Geohot traži pomoć

poruka: 322
|
čitano: 52.267
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Geohot traži pomoć".
17 godina
Re: Geohot traži pomoć
UkradenNick kaže...

podrzavam lika, to što neki to korste za loše aktivnosti nije on kriv jednio je kriv što je idealist.

po toj logici treba tužit onog ko je otkrio oružje jer se iz njega ubija

Po toj logici sasvim sigurno ne treba suditi onog dečka kaj je zgazio one tri cure na nogostupu neki dan!

Nije namjerno, samo se htio zabaviti, popiti koju pivu i provozati auto. Imao je dobre namjere ali eto ...

14 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć
hrvatskafarkasevec kaže...

tebi nece bit unisteno mutiplayer igranje 

meni hoce

to je jedino bitno jer sam ja kupio igru ti nisi

Prvo mutiplayer igranje nikome jos nije unisteno, a i ako bude nije ti ga on unistio vec SONY. Kako ne kuzite razliku? Kako je Mic. sa Xboxom to fino rijesio, more hakiranih, a nikome nije unisteno nikakvo "mutiplayer iskustvo", osim onih koji su ga hakirali. Dakle nie stvar u zastiti "koja je bila pitanje vremena kada ce se probiti", vec SONYevom pristupu.

Mislim iskreno me zaboli za tennHackera i sta ce biti s njim, al smjesno je da jedan SONY uspje okrenuti tolko usera protiv njega za ono za sta je sam kriv....

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
movie kaže...
UkradenNick kaže...

podrzavam lika, to što neki to korste za loše aktivnosti nije on kriv jednio je kriv što je idealist.

Po toj logici sasvim sigurno ne treba suditi onog dečka kaj je zgazio one tri cure na nogostupu neki dan!

Nije namjerno, samo se htio zabaviti, popiti koju pivu i provozati auto. Imao je dobre namjere ali eto ...

tvoja usporedba je retardirana, ovo je isto kao da se tuze proizvodaci auta i alkohola za to sta je kreten napravio tim autom u pijanom stanju

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

sony je sve pare ulozio u kreiranje neprobijajuceg FWa a na kraju kad su ga probili ostavio otvorenu konzolu svima XD

kad su nesposi:)

xbox probjen od prvih dana i nema varalica ? nema chitea? prejak je MS :)

sony hahahahahaha

16 godina
protjeran
QFlash kaže...

Boravak u zatvoru će mu dobro doći,a njegovim fanovima biti primjer gdje vodi piratstvo i sličan kriminal.

kriminal je bilo roditi tebe i radjanje tebi slicnih, eto sot je kriminal

poruci to majci svojoj a i ćaletu

16 godina
protjeran
roseman kaže...

Dabogda ga sony zatvorio na 40 godina.i da mu mamica mora radit jos 30g da bi mu platila jamčevinu

da bog tvoja radila da tebi placala jogurte i ostala sranja 

14 godina
neaktivan

Ako je ovo vaš razlog zašto ga Sony tuži onda Sony može odmah otići kući i ušparati nešto novaca. Jer upravao 1.amandman američkog ustava dozvoljava pojedincu da se k****či koliko ga je volja.

17 godina
grimyHR kaže...
movie kaže...
UkradenNick kaže...

tvoja usporedba je retardirana, ovo je isto kao da se tuze proizvodaci auta i alkohola za to sta je kreten napravio tim autom u pijanom stanju

Činjenica je da je imao plemenite namjere razbivši konzolu kao što je i činjenica da dečko nije izašao van nekoga ubiti ali eto posljedice su tu i treba za njih odgovarati ...

14 godina
protjeran
Geohot traži pomoć

Daj mi recite kaj je on dobio s tim kaj je omogučio da neko prčka po ps-u,psn-u,da rade vlastite updatove, itd......

nis

nit ima zarade,nit je on napravio to da drži gore linuks,

i čemu ga sad branite?

tu su neki rekli da je sony trebo bolje zaštititi sistem a kak, kad svi znamo da se sve može probit(kreditne kartice)itd...

i opet kakve on direktno ima koristi od toga

[General Woo]
Zamisli da nema gužve, guranja i smrada
života velkog grada, nema neplaćenog rada
dobra djevojka je fina, ide doma poslije kina
jede zdrava jela fina, malo gucne dobrog vina
ona ne širi noge da bi fino stigla doma
ona više voli tramvaj makar vožnja bila koma
nema tračanja u društvu, laganja u oči
nema maloljetnih škvadri, niti sranja poslije ponoći
opičenih likova što lutaju po gradu
bogu dane kradu, uvijek šetaju po hladu
nema uhićenja, niti suđenja ni suda
nema glavne budale koji prvi ima muda
nema prosjaka ni ubogih, zmazanih i smrdljivih
prgavih, ni ološa, ni škrtih, ni prevrtljivih
ni loših MC-a koji repaju balade
nema osobe što krade

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
movie kaže...
UkradenNick kaže...

molim te nemoj upisati gimnaziju i sl. odi,m olim te odi u smetlare, molim te

IQ i ti nemate puno zajendickog, jel....

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Pa zašto proizvođači auta nisu ranije mislili na kradljivce automobila, i kako to može biti krivnja lopova (sarkastični upit)? Zaštita uređaja nije bila traljava, jer od kad se je PS3 pojavio pa sve donedavno nije bilo proboja. Pored toga, zaštita nije traljava, jer je sprečavala probijanje dotične konzole od "običnog" puka. Sada svaki idiot može raditi što hoće. Ljudi ne mogu misliti na sve, a to drugima ne daje pravo da to zloupotrebljavaju.

Na PC-u je  zaštita tako-tako. Punkbuster malo radi, a malo ne radi. Pored toga, admini ne mogu biti 24/7 online.

Pa jesu! Proizvođaci auta i te kako brinu o sigurnosti i zaštiti svojih automobila od kradljivaca!! Ali pred sud ide onaj tko je ukrao, ili pokušao ukrasti automobil (ako ga se naravno otkrije i privede pred zakon), a ne onaj koji je na legalno kupljenom automobilu otkrio kako to napraviti.

I još nisam čuo da proizvođači automobila krivili one koji su otkrili kako otključati određeni automobil (možda zato što imaju zrno zdrave pameti u glavi?!)

Primjer ti baš ne drži vodu...

To što zaštita nije probijena 3 godine ne znači da nije traljava. Da bi uopće počeo raspravljati o kvaliteti zaštite moraš razumijeti na koji su je način izveli i gdje je u stvari bio propust (a propust je katastrofalan).

Ukratko:

16 godina
protjeran
movie kaže...
grimyHR kaže...
movie kaže...
UkradenNick kaže...

Činjenica je da je imao plemenite namjere razbivši konzolu kao što je i činjenica da dečko nije izašao van nekoga ubiti ali eto posljedice su tu i treba za njih odgovarati ...

alooooo ?!??!?!

probijanjem konzole je covijek smao omogucio svakome da sovju konzolu iskoristi do maximuma...

voziti pijan (mozda i nije tolko problematicno) je problematicna stvar, narocito kada to cine ljudi s niskim IQom, poput tebe, pa ne shvacaju da je nabijati gas vrlo opasna randja... znam, vama je vrlo tesko to zkaljuciti, niste krivi, majka vas takve rodila.....

16 godina
protjeran
movie kaže...
grimyHR kaže...
movie kaže...
UkradenNick kaže...

znaci on je tim varalicama jailbreakao konzolu i varao za njih? ili oces reci da ak ja sad susjedu provalim u mrezu zakljucanu wep kljucem da su krivi likovi koji su prvi nasli kak zajebat wep, ili mozda autori aircracka? ili cek, da nisam mozda ja kriv koji sam provalio?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:09 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Činjenica jest da ti nemaš pojma o čemu pričaš. Uspoređivati razbijanje zaštite i gaženje ljudi na nogostupu u pijanom stanju nije niti Downićima u Oborovu smislena analogija. Zapravo, uopće nije analogija, povezanosti nema nikakve.

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...
movie kaže...
grimyHR kaže...
movie kaže...
UkradenNick kaže...

znaci on je tim varalicama jailbrakao konzolu i vazao za njih? ili oces reci da ak ja sad susjedu provalim u mrezu zakljucanu wep kljucem da su krivi likovi koji su prvi nasli kak zajebat wep, ili mozda autori aircracka? ili cek, da nisam mozda ja kriv koji sam provalio?

problem je u IQ, nemaju ga svi, ovi neki(zombii populacija) nose sa sobom papirice(zakone, pravilnike) na kojima im pise sto i kako raditi :)

17 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

@TranceMight

Oni s visokim IQ-om ne laju glasno i ne procijenjuju tuđi IQ da bi boostali svoj e-peen.

Osim lajanja i vrijeđanja nisi rekao ništa pametno ni konstruktivno.

/troll

P.S. Nisam čitao pravila ponašanja na Bug forumu, ali sam siguran da vrijeđanja nisu dozvoljena ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:12 (weedos).
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Geohot traži pomoć

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane! 

Što se mene tiče, nisam user niti konsument PS gadgeta, niti Wii i ostalih igračaka tog segmenta zabave, razlog, nisam u mogućnosti prostornoj imati jedan telac bar velike dijagonale, Logitech borbenog kompleta za vožnju, par opakih 2.1 zvučnika, samo za gameing. Da i imam, moj rakurs je u tom segmentu jaaako uzak, naime interesira me samo opaka vožnja opakih pilana. Nisam za Duke Nukem-e, Warcraft-ove, i ostale ratno pucačke doživljaje, imao sam toga dosta za 8 života od 90 do 96.

Ali da budemo jasni i na čisto, možda ne na ovom forumu, ali općenito sam jako siguran da statistička većina ima ili želi imati PS konzolu bilo koje verzije, a sigurno i igrice koje ne želi platiti, već ako može mukte dobiti, moguće koju drugu, princip je isti, ostalo su nijanse .

Kada biserni dijamant po mom mišljenju, (ljudi, ako imalo baratate s psihologijom ljudi i ljudskim karakterima, znat će te o čemu pričam i na što s ovim postom mislim), pokaže i ukaže jednom IT i inom gigantu, hy i break your gadget, system, password, bilo što, trebe taj potencijal platiti suhim zlatom i potencirati u cilju poboljšanja kvalitete po svim aspektima koje možete zamisliti, od običnog života pa sve do zadnjeg dewelopera koji daje zadnji glanc na software koji mi koristimo, u ovom ili onom prosjeku i intezitetu.

Definitivno sam za pomoći momčiču, pokazuje znanje, koje 99.93% nas NEMA, jedan je forumaš ranjie napisao post u smislu kako ge treba zaposliti, u svakom slučaju. Hai Torranaga San mu treba omogućiti doživotno besplatne avio karte iz USA do Japana i obrnuto, crni AMEX, i slaviti kao nacionalni praznik dan kada se pojavio netko kao Geohot. 100% uz njega, da živim u državi u kojoj nije na cijeni rođo, prijatelji i CO., vjerojatno bih imao makar 100 USD-a za poslat mu (i Julienu Assangeu također bar 1000GBP), ali ne živim i neću moći mu pomoć nažalost.

Neka se administratori i Moderatori ne ljute na moju malenkost, uvijek govorim istinu i samo istinu, i čini mi se da će se ponoviti ona stara maxima; "Govna plutaju a dijamanti tonu"!

Zato sam na početku počeo s poslovicom i bisernim nebrušenim dijamantima! Živi bili pa doživjeli da SONY boy ima bar malo mozga, i uoči little mana! 

ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran
weedos kaže...

@TranceMight

Oni s visokim IQ-om ne laju glasno i ne procijenjuju tuđi IQ da bi boostali svoj e-peen.

Osim lajanja i vrijeđanja nisi rekao ništa pametno ni konstruktivno.

/troll

P.S. Nisam čitao pravila ponašanja na Bug forumu, ali sam siguran da vrijeđanja nisu dozvoljena ;)

pa nije mi ni bio cilj reci istap ametno, zasto bih? haha

pa nije ovo mjesto di cu se nadmetati s ikime, ali da cu pljuvati po idio?ima, naravno :) to je forum, zivio FLEJM!!!

PRAVILA SU DA SE ZAOBNILAZE STARI :)

to je jedino moje praivlo koje je uvijek IN :)))))

14 godina
protjeran
Geohot traži pomoć
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:15 (roseman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

kolko se meni cini 99% ovih koji su za Geohot-a niiti nemaju ps3 

i to na njih ne utjece nista

Zato i jesmo jedini koji mogu biti objektivni {#}

tebi nece bit unisteno mutiplayer igranje 

meni hoce

to je jedino bitno jer sam ja kupio igru ti nisi

Pa za to ti je kriv Sony sto je napravio losu zastitu i sto ima jako glupu politiku u vezi svega...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

Kakve to veze ima sa GeoHotom? To je isto kao da kažeš da skidanje blokade sa motora dovodi do prometnih nesreća, a ne neiživljeni retardi koji upravljaju njime.

Analogija ti je pogrešna. Skidanje blokade sa motora omogućava idiotima "bolje"  iživljavanje je na cesti, a to onda dovodi do nesreća. Blokada je tamo s razlogom.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
14 godina
neaktivan

Zar vam se ne čini da Sony pretjeruje u svemu ovome? Pokušavaju dokazati individualnu odgovornost osobe koja je omogučila veću funkcionalnost konzole a one koji čine loše stvari i zloupotrebljavaju konzolu spram njih ne radi ništa i to samo zato jer nemaju saznanja o kome se radi? Jadan Sony. Što mu je ovo trebalo. Sony potporu dobiva od onih koji su legalno kupili software. A koliko njih ima? Koliko je pak onih koji PS3 ne posjeduju a podržavaju Geohota?Ili onih koji ga  posjeduju ali spadaju u manju grupu onih koji "stavljaju" linux na nju (američka vojska također)? Svi oni koji viču protiv Geohota kako bi izjavili ljutnju zbog nemogučnosti normalnog igranja u mreži ne traže ništa drugo doli jedno malo žrtveno janje s kojim će Sony sprati ljagu sa svog imena i možda spasiti ugled svojih stručnjaka. A hoće li to rještiti problem u multiplayeru na PS3-u? Tužba protiva Geohota od strane Sony-a je pokušaj za gašenjem kreativnosti i novih ideja. I da, nemojte nikad više biti tako hrabri kao što je on bio (sic). Jadan Sony.

17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

problem je u IQ, nemaju ga svi, ovi neki(zombii populacija) nose sa sobom papirice(zakone, pravilnike) na kojima im pise sto i kako raditi :)

Zapravo, upravo po "zakonima i pravilnicima" je GeoHot čist. Kurčenje "pravila su tu da se krše" je posljedica nezrelosti pojedinaca koji žele sebe gledati kao junaka kada parkiraju na mjestu za invalide.

16 godina
protjeran
Elk Cloner kaže...
TranceMight kaže...

Zapravo, upravo po "zakonima i pravilnicima" je GeoHot čist. Kurčenje "pravila su tu da se krše" je posljedica nezrelosti pojedinaca koji žele sebe gledati kao junaka kada parkiraju na mjestu za invalide.

ak to radis, to je tvoj problem

jasn ose zna sto je moralno a sto nije,,,

zakoni su tu da se krse, moral je tu da se postuje...

ako tebi nije janso sto pricam, molim te ne komuniciraj samnom, hvala

15 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

Nevidim zašto pljujete po čovjeku, nije on naredio cheaterima da varaju, on je samo iskoristio konzolu do maksimuma i tom covjeku treba reci bravo a ne pljuvati ga, ljudi koji su cheateri nemaju veze niti s njim niti s njihovim djelom i cheatalo se moglo i prije njega, ALi Sony kao Sony nece ponudit covjeku posao i da zastiti svoju konzolu, vratimo se u prošlost, Onaj lik koji je izumio kompjutorski virus i bio haker, dns radi u mircrosoftu i bori se protiv istih momaka kakav je i on bio, i sad da ja pokupim virus kojeg je on napravio, pa zaboga nije on kriv, kriv je onaj koji ga je stavio, isto kao covjek koji je izumio nagaznu minu{#} i neki luđak ju stavio na cestu i ubio ljude, nije kriv izumitelj kriv je počinitelj, On je izumio, a netko treći ga je zloupotrijebio. Zato naprijed Geohot i rasturi Sony, sami su si krivi igrali su se s vatrom( citaj pravim gejmerima) i sral* su im, ali sad su se karte promjenile, sada Sony propada zbog nemara i bahatosti ne zbog piratluka. NAPRIJED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIVA LA REVOLUTION{#}{#} Morao sam{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
weedos kaže...

Pa jesu! Proizvođaci auta i te kako brinu o sigurnosti i zaštiti svojih automobila od kradljivaca!! Ali pred sud ide onaj tko je ukrao, ili pokušao ukrasti automobil (ako ga se naravno otkrije i privede pred zakon), a ne onaj koji je na legalno kupljenom automobilu otkrio kako to napraviti.

I još nisam čuo da proizvođači automobila krivili one koji su otkrili kako otključati određeni automobil (možda zato što imaju zrno zdrave pameti u glavi?!)

Primjer ti baš ne drži vodu...

To što zaštita nije probijena 3 godine ne znači da nije traljava. Da bi uopće počeo raspravljati o kvaliteti zaštite moraš razumijeti na koji su je način izveli i gdje je u stvari bio propust (a propust je katastrofalan).

Ukratko:

Pred sud idu i oni koji rade alate koji služe za obijanje auta. Naravno ako ih se uhvati. Proizvođači automobila ne tuže ljude koji rade alate za obijanje kao i lopove iz razloga što se ti ljudi medijski ne eksponiraju, pa shodno tomu nemaju koga tužiti. . Da se neki lopov predstavi imenom i prezimenom, da stavi upute na YouTube kako napraviti alata za obijanje auta (npr. Mercedesa) vidio bi ti tužbu. Pred sud isto tako idu ljudi koji rade lažne putovnice tj. dokumente, a ne samo oni koji ih koriste.

