Stagnacija Windows 10 Mobile platforme

poruka: 22
|
čitano: 5.523
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stagnacija Windows 10 Mobile platforme".
17 godina
protjeran

Imenik i SMS podjednako dobro rade i na WP 8 i 10, duvajte ga hejteri 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
9 5 hvala 0
17 godina

Bas me netko zvao prije dva-tri tjedna. Kad napravi poziv prema nekome ekran se zacrni. Reko da je to normalno zbog senzora kad stavis na uho ili prodjes prstom kraj senzora. Nope. Ekran se zacrni i ostane crn bez da se priblizis senzoru. Restart i ponovo. Windows phone, nope, noooope.

Linux, Arch Linux.

2 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Stagnacija Windows 10 Mobile platforme
Ante kaže...

Bas me netko zvao prije dva-tri tjedna. Kad napravi poziv prema nekome ekran se zacrni. Reko da je to normalno zbog senzora kad stavis na uho ili prodjes prstom kraj senzora. Nope. Ekran se zacrni i ostane crn bez da se priblizis senzoru. Restart i ponovo. Windows phone, nope, noooope.

Do tebe je, tvoja je krivnja - ili neznaš koristiti WP ili nisi poslovni korisnik 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
Ante kaže...

Ja imam Windows Phone Win10M i nemam taj problem. Win10M yup, yuuuuuuup.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina

Ne znam, ne koristim windows phone, nit mi se zezalo s time, neg ga salje na garanciju.

Linux, Arch Linux.
10 godina
protjeran

Prema ovoj statistici najveci dio Windows mobitela zauzimaju jeftinjare, nije ni cudo sto umire platofrma.

0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nek im je sretno... bio sam na WP-u vise od tri godine do prije mjesec dana vise ne... sto se tice samog uredjaja cista desetka (L920), a za sam software vise nisam imao strpljenja!

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina

svih 17 korisnika je updajetalo mobitel i dobro

4 7 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Nek im je sretno... bio sam na WP-u vise od tri godine do prije mjesec dana vise ne... sto se tice samog uredjaja cista desetka (L920), a za sam software vise nisam imao strpljenja!

Također. Što je previše, previše je...

Know your world.
17 godina

koji bi uređaj preporučili w10phone?

znači treba mi za job na poslu i doma imam w10 na pc-u i htio bi da sve bude sinkronizirano, znači ne neki ultra mega veliki i jaki uređaj, onako srednja klasa, continium nije uvijet, al nebi bilo loše da da ima podršku za to, e da i da ima dual sim.

tnx

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

640 DS.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan
mrakky kaže...

znači treba mi za job na poslu i doma imam w10 na pc-u i htio bi da sve bude sinkronizirano, znači ne neki ultra mega veliki i jaki uređaj, onako srednja klasa, continium nije uvijet, al nebi bilo loše da da ima podršku za to, e da i da ima dual sim.

tnx

Lumia 950. Ocuvane cca 2000kn (postoje dual SIM, mozda ces ih teze nac).

Ubiti Lumia 950(XL) je jedina preporuka, ako zelis "pravo" W10M iskustvo... sa svim prednostima i manama platforme. 

Ako ti je preskupo - onda Lumia 640 DS (najbolje ulozeno-dobiveno).

Alternativno - 830/930, ali to su sada vec dosta stari modeli (tesko da ces nac ocuvane i ne postoje u dual SIM verzijama).

10 godina
protjeran
mrakky kaže...

tnx

Samsung Note 7.

16 godina
odjavljen
Ivo Robić kaže...

Samsung Note 7.

Baš si pametan.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
mrakky kaže...

tnx

Kao korisnik win phona preko 3 god (takodjer trenutni korisnik) na zalost ne bih nikome vise preporucio wp.

9 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...
Ante kaže...

Do tebe je, tvoja je krivnja - ili neznaš koristiti WP ili nisi poslovni korisnik 

Nisi u toku ;) Sad je za bogate korisnike....Valjda oni imaju para pa visak slobodnog vremena ulazu u podesavanja i instaliranje nightly builda svako jutro ;)

15 godina
protjeran

;-)

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Koristio sam dugo Lumiu 1020 i telefon kao telefon mi je bio odlican, i dan danas ga znam ponijeti nekada onako sa sobom kada ocekujem neko intenzivnije fotkanje. WP je bio odlican sto se tice fluidnosti i brzine rada na uredjajima koji nisu imali flagship hardwer ali stvar koja me je uzasno nervirala je veoma losa podrska za aplikacije od strane developera, uvijek losiji i inferniorniji dizajn samih aplikacija i samo nepostojanje nekih aplikacija u wp storeu.
Da su to ispeglali u medjuvremenu mozda bih idalje nastavio koristiti WP. Gledam frend mi ima L950 i mob je odlican ali nije ni blizu jednom android flagshipu.
Steta za WP jer malo konkurencije androidu i iOS-u ne bi skodilo.

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
mrakky kaže...

tnx

Sve to mozes postici na bilo kojoj platformi a w10m je bacanje para jer svi dizu ruke od njega...Svi servisi sa w10m rade bolje na androdiu i IOS ukljucujuci i MSove...

15 godina
neaktivan
Godinu dana koristio wp kao sluzbeni telefon .. znaci paralelno s androidom s5/s7 .. znaci godinu dana previse ... to je nesto nezamislivo .. sve van smsa i poziva predstavlja komplikaciju i izuzetno je frustrirajuce ..

10 2 hvala 1
8 godina
neaktivan

I Nokia neće više imat posla s Lumiom.

Rade sad veliki povratak na tržište s modelom C1.

Napokon što smo čekali godinama će se sad dogodit .. Nokia s tim modelima ide na Android :)

Navodno do kraja godine da bi dva modela trebala doći na tržište.

Ali ja ću pričekat ove Zenfonove od Asus-a.

Deluxe verzija je zvijer

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Imao W8MP na korištenje ravno mjesec dana. Aplikacije su užasne, niti ih nema, pola toga ne radi, rijetke su koje su radile, jest da je kao jeftin uređaj (iako meni 1700Kn nije jeftino za SMS i pozive), ali kad je i prazan/resetiran spor je do bola, ali sve bi to preživio da ima aplikacija da ga možeš koristiti kao smartphone, a ne za pozive i SMS jer whatsapp povremeno nije radio, mail notifikacije također, jako jako loše. Pokušao sam sve trikove i savjete, ali kad vidiš koliko "trikova" moraš probat da bi dobio notifikacije... Trebali su nekako okrljaštiti i nagurat na te stare uređaje W10 da barem ne dožive potpuni slom koji se događa. WP poklonio kćeri da sluša muziku, za to je "dobar". Kažem da je imao malo bolju podršku imao bi smisla, ali nažalost..

Moj PC  
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice