Torrenti preko Chromea

poruka: 17
|
čitano: 4.773
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Torrenti preko Chromea".
15 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Opera to ima odavno...

pero_HR
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Torrenti preko Chromea
peroko kaže...

Opera to ima odavno...

... i pokazalo se više iritantno nego praktično, najviše zato što disable-anje nije jednostavno!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
13 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Džabe mi to kad trebam imati otvoren browser.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
22 0 hvala 0
15 godina
Torrenti preko Chromea

Torrenti su namijenjeni većim datotekama, najviše zbog praktičnosti, ostaviš preko noći i gotovo, a ne ovako.

Uvjeren sam da će dowload potrajat podosta duže jer trošiš bandwith dok surfaš i dok skidaš.

Say hello to my little friend
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

To je stavljeno da vas sve lakše prate dok skidate, te što skidate i kada skidate. 

Google has a whole new universe to explore xD 

Are you the droid I'm looking for ?

30 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Clone kaže...

To je stavljeno da vas sve lakše prate dok skidate, te što skidate i kada skidate. 

Gušteri {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Torrenti preko Chromea

Ne, hvala.

Winter is coming...
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

To je mogućnost, nitko vas ne tjera da koristite, nekome ce ovo odgovarat i to je to.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ahhh stvarno nema smisla:

http://www.torchbrowser.com/

1. Bolje je od ekstenzije

2. Lako se isključuje

3. Baziran na Chromeu

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Ja sam prije nekoliko godina skinuo legalan torrent :)

12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Torrenti su namijenjeni većim datotekama, najviše zbog praktičnosti, ostaviš preko noći i gotovo, a ne ovako.

Uvjeren sam da će dowload potrajat podosta duže jer trošiš bandwith dok surfaš i dok skidaš.

Isti ti djavo ostaviti torrent klijent upaljen ili browser. Ako ces ga ostavljati preko noci onda vjerovatno neces surfat. A i kad preko posebnog torrent klijenta skidas, mozes paralelno surfati na browseru i svejedno usporavas torrent...

Ovo svakako vec godinama postoji u Operi i stvar radi odmah. Kliknes na torrent i skidas. A ako hoces preko posebnog klijenta, ponudit ce ti opciju preko cega hoces da ti defaultno skida. Nema sve opcije kao posebni klijent, ali ipak radi istu stvar.

15 godina

Osim što Chrome zauzima 10x više memorije od uTorrenta.

Winter is coming...
13 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Pa nije vazno ako ga misli ostaviti preko noci ko obicni torrent klijent. Svejedno mu nece trositi bandwith.

0 0 hvala 0
14 godina
Bilal kaže...
Krunoo7 kaže...

Isti ti djavo ostaviti torrent klijent upaljen ili browser. Ako ces ga ostavljati preko noci onda vjerovatno neces surfat. A i kad preko posebnog torrent klijenta skidas, mozes paralelno surfati na browseru i svejedno usporavas torrent...

Ovo svakako vec godinama postoji u Operi i stvar radi odmah. Kliknes na torrent i skidas. A ako hoces preko posebnog klijenta, ponudit ce ti opciju preko cega hoces da ti defaultno skida. Nema sve opcije kao posebni klijent, ali ipak radi istu stvar.

I na Torrent-u imam opciju kad je skidanje gotovo da se komp automatski ugasi.
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Torrenti preko Chromea

Stvarno ne vidim zaštobbi ovo itko koristio umjesto nekog torrent klijenta.. Možda za neke male torrente, ali opet, sve što je malo ima direct download.

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Ne znam, ali mislim da je ovo jako korisna stvar!

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torrenti preko Chromea

Zaobilazim Chrome u širokom luku

Time is money my friend

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: