Mobitelom protiv krađe bicikala

poruka: 9
|
čitano: 2.650
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobitelom protiv krađe bicikala".
16 godina
neaktivan

I lopov kada ukrade bicikl strga to čudo teknike dolje i hasta la vista baby....

bug caruje, um klade valja

5 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Mobitelom protiv krađe bicikala
Oldy kaže...

I lopov kada ukrade bicikl strga to čudo teknike dolje i hasta la vista baby....

Pa ugradiš u ramu.

15 godina
protjeran

Romići već smišljaju način kako to onesposobit.

B-A-R-C-A
16 godina

Radije ukradem samo to i resitiram postavke :D 200 dolara kosta

14 0 hvala 0
16 godina

To je vrjednije nego moj bicikl! Kad dođe lopov koji inače ne bi ni pogledao moj bicikl, privući će ga taj uređaj i ukrašće samo uređaj. Ili i uređaj i bicikl. Umotat će uređaj u aluminijsku foliju (da, onu običnu za kuhinju, ne propušta radio valove - ako ne vjerujete, umotajte dobro svoj mobitel bez ijedne rupice i probajte ga nazvati s drugog telefona), i mirno odnijeti.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Oldy kaže...

Pa ugradiš u ramu.

kako ćeš mu punit bateriju?

15 godina
neaktivan

Meni se čini da dok ova naša policija odreagira lopov rastavi bicikl na dijelove pa ga ti nađi. Još je najbolja zaštita kvalitetan ulock...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima GPS za bicikle po slicnoj cijeni. Nevidljivo se montira u ramu I onda nades kradljivca. To je stara stvar....samo ostaje pitanje da li reskirati zatvor kad uhvatim ciklokleptomana.
PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
16 godina
protjeran
peroko kaže...

Meni se čini da dok ova naša policija odreagira lopov rastavi bicikl na dijelove pa ga ti nađi. Još je najbolja zaštita kvalitetan ulock...

Policija....

pa koja budala uopste ceka RH policiju, upalis auto i brm brm za lopovom, kada ga sustignes ili nadjes, jednostavno, DRSKO, uzmes svoj bajk nazad, znacilo to da moram provaliti u njegov stan/imanje... ne bi bio prvi put...... bitno da se roba vrati doma....

a kasnije, jos ga tuzis za psiholoske traume a policiju za njihovu nesposobnu, sporu i ptromu reakciju.... a da, zivimo u rh, tu ni sudovi ne rade! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice