nevjerojatno uređaj se nije ni dokazao niti ga je itko do sada koristio a već ga svi masovno kupuju,to dokazuje moju tezu da je apple kult,i da će apple fili kupiti sve što ima ispred oznaku i ,pa bilo to bilo što,ja jednostavno ne vidm svrhu ovakvog uređaja,to sve isto mogu na laptopu i to još puno bolje
stotine tisuća mogu biti i 200 000 ili 900 000. to je ta novinarska odokativna metoda
u prvih tjedan dana će biti prodano između 200 i 400 tisuća komada. To je neka realna brojka, treniutno se prodaje cca 10 000 komada dnevno, nakon što je špica u prvom danu prodaje bila na oko 25 000 komada na sat.
U svakom slučaju, nevjerojatne brojke, i očigledno samo u appleu mogu ovako nešto napraviti i još točno procijeniti prodaju.
Ovako bi samo iPad sa dodacima, a bez skinutih aplikacija, mogao dodati između 6 i 10 milijardi dolara u prihode u 2010. Ili cca 2-3 milijardi čiste dobiti ( iliti 10-15% sve dobiti).
Odlican uredjaj koji prosjecnom korisniku nudi ono sto mu treba, a brojke to i potvrdjuju
nevjerojatno uređaj se nije ni dokazao niti ga je itko do sada koristio a već ga svi masovno kupuju,to dokazuje moju tezu da je apple kult,i da će apple fili kupiti sve što ima ispred oznaku i ,pa bilo to bilo što,ja jednostavno ne vidm svrhu ovakvog uređaja,to sve isto mogu na laptopu i to još puno bolje
Točno tako. Uređaj još nije ni isproban već appleov marketing riješava stvar. Komjuter je što se tiče svega puno bolji.
Odlican uredjaj koji prosjecnom korisniku nudi ono sto mu treba, a brojke to i potvrdjuju
Nitko još nije ni imao priliku isprobat što gadget nudi. Pola ljudi što su ovo kupili ni nezna što sve gadget može. Ljudi to kupuju zbog dobrog marketinga. Osim toga ima još dosta gadgeta koji su puno bolji.
Moj stari komp koristi iskljucivo za iscitavanje novina na netu...
Ovaj uredjaj mu omogucuje upravo to... upali i citaj...
Dodatne opcije bi ga samo zbunile
Njjemu je ovakav uredjaj upravo idealan
Zar nitko nije pročitao onaj dio članka u kojem se govori da se radi o rezervacijama bez predujma i bez ikakve obveze kupovine?
Moj stari komp koristi iskljucivo za iscitavanje novina na netu...
Ovaj uredjaj mu omogucuje upravo to... upali i citaj...
Dodatne opcije bi ga samo zbunile
Njjemu je ovakav uredjaj upravo idealan
Upravo tako, uređaj za masu ljudi koje poznajem savršen. Za mene isto iako sam "doktor" za mnoge na ovom forumu koji ne vide svrhe ovom uređaju :D . Još da pričekam neke ljude kojima vjerujem da testiraju uređaj ili da ga se sam dohvatim.
Zar nitko nije pročitao onaj dio članka u kojem se govori da se radi o rezervacijama bez predujma i bez ikakve obveze kupovine?
te rezervacije nisu ni uključene u ove brojke.
I onda naidje na stranicu sa flash-om i zove "doktora" da mu ga popravi jer stvar ne pokazuje sto treba :P.
to tvrdiš samo zato što ga je proizveo apple ,a da ga je proizveo hp,dell,lenovo,sony prvi bi tvrdio da je nepotreban ,a ja se kladin da ga kupuju ljudi kojima nije potreban i to samo radi slova i
O kojim to brojkama ti govoriš?!
Ljudi, ovo je patka!!! Klasičan marketinški spin da bi se još malo pompe i pozornosti privuklo na iDasku.
Upravo tako, uređaj za masu ljudi koje poznajem savršen. Za mene isto iako sam "doktor" za mnoge na ovom forumu koji ne vide svrhe ovom uređaju :D . Još da pričekam neke ljude kojima vjerujem da testiraju uređaj ili da ga se sam dohvatim.
Doktor??? Po cemu?
Točno tako. Uređaj još nije ni isproban već appleov marketing riješava stvar. Komjuter je što se tiče svega puno bolji.
Ovo je najgluplji komentar koji sam pročitao dulje vrijeme! Uzmi si onda kompjuter pod ruku i odi s njim negdje, na faks na primjer. ti ćeš furati i monitor i kučište, itd sa sobom? Ili si možda mislio na laptop? Ako i jesi, opet, dajte shvatite, ovaj uređaj nema veze sa laptopom, to je mali prijenosni multimedijalni uređaj i nije mu svrha vrtiti, ne znam, Photoshop, rokat sa 4GB RAMa i slično... Kužite, kao što se ni traktor ne vozi na trkaćim stazama!
Kako ne razumijete da taj uredaj sluzi ljudima koji su negdje van kuce i zele nesto procackati na netu, neke slike, neki chat. Ne zele nositi mobitel jer im ne ispunjava sto im treba (mali ekran itd), a ne zele sa sobom nositi cijeli laptop koji je ipak veci od ovog cuda...???
hehehehe...volim kad su jabučari u stanju hipnotičko-frenetičke sreće...samo naprijed....
Ovo je najgluplji komentar koji sam pročitao dulje vrijeme! Uzmi si onda kompjuter pod ruku i odi s njim negdje, na faks na primjer. ti ćeš furati i monitor i kučište, itd sa sobom? Ili si možda mislio na laptop? Ako i jesi, opet, dajte shvatite, ovaj uređaj nema veze sa laptopom, to je mali prijenosni multimedijalni uređaj i nije mu svrha vrtiti, ne znam, Photoshop, rokat sa 4GB RAMa i slično... Kužite, kao što se ni traktor ne vozi na trkaćim stazama!
ja sam napisao da se proizvod još nije ni dokazao a da se već masovno prodaje i to samo jer ima naprijed slovo i,još ga nitko nije ni držao u ruci a već ga jabučari kupuju i to masovno,i to je dokaz da je apple kult a ne it tvrtka
a lijepo je u nešto vjerovati,jedino da je I-vjernici moraju malo manje platiti...
i vama je ljepo jer imate po čemu kenjati iako nemate pojima o čemu :D win win.
ufff ne spominji windowse..to je grijeh...osobno kombinacija moćnog HP-a i PC BSD-a pokopa bilo koju "jabućicu"..no shvaćati osobno artful...činjenice govore za sebe...
ufff ne spominji windowse..to je grijeh...osobno kombinacija moćnog HP-a i PC BSD-a pokopa bilo koju "jabućicu"..no shvaćati osobno artful...činjenice govore za sebe...
vjerujem da je tebi ta kombinacija dobra, ja recimo s tom kombinacijom bih spao na prosjački štap. :D prevedeno, ne mogu ništa raditi s tim jer mi pola softwarea ne radi na tome.
vjerujem da je tebi ta kombinacija dobra, ja recimo s tom kombinacijom bih spao na prosjački štap. :D prevedeno, ne mogu ništa raditi s tim jer mi pola softwarea ne radi na tome.
a ne bi..ne boj se glad čini dobar poticaj....ja sam isto mislio dok sam se patio na winsima,i doista iz početka tako to izgled kako kažeš,ali vremenom uvidiš da postoji svemu dobra alternativa..osobno nemam ništa protiv ejpla i njihovih proizvoda,jedino imam radi politike firme koja manipulira fanovima i uvjerava ih da moraju platiti više nego što je realno..HP je izrazito kvalitetan,i otkad sam se prebacio na linux..(mint i bsd) ne mogu doći sebi koliko je olakšavajuće iskustvo..dakako,treba učiti...tebi želim uspijeh,da me krivo ne razumiješ...
a ne bi..ne boj se glad čini dobar poticaj....ja sam isto mislio dok sam se patio na winsima,i doista iz početka tako to izgled kako kažeš,ali vremenom uvidiš da postoji svemu dobra alternativa..osobno nemam ništa protiv ejpla i njihovih proizvoda,jedino imam radi politike firme koja manipulira fanovima i uvjerava ih da moraju platiti više nego što je realno..HP je izrazito kvalitetan,i otkad sam se prebacio na linux..(mint i bsd) ne mogu doći sebi koliko je olakšavajuće iskustvo..dakako,treba učiti...tebi želim uspijeh,da me krivo ne razumiješ...
ma sve 5, al podrška za recimo CS4 na linuxu? kako da ja radim sa tim?
nitko nije rakao da su imac,mac book pro ,i ostali loši uređaji (osim što su precijenjeni),rečeno je da se ipad prodaje kao lud ,a nitko ga još nije imao u ruci,nitko nezna ni čemu točno služi,nije se još dokazao među korisnicima,a prodaje se tako dobro samo zato jer ispred ima slovo i,da je to hp ,del,lenovo i da je potpuno isti,prvi bi jabučari tvrdili da su to beskorisni uređaji