To što je netko probio ključ nakon tri godine govori da je zaštita bila dobra jer je trebalo 3 godine da ju se razbije. Gdje su bili ostali hackeri u te 3 godine? Lako je sada drviti kako propust veliki, a trebale su tri godine da se PS3 razbije.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:25 (MegaMass 2000).
15 godina
Geohot traži pomoć

Mislim da Sony griješi u ovom slučaju i da bi mu pametnije bilo da zaposli ovakve genijalce nego da se njegovi istomišljenici okrenu protiv Sonya.

Ali svejedno nisam na geohotovoj strani i nikad ne bih njemu i njemu slicnima pruzio novcanu podrsku.

Kupio sam prije par godina ps3 zato sto je ostao jedini sistem na kojem se covjek moze igrati online bez ikakvih problema sa patetičnom balavurdijom koja voli varati u igrama. I eto, izgleda da to nece dugo potrajati.

Ne razumijem vas koji pljujete po sonyu zbog toga sto su im igre skupe. Kao prvo, nitko vas ne tjera da se na ps3 igrate, jel tako? Kao drugo, ako hocete igrati piratske igre eno vam pc pa uzivajte do mile volje. Šta? Nema više dobrih igara na pc-u?? E pa žao mi je gospodo, ali nema ih upravo zato što je piratizacija upropastila pc gaming.

Ne vidim baš previše da se oni koju su od prije imali ps3 stavljaju na stranu geohota. Samo ovi koji su ga nabavili od kad je izasao jailbreak napadaju sony i dizu geohota do neba zato sto im je omogucio besplatno igranje. I ok, bas me boli neka stvar sto se vi besplatno igrate. Uzivajte. Ali jako ce mi smetati ako se obistine prijetnje da ce hakeri unistiti psn. To nikako ne zelim vidjeti jer sam skupo platio i ps3 i svaku igru koju imam da bih sad imao problema zbog kretenskih hakerčića.

Dva su osnovna razloga zbog kojih neki podržavaju geohota i oba su jako glupa:

1. omogucio je igranje piratskih igara - objasnio sam gore

2. omogucio je postavljanje drugog os-a

Ova 2. tocka je samo opravdanje hakerima da rade stetu. PS3 je gaming konzola sa multimedijalnim mogucnostima. Ako zelite imati drugi os sa vise mogucnosti, kupite si pc i prestanite plakati za mogucnostima koje 99.9% vlasnika ps3 realno ne treba.

Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina
Geohot traži pomoć

citam sad komentare neko je nesto mene citiro al neda mi se odgovarat.

jedino sta me zalosti je sto toliko ekipe brani korporacije.

sta smo na to spali da smo doslovno ovce?

znaci oni bolje od nas znaju sta je dobro za nas?

odlično ajmo tražit da nam isplaniraju cijeli život da mi nemoramo MISLIT

ja ih nisam ni ne planiram branit   dobro možda kad ono nekim čudom dođe korporacija koja se brine za nas možda tad oču.

do tad ču se borit za sebe i za druge a ako če te vi pričat meni je ljep u mom kavezu slobodno.

ja nevolim kavez osim ak si ga sam postavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Nevidim zašto pljujete po čovjeku, nije on naredio cheaterima da varaju, on je samo iskoristio konzolu do maksimuma i tom covjeku treba reci bravo a ne pljuvati ga, ljudi koji su cheateri nemaju veze niti s njim niti s njihovim djelom i cheatalo se moglo i prije njega, ALi Sony kao Sony nece ponudit covjeku posao i da zastiti svoju konzolu, vratimo se u prošlost, Onaj lik koji je izumio kompjutorski virus i bio haker, dns radi u mircrosoftu i bori se protiv istih momaka kakav je i on bio, i sad da ja pokupim virus kojeg je on napravio, pa zaboga nije on kriv, kriv je onaj koji ga je stavio, isto kao covjek koji je izumio nagaznu minu{#} i neki luđak ju stavio na cestu i ubio ljude, nije kriv izumitelj kriv je počinitelj, On je izumio, a netko treći ga je zloupotrijebio. Zato naprijed Geohot i rasturi Sony, sami su si krivi igrali su se s vatrom( citaj pravim gejmerima) i sral* su im, ali sad su se karte promjenile, sada Sony propada zbog nemara i bahatosti ne zbog piratluka. NAPRIJED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIVA LA REVOLUTION{#}{#} Morao sam{#}

O čemu ti pričaš? Sa kojim pravim gejmerima se Sony igrao?? Vjerujem da nemaš ps3 niti si investirao ijednu kunu u svoju zabavu na kojem god sistemu bio tako da nemas pravo govoriti ovakve budalastine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice