Problemi s DRAM-om

poruka: 4
|
čitano: 1.010
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi s DRAM-om".
12 godina
neaktivan
Problemi s DRAM-om

Ova terminologija podsjeća na poljoprivredu, osim što nije riječ o tuči i smanjenom prinosu nego o dopiranju wafera. Međutim meni nikako nije jasno kako je moguće da se nedostaci tako važne karike u proizvodnji primjete tek NAKON faličnih 8000 wafera. Tko je tu lud? To bi značilo da je problem uočen tek u zadnjoj karici kada je trebalo isporučiti stvar. Ili je riječ o toliko pouzdanoj tehnologiji da se nije smatralo kako nešto može poći po zlu. Znalci hajde pojasnite?

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi s DRAM-om

Da ti odgovorim a retoričko pitanje: seru da ne mogu više. eh, to su te čari kapitalizma

17 godina
protjeran
Problemi s DRAM-om

Malo malo, pa neka 'elementarna nepogoda' pogodi te tvornice. Valjda ih samo meteorit nije još pogodio, ali kako su krenuli ni taj dan nije daleko.

Ko da su im grčki brodovlasnici glavni savjetnici.

Glory Glory Man United
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 9:13 (memulica).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Problemi s DRAM-om

mda, skužili su da ljudi kad kupuju komp ili unaprjeđuju kofiguraciju najviše love potroše na proc, matičnu i grafičku, nešto manje za napajanje i kućište, a najmanje za memoriju

donedavno je skoro pa nitko nije niti računao u neki trošak (osim entuzijasta koji moraju imati hyper-dyper-turbo memorije) - pa eto, treba nešto iskemijati da se podigne profit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice