Pa napisi ovdje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ovo
Ovo je za temu oglasa
jedan jel postoji kakava tema za nepoštene članove tokom razmjene igara?
reci ime prevaranta ovdje tako da ga svi mogu izbjegavati i ne vjerovati njegovim trade ponudama
Ima tko mozda Splinter Cell Blacklist za mijenjat??
Nudim Thief ili Murdered + lara croft and gol
Imam steam acc sa Tomb Rider i Warframe 600 h igranja i nesto platine . Koga interesuje nek se javi u pm.
Evo i ja mijenjam Lara Croft and the Guardian of Light za nešto iz prošlih average humble igri.
Ponudite bilo što ako me zanima; Laru već imam (:
I ja nudim Laru, al ju nitko nece, cudno, a igra je bas dobra.... dao bi ju za bilo sto (ako je dobro) samo da je se rjesim :)
Imam SW Dark Forces, pa ako netko zeli za Laru mozemo se mijenjati.
I ja bi malo proba Laru al ne igricu

I ja nudim Laru, al ju nitko nece, cudno, a igra je bas dobra.... dao bi ju za bilo sto (ako je dobro) samo da je se rjesim :)
Nudim 1 od dviju Batman igara,Arkham Asylum ili Arkham City.Sve GOTY verzije.A usput tražim još i Murder:Soul Suspect ako tko ima.
Imam steam sa: Arma3
Moguca razmjena za sve a prednost: CS:GO + jos nesto
Razlog jer mi je pc preslab -.-
PS4: Mjenjam The Last of Us Remastered za neku drugu igru.
Pozdrav, mijenjam Guild Wars 2 (digitalna verzija) za razno. Ponude na pm. Hvalaaa
trazim lol acc nordic east EU ako je netko prestao igrat a da nije neki low lvl . Imam omertu gold edition pa mu mogu to dati . Nije ista vrijednost al pitam jer mi se neda iz pocetka igrat , pa ako je netko odustao i da mu acc netreba nek se javi u PP. Hvala i nelupajte TD bezveze jer sa sve objasnio .
Pošto već odavno ništa ne igram niti se mislim vratiti gamingu (ne stignem jednostavno, plus, prošla me faza), dajem svoj Steam i GW2 acc. Ne tražim ništa zauzvrat. Tko ozbiljno želi, neka se javi u PP.
Otišlo i jedno i drugo. GW2 otišao razermariju, Steam Robocraftu22.
Pošto već odavno ništa ne igram niti se mislim vratiti gamingu (ne stignem jednostavno, plus, prošla me faza), dajem svoj Steam i GW2 acc. Ne tražim ništa zauzvrat. Tko ozbiljno želi, neka se javi u PP.
Svaka cast !
Ostavite TU pa cu sutra izabrati nekog kome cu proslijediti key od ove igre Two Worlds Epic Edition
zahvaljujem kolegi za steam account, imali smo već neke trade prije i uvijek smo oboje bili zadovoljni :)
account će biti dobro iskorišten, već se skida civilization v a nakon njega simcity 4 hehe
Ostavite TU pa cu sutra izabrati nekog kome cu proslijediti key od ove igre Two Worlds Epic Edition
pobjedniku stize pp sa keyom za navedenu igru, ostalima vise srece iduci put
pobjedniku stize pp sa keyom za navedenu igru, ostalima vise srece iduci put
Hvala kolegi win4crazzy ! Kao što sam rekao kolegi baš sam se iznenadio !
Pa kad si pod alkoholom svakoga koga sretnes ti je brat :D Cemu onda čudjenje :P A opet uglavnom stalno se hvatamo nebuloza, braćo srbi, bosanci, pakistanci, crnogorci sve mi na isto dodje ako covjek ima karakter i osobnost to je ono sto se treba gledati kod covjeka. Nije tema za takve stvari jer se snjom moze predaleko otici :D Uglavnom Thumbs Up za kanal i GW.