Nakon Eicha u problemima i sama Mozilla

poruka: 13
|
čitano: 1.844
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon Eicha u problemima i sama Mozilla".
15 godina
neaktivan

Kako su onda uspjeli Eicha izglasovati na to mjesto ako nije imao 50%+ glasova?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Samo 0.1% tržišta? Bemti, nisam pratio neko vrijeme, nisam imao pojma da su toliko pali

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Re: Nakon Eicha u problemima i sama Mozilla
segregator kaže...

Samo 0.1% tržišta? Bemti, nisam pratio neko vrijeme, nisam imao pojma da su toliko pali

Kako mislis pali? Koliko su to prije imali udio?

16 godina
neaktivan

18.22%

香港 - 47
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:09 (El Manifico_Buster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ljudi, pazite kaj govorite, ne smijete imat svoje mišljenje u današnjem svijetu.. pogotovo protiv "onih"..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
El Manifico_Buster kaže...

18.22%

Browser, ovdje se priča o Firefox OSu, za mobitele.

Swedish latin super funk.
13 godina

radi se o udjelu Firefox OS-a, ne pretrazivaca

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

18.22%

Krivo je mislio ali koliko sam primjetio i browser im je u konstantnom padu kada je udjel u pitanju.

14 godina
PlayMaker10 kaže...
sirka666 kaže...

18.22%

Krivo je mislio ali koliko sam primjetio i browser im je u konstantnom padu kada je udjel u pitanju.

Nije ni čudo kad im je browser svakom iteracijom sve gori i gori.

15 godina
neaktivan

Od 5 glavnih browsera,koji se u posljednje vrijeme uopće poboljšavaju?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Na firefoxu sam od 3ce verzije koliko se sjecam i sto se vise update-a to je losiji performanse su losije. Tako da sam prosli tjedan prosao na operu i odlicno me sluzi - za sad. Jest da mi fale neki dodatci, ali vrijedilo je prijelaza.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Svi. Problem je što je web sve teži i teži, i onda se pojavljuje taj mit o lošim browserima koji su sve gori i gori 

Nećeš naći browsera za kojeg se netko na netu negdje nije potužio da je sporo smeće i da je prije radio puno bolje, i da mu jednostavno nije jasno što ti developeri rade. {#}

Mahom ljudi koji ne znaju mnogo o softveru. I to još i ne bi bilo tako strašno da se ne radi o nečemu što se može zapravo jako precizno mjeriti. Softver nije magija i voodoo nego prilično egzaktna stvar kod koje se može točno odrediti uzrok i posljedica.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
15 godina
neaktivan

Ne vidim ljude uopće više da se žale na brzinu osim brzinu paljenja samog browsera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice