dakle onda se inače može koristit ta poklon kartica na paypalu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle onda se inače može koristit ta poklon kartica na paypalu?
da ja ih uredno godinu dana koristim
da ja ih uredno godinu dana koristim
tnx
eto, a meni u paypal temi rekli da se nemože...ko je sad tu lud
sorry svima zbog offtopica
Kolko ja zna mmoze svaka koja ima ona 3 broja iza
nista :DD
odlucio sam

boze moj imas upaljace za 2kn ili sibice na kioscima, a sad ti moras ic nabavljati sa DX-a upaljace za petarde, jos nesto smjesnije nisam cuo...ocito je danas cool biti baja i imati fensi smensi upaljace ZA PETARDE...hahahaha
probja pa vidi xD ja sam si isto narucio upaljac sa dxa kao onaj bacac plamena za petarde ad mi ga ne gasi vjetar
hvala na odgovoru uglavnom svake godine si palim prste sa jeftinim upaljacima sa kioska i htio sam kupiti jet lighter (neznam kako se zove na hrv) a vidio sam ih na njuskalu za 50-60 kn
hvala na odgovoru uglavnom svake godine si palim prste sa jeftinim upaljacima sa kioska i htio sam kupiti jet lighter (neznam kako se zove na hrv) a vidio sam ih na njuskalu za 50-60 kn
preprucam da narucis sa neke druge strancie malo ne poznatije ja sam svoj u obliku pistolaj narucio ovdje
preprucam da narucis sa neke druge strancie malo ne poznatije ja sam svoj u obliku pistolaj narucio ovdje
zasto
zato sto su manja i nepoznatija stranica a dx ima sada jako puno posla ovi ga imaju manje i uvijek sumi najbrze dostavljali pakete
Jeli netko možda našao nešto ovako na dealextreme?
želim ovo naručiti,pa za vas znalce da li bi to radilo?
http://www.dealextreme.com/p/2-ps2-game-controllers-to-pc-usb-convertor-18022
i druga stvar,kod narudžbe da li napišem ime osobe ili grada s č,ć,š,đ ili bez ? dosad sam s drugih stranica pisao bez.

Znači Varaždin,Čakovec itd. bez dijakritičkih znakova? Neće biti problema kod dostave?
Ako želim kupiti ovu konzolu http://www.dealextreme.com/p/4-3-lcd-portable-game-console-mp4-player-with-1-3mp-camera-tf-card-slot-fm-radio-4gb-44181 hocu li morat placat carinu ili jos sta dodatno ? hvala unaprijed
meni danas dosao onaj zvucnik za mobitel nakon 2 mjeseca i onda mi upao u vodu
@gin.tonic:
Uh, na uputama piše da radi na "newly announced WinXP"...
Pretpostavljam da driveri ne rade na novim windowsima, a pogotovo ne na 64bitnim.
Ali Chipoteka ima sličan takav artikl (jedan konverter samo, 30 kn ak se ne varam) i provjereno radi na Win7 x86 i x64.
Ako želim kupiti ovu konzolu http://www.dealextreme.com/p/4-3-lcd-portable-game-console-mp4-player-with-1-3mp-camera-tf-card-slot-fm-radio-4gb-44181 hocu li morat placat carinu ili jos sta dodatno ? hvala unaprijed
Itko ?
Itko ?
Gle, brže i bolje za tebe je da sam nađeš.
A kad već pišem, cariniti će ti, lupiti pdv i tražit će te dozvolu HAKOM-a.
Itko ?
Gle, brže i bolje za tebe je da sam nađeš.
A kad već pišem, cariniti će ti, lupiti pdv i tražit će te dozvolu HAKOM-a.
Mogu samo pitat zasto mi treba dozvola HAKOMA nekuzim bas te stvari pa sry na pitanjima :)
Treba ti dozvola zbog toga što spada u Ritt opremu. Evo definicije. Ako te više zanima o toj dozvoli, imaš na stranicama hakoma ili pretraži ovu temu :D
E da, ključna komponenta kod tog predmeta je FM radio-prijamnik radi kojega i treba ta dozvola.
Radijska oprema: proizvod ili njegova odgovarajuća sastavnica koja omogućuje komunikaciju odašiljanjem i/ili prijemom radijskih valova, uz uporabu radiofrekvencijskog spektra namijenjenog zemaljskim ili svemirskim radijskim komunikacijama;
Evo stigao mi je prvi paket, 10 šprica termalne paste. Poslan je 30.11, pa je došao relativno brzo. Sada trebam čekati drugi, koji je poslan 5.12.
ah shit meni je oivo vec peta sesta xD kolko si ih imao?
15-ak u pola godine. :]
Pitanje za one koji plaćaju preko PayPal - da li plaćate određenu proviziju kada plaćate i koliko iznosi? Recimo, vrijednost paketa je 10ak $, da li se sa računa skine samo tih 10ak $ ili ima neka ''fee'' za PayPal?
nema provizija za paypal ako kupujes samo ako prodajes!
Upravo sam dobio mail da imaju novi dizajn stranice.
Sviđa mi se, "my account" je puno jednostavniji za koristiti.
Imam jedno ovako pitanje za iskusnije..
Da li ja mogu umjesto 1230 mAh baterije staviti 1500 ili 1650 mAh ?
Ako moze da li ce se trajanje baterije na telefonu povecati?
Imam jedno ovako pitanje za iskusnije..
Da li ja mogu umjesto 1230 mAh baterije staviti 1500 ili 1650 mAh ?
Ako moze da li ce se trajanje baterije na telefonu povecati?
Možeš. Povećat će se. Uzmimo za primjer SGS II, jačom baterijom povećava se i autonomija, ali to povlači za sebom zaseban poklopac jer je postojeći pretanak za veće baterije.