Nexus S i službeno

poruka: 48
|
čitano: 5.781
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nexus S i službeno".
16 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

200 dolara nije puno, no nadam se da se bude kod nas prodavao ? 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Nexus S i službeno
linuxuser kaže...

Pa i iphone 4 je u SAD-u 200$ (isto s ugovorom) pa je kod nas 8098kn.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

super, ali ja stvarno ne mogu na touchscreenu dobro tipkati, čak niti uz masivni 4.3 inchni ekran.

Super je ova nova tehnologija, ali   fizička tipkovnica je i dalje Amen !

:)
Moj PC  
15 8 hvala 0
17 godina
Nexus S i službeno

Ja sam mislio da su oni odustali od mobitela, nakon loše prodaje prvog nexus-a, sad ih proizvodi samsung (koja ekskluziva), pa vjerojatno LG i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

je super...uzasno je slican kao Galaxy S, kao sto ste i napisali, a vec ima 2.3 Android u sebi, a galaxy je jos uvijek na 2.1. way to go Samsung..NOT! ocito je njima samo cilj samo stancati mobitele, a korisnici nek se slikaju...

kakva je to fora sa zakrivljenim displayem? nevidim smisao...

2 0 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

super, ali ja stvarno ne mogu na touchscreenu dobro tipkati, čak niti uz masivni 4.3 inchni ekran.

Super je ova nova tehnologija, ali   fizička tipkovnica je i dalje Amen !

zato ja imam g1 fizicka tipkovnica ftw

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
protjeran
Nexus S i službeno

Zakrivljeno staklo, hmm.. da mi je to isprobati  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

Nema Gingerbread cudno {#} Ostatak je manje vise isti kao Galaxy osim zakrivljenog ekrana. Mogli su da zbudze i bolji tel :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

Zakrivljeno staklo, hmm.. da mi je to isprobati {#}

Nisi vidio CRT monitore 90ih?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan

ni meni nije jasno zasto zakrivljeni display, u portrait modu i nekako ali landscape..

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Nema Gingerbread cudno  {#}  Ostatak je manje vise isti kao Galaxy osim zakrivljenog ekrana. Mogli su da zbudze i bolji tel :D

Ima gingerbread pa piše lijepo

17 godina
lebo1 kaže...

Ja sam mislio da su oni odustali od mobitela, nakon loše prodaje prvog nexus-a, sad ih proizvodi samsung (koja ekskluziva), pa vjerojatno LG i sl.

Pa mobitel koji im je HTC napravio je imao falične tipke. Nije baš neka ekskluziva kad ti trenutno najveći proizvođač smartphoneova izradi faličan mobitel. Uopće mi nije čudo da su prekinuli suradnju, pogoto jer je HTC nekih 2-3 mjeseca kasnije predstavio svoj Desire koji je bio skoro pa identičan Googleovom Nexusu 1, samo su stavili hardverske tipke (jer su one na Nexusu bile u banani), i optički trackpad.

Herbalife
17 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...
dex3108 kaže...

Nema Gingerbread cudno {#}  Ostatak je manje vise isti kao Galaxy osim zakrivljenog ekrana. Mogli su da zbudze i bolji tel :D

Ima gingerbread pa piše lijepo

Hehehehehe ne znam zasto je meni u glavi da je Gingerbread 3.0 XD

15 godina
protjeran
Elles D. kaže...
EZY-E kaže...

Zakrivljeno staklo, hmm.. da mi je to isprobati  {#}

Nisi vidio CRT monitore 90ih?

Jesam, ali nisam tipkao po njima,ak me kuzis ;)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
nCh! kaže...
Desire koji je bio skoro pa identičan Googleovom Nexusu 1, samo su stavili hardverske tipke (jer su one na Nexusu bile u banani), i optički trackpad.

I još su mu malo napumpali RAM-a i skinuli jedan mikrofon od nexusa i nabacili svoj sense{#}

Neznam, ovdje od svega mi se sviđa samo android 2,3, izgleda da on donosi dosta poboljšanja na androidu.

Ono što je vrlo zanimljivo mi je podrška za voip, zanima me kako će to izvesti s obzirom ću ga uskoro početi sve više koristiti naspram normalnog razgovaranja{#}

Stoja
17 godina
neaktivan

Koje je obrazlozenje za zakrivljeni ekran? Baš me zanima.

17 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

Mozda je zakrivljen zbog ergonomije ali ta zakrivljenost i nije tolika kad se pogleda ova slika http://www.bug.hr/_cache/0560a49c67f66b69fb559046107a0276.jpg?rand=126491551

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nexus S i službeno

ma sve ok, al meni se dizajn niti malo ne svida...

kao i kod prvog nexusa, vrhunske komponente,

al dizajn....{#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Nexus S i službeno

Meni je dizajn super (samo da je manje plastike...)

Ocekivao sam neki dual core procesor ili barem 1.2GHz, ali se ipak ostalo na Galaxy S specsima (priblizno istim)

http://www.google.com/nexus/

lab.simurai.com/html5/ads/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet 'razbije' iPhone :)

Cini se odlican, ali to sto je Samsung mi se ne sviđa (dizajn pogotovo)...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina

ništa revolucionarno sve dok ne ubace jači hardware...

jedino gingerbread dobro zvuči!

15 godina
Nexus S i službeno

I opet 'novinar' Ive Grbic prepisuje sa GSMarene bez da ne navodi od kuda je copy/paste vijest. Jace novinarstvo. Izaberes neki bolji site, stavis Google Translate u favorites i punis normu clanaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

Stvarno razocaranje nakon Nexus One!!! Nakon godinu dana mob ima procesor iste brzine i iste funkcije ko Nexus One! Ovo ce tek biti pravi flop...

0 1 hvala 0
17 godina
lukavg kaže...
linuxuser kaže...

Pa i iphone 4 je u SAD-u 200$ (isto s ugovorom) pa je kod nas 8098kn.

8098kn je bez ugovora. Inace i kod nas iPhone4 mozes uzeti za oko 200$ uz ugovor (koji ima manju pretplatu nego u US)
15 godina
protjeran
666zgb kaže...

Stvarno razocaranje nakon Nexus One!!! Nakon godinu dana mob ima procesor iste brzine i iste funkcije ko Nexus One! Ovo ce tek biti pravi flop...

Ovaj cortex je dosta jači od snapdragona, još ako će imati hardversku akceleraciju bit če super.

15 godina
protjeran
Sasoon kaže...

8098kn je bez ugovora. Inace i kod nas iPhone4 mozes uzeti za oko 200$ uz ugovor (koji ima manju pretplatu nego u US)

Logika.

iPhone 4 s ugovorom u SAD-u - 200$.

iPhone 4 bez ugovora u RH - 8098kn.

Nexus S s ugovorom u SAD-u - 200$.

Nexus S bez ugovora u RH - ??

Ne kažem ja da iPhone nije jeftin kada ga se uzme u pretplati, ali zbog cijene otključanog uređaja ljudi imaju dojam da je općenito preskup.

16 godina
Nexus S i službeno

Što je desire za nexus one, to je galaxy s za nexus s, bilo bi mi draže da je google nastavio s htc-om, ovaj samsung je pun plastike...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexus S i službeno

Battery

• Talk time up to 6.7 hours on 3G
    (14 hours on 2G)
  • Standby time up to 17.8 days on 3G
    (29.7 days on 2G)
  • 1500 mAH Lithum Ion

Ovo mi se svidja pogotovo Standby vrijeme :D

A i ovo mi se takodje dopada :D

Nexus S has a dedicated Graphics Processing Unit (GPU). Playing mobile games, browsing the web, and watching videos are fast, fluid, and smooth. It's like having a pocket-sized multimedia and game console.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 23:47 (dex3108).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
666zgb kaže...

Procesor je napredniji, u finijem je procesu izrađen i manje troši, a N1 nije imao dedicated GPU ukoliko me pamćenje služi, tako da će se moći dosta više igrat na Nexusu S

Djeluje ljepše od N1 (subjektivno), super amoled je vidljivo bolji od običnog amoled-a, jedino možda da je manje plastike po njemu. Također ne volim telefone koji imaju udubljen ekran u odnosu na masku, tj rub maske malo viri preko rubova ekrana, kao na 5800XM ako me razumijete. Lakše se prašina zavuče a i nije baš lijepo za vidit (opet subjektivno).

Uz android 2.3 očekujem da će ovo biti najbrži android smartphone na tržištu, barem dok i ostali ne pređu na njega.

Zaobljen ekran; nepotrebno, ali sumnjam da će ikome smetat, ionako je to zaobljenje/udubljenje minimalno. Možda malo olakša tipkanje po ekranu i držanje u istoj ruci.

Da imam para ovo bi si kupio za Božić  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
standby vrijeme je najcesce teski shit
mob mi izgleda ok, ali ocekivao sam vise, proslo je skoro godina dana a oni se od istog hardweara nisu ni pomakli...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice