoljni ccc 

polako doce i to 

15 godina

Nismo ni mi još na G3 dobili 5.1...drago mi je da je g3 dobio predobar lollipop..bio sma vlasnik g2

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 20:25 (galinjo24).
13 godina
LG G2 tema

Kad ce 5.1 ? Jao..pa.. :)

drzte fige :), testiram recovery install :)

ja

3 0 hvala 2
17 godina
LG G2 tema

Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa? 

Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...

Taj kdz jel to isto sve kao i službeni ili???

Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...

Imaju gdje kakve upute za root i što je sve potrebno i stavljanje onog hdz ROMa? 

Znam da ima negdje u temi al da ne češljam sad cijelu, a i možda ima kakav noviji način od onih opisanih prije godinu dana...

Taj kdz jel to isto sve kao i službeni ili???

Neda mi se ni čekat, a iskreno i izbacio bi neke aplikacije predinstalirane i instalirao bi adBlock koji ne radi bez roota.

KDZ flashaj s ovom metodom, a root s ovim.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
LG G2 tema

Ok, twrp radi...

Samo se sistem ne boota :)

ok..znaci u twrp hoce i hoce...baca cert error. Drugacije se treba signati kernel.

Povratio sam skoro sve lollipop fajlove..dosta igranja za danas

prvo cemo grafiku praviti pa onda tek sistem :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 21:01 (bender_007).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav... Imam G2 kupljen u tele2 ali je odkodiran pomoću koda i radi na sve mreže, dobio sam od tele2 kod... sad me zanima dali mogu ubaciti vipov sim da dobijem nadogradnju, update-am i vratim tele2? i dali je to uopće moguće tako odraditi? dali će imati kakav negativan utjecaj pošto je od vipa a imam tele2? neda mi se flashat kdz.. hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matrix777 kaže...

pozdrav... Imam G2 kupljen u tele2 ali je odkodiran pomoću koda i radi na sve mreže, dobio sam od tele2 kod... sad me zanima dali mogu ubaciti vipov sim da dobijem nadogradnju, update-am i vratim tele2? i dali je to uopće moguće tako odraditi? dali će imati kakav negativan utjecaj pošto je od vipa a imam tele2? neda mi se flashat kdz.. hvala svima!

Koliko ja znam ne ide to tako. Vip OTA radi samo s mobitelima kupljenim u VIPu, dakle samo mobiteli s tim serijskim brojevima su dobili update. Uopće nije bitno na kojoj si mreži.

Nema me ispravi netko ako se varam. Također imam TELE2 verziju, a dekodirao sam ga odmah pri kupnji... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 21:45 (lllnuclearlll).
10 godina
neaktivan

ok, tnx... onda neću ni pokušavati... isto tako poznato je da sam tele2 ne "šalje" update kao drugi operateri, tako da kad možemo očekivati update koji smo na tele2? isto kad t com pusti ili?

16 godina
matrix777 kaže...

ok, tnx... onda neću ni pokušavati... isto tako poznato je da sam tele2 ne "šalje" update kao drugi operateri, tako da kad možemo očekivati update koji smo na tele2? isto kad t com pusti ili?

Neznam kada ce vama ali mislim ta ce za t com izaci bar 2-3 dana ranije jer je tako bilo s s4 (zenin s4 na tele2 izasa 3 dana posljen s4 od punca t-com)

FC Barcelona
17 godina
matrix777 kaže...

Instaliraj LG PC Suite i provjeravaj tu i tamo jel ima šta. Tako sam ja napravio update na KitKat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 22:13 (lllnuclearlll).
10 godina
neaktivan

preko njega i provjeravam stalno no nema ništa, i preko lg support toola isto, nema još.. tako sam i nadogradio na KK

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice