I lopov kada ukrade bicikl strga to čudo teknike dolje i hasta la vista baby....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I lopov kada ukrade bicikl strga to čudo teknike dolje i hasta la vista baby....
Pa ugradiš u ramu.
Romići već smišljaju način kako to onesposobit.
Radije ukradem samo to i resitiram postavke :D 200 dolara kosta
To je vrjednije nego moj bicikl! Kad dođe lopov koji inače ne bi ni pogledao moj bicikl, privući će ga taj uređaj i ukrašće samo uređaj. Ili i uređaj i bicikl. Umotat će uređaj u aluminijsku foliju (da, onu običnu za kuhinju, ne propušta radio valove - ako ne vjerujete, umotajte dobro svoj mobitel bez ijedne rupice i probajte ga nazvati s drugog telefona), i mirno odnijeti.
Pa ugradiš u ramu.
kako ćeš mu punit bateriju?
Meni se čini da dok ova naša policija odreagira lopov rastavi bicikl na dijelove pa ga ti nađi. Još je najbolja zaštita kvalitetan ulock...

Meni se čini da dok ova naša policija odreagira lopov rastavi bicikl na dijelove pa ga ti nađi. Još je najbolja zaštita kvalitetan ulock...
Policija....
pa koja budala uopste ceka RH policiju, upalis auto i brm brm za lopovom, kada ga sustignes ili nadjes, jednostavno, DRSKO, uzmes svoj bajk nazad, znacilo to da moram provaliti u njegov stan/imanje... ne bi bio prvi put...... bitno da se roba vrati doma....
a kasnije, jos ga tuzis za psiholoske traume a policiju za njihovu nesposobnu, sporu i ptromu reakciju.... a da, zivimo u rh, tu ni sudovi ne rade! :)