Opera to ima odavno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opera to ima odavno...
... i pokazalo se više iritantno nego praktično, najviše zato što disable-anje nije jednostavno!
Džabe mi to kad trebam imati otvoren browser.
Torrenti su namijenjeni većim datotekama, najviše zbog praktičnosti, ostaviš preko noći i gotovo, a ne ovako.
Uvjeren sam da će dowload potrajat podosta duže jer trošiš bandwith dok surfaš i dok skidaš.
To je stavljeno da vas sve lakše prate dok skidate, te što skidate i kada skidate.
Google has a whole new universe to explore xD
To je stavljeno da vas sve lakše prate dok skidate, te što skidate i kada skidate.
Gušteri
Ne, hvala.
To je mogućnost, nitko vas ne tjera da koristite, nekome ce ovo odgovarat i to je to.
Ahhh stvarno nema smisla:
1. Bolje je od ekstenzije
2. Lako se isključuje
3. Baziran na Chromeu
Ja sam prije nekoliko godina skinuo legalan torrent :)
Torrenti su namijenjeni većim datotekama, najviše zbog praktičnosti, ostaviš preko noći i gotovo, a ne ovako.
Uvjeren sam da će dowload potrajat podosta duže jer trošiš bandwith dok surfaš i dok skidaš.
Isti ti djavo ostaviti torrent klijent upaljen ili browser. Ako ces ga ostavljati preko noci onda vjerovatno neces surfat. A i kad preko posebnog torrent klijenta skidas, mozes paralelno surfati na browseru i svejedno usporavas torrent...
Ovo svakako vec godinama postoji u Operi i stvar radi odmah. Kliknes na torrent i skidas. A ako hoces preko posebnog klijenta, ponudit ce ti opciju preko cega hoces da ti defaultno skida. Nema sve opcije kao posebni klijent, ali ipak radi istu stvar.
Osim što Chrome zauzima 10x više memorije od uTorrenta.
Pa nije vazno ako ga misli ostaviti preko noci ko obicni torrent klijent. Svejedno mu nece trositi bandwith.
Isti ti djavo ostaviti torrent klijent upaljen ili browser. Ako ces ga ostavljati preko noci onda vjerovatno neces surfat. A i kad preko posebnog torrent klijenta skidas, mozes paralelno surfati na browseru i svejedno usporavas torrent...
Ovo svakako vec godinama postoji u Operi i stvar radi odmah. Kliknes na torrent i skidas. A ako hoces preko posebnog klijenta, ponudit ce ti opciju preko cega hoces da ti defaultno skida. Nema sve opcije kao posebni klijent, ali ipak radi istu stvar.
I na Torrent-u imam opciju kad je skidanje gotovo da se komp automatski ugasi.

Stvarno ne vidim zaštobbi ovo itko koristio umjesto nekog torrent klijenta.. Možda za neke male torrente, ali opet, sve što je malo ima direct download.

Ne znam, ali mislim da je ovo jako korisna stvar!
Zaobilazim Chrome u širokom luku