Kako su onda uspjeli Eicha izglasovati na to mjesto ako nije imao 50%+ glasova?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo 0.1% tržišta? Bemti, nisam pratio neko vrijeme, nisam imao pojma da su toliko pali
Samo 0.1% tržišta? Bemti, nisam pratio neko vrijeme, nisam imao pojma da su toliko pali
Kako mislis pali? Koliko su to prije imali udio?
18.22%
ljudi, pazite kaj govorite, ne smijete imat svoje mišljenje u današnjem svijetu.. pogotovo protiv "onih"..
18.22%
Browser, ovdje se priča o Firefox OSu, za mobitele.
radi se o udjelu Firefox OS-a, ne pretrazivaca
18.22%
Krivo je mislio ali koliko sam primjetio i browser im je u konstantnom padu kada je udjel u pitanju.
18.22%
Krivo je mislio ali koliko sam primjetio i browser im je u konstantnom padu kada je udjel u pitanju.
Nije ni čudo kad im je browser svakom iteracijom sve gori i gori.
Od 5 glavnih browsera,koji se u posljednje vrijeme uopće poboljšavaju?
Na firefoxu sam od 3ce verzije koliko se sjecam i sto se vise update-a to je losiji performanse su losije. Tako da sam prosli tjedan prosao na operu i odlicno me sluzi - za sad. Jest da mi fale neki dodatci, ali vrijedilo je prijelaza.
Svi. Problem je što je web sve teži i teži, i onda se pojavljuje taj mit o lošim browserima koji su sve gori i gori
Nećeš naći browsera za kojeg se netko na netu negdje nije potužio da je sporo smeće i da je prije radio puno bolje, i da mu jednostavno nije jasno što ti developeri rade.
Mahom ljudi koji ne znaju mnogo o softveru. I to još i ne bi bilo tako strašno da se ne radi o nečemu što se može zapravo jako precizno mjeriti. Softver nije magija i voodoo nego prilično egzaktna stvar kod koje se može točno odrediti uzrok i posljedica.
Ne vidim ljude uopće više da se žale na brzinu osim brzinu paljenja samog browsera.