Montevina postala Centrino 2

poruka: 8
|
čitano: 1.182
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Montevina postala Centrino 2".
17 godina
neaktivan

Intel praši opet punom parom. hehe.

C2D@3360mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz@2,2V
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Montevina postala Centrino 2

Neloše, neloše..  Zaista se pitam kakav će ATI/AMD potez morati napraviti kako bi ostao u igri i eventualno ravnopravno konkurirao Intelu bar u nekim tržišnim segmentima. Kako trenutačno stvari stoje, Intel caruje u svakom pogledu Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
stalno bacaju nove stvari na tržište i još snižuju cijene.
Bit ce to borba od koje mi na kraju profitiramo.
17 godina
neaktivan

Ma da ok, ali ako se AMD/ATI ne trgne u vidu kakve-takve konkurencije, Intel će se opustiti i postat zadovoljan postignutom prednosti bez nekog nastavka napredka, tj. mogao bi se izgubiti tempo..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Pravi AMD-ov potez sada bi bio rezanje cijena za 30%.

Centrino je više-manje nebitan, a ovaj novi CPU je preskup da bi bio imalo značajan na tržištu koje zanima AMD. Procesor od $1500 kupuje 1% korisnika.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina

Centrino je više - manje nebitan? Na koju foru to kažeš?Smijeh

U svakom slučaju, nek se samo kolju, para svakako imaju, a mi možda uspijemo nešto uštedit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nebitan je. Nije to ništa posebno; tek naziv za... ništa... Intelov proc, bus itd...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Svako malo nesto novo, pa ti kupi laptop.

Prvo sam cekao da dode Penryn na T61, a sad moram cekati ovo. Slatke muke...

Tako necu nikada kupiti laptop.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice