Prodajem Bloodborne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko iz Osijeka da ima za posuditi neku SP igru? Uzeo danas u tele 2 sony, ali mi se Star Wars neigra, nego nešto solo za prelazit., možemo se i zamjenit, ovisno o ponudi.
...............
Nudim:Destiny
Trazim:Ponudite nešto na np
Uvjet:Zagreb
Nudim: Star Wars Battlefront (jednom korišten)
Tražim: GTA 5, Fifa 16, PES 2016
Uvjet: Primpredaja ZG, zagorje
Broj:0953960798, na pozive odgovaram samo poslije 6, poruke moze u bilo koje vrijeme.
Shadow of Mordor... ponudite nekaj (imam Bloodborne, Battlefront, Driveclub, GTAV)
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Zagreb
Dragon age:inqvisition nudim za bilo sta drugo igrica samo isprobana iz rijeke isključivo primopredaja
..
Mijenjam STAR WARS: Battlefront za Fallout 4.
Zagreb
Nudim: star wars battlefront
Trazim: bilo sto
Uvjet: primopredaja Split / Kastela / okolica , da ima single player
i da je fizicki disk
Nudim: SW: Battlefront, samo otvoren da se isproba
Tražim: Bloodborne, Witcher 3, Fallout 4 ili Uncharted: The Nathan Drake Collection
Samo osobna zamjena u Rijeci
Edit: zaboravio sam Until Dawn i novi PES, može i to
Nudim: FarCry 4, Driveclub, Fifa 2015
Trazim: Witcher 3, Fallout 4, God Of War ili nesto slicno.
pozdrav
nudim: Star Wars:Battlefront
trazim: The last of us, until dawn, pes 2016, gta v, just cause 3, nfs(ne rivals)
uvijet: primopredaja zagreb, 10/10, trajna zamjena.
lp
Pozdrav!
Nudim Star Wars Battlefront (samo probana nekih 10min)
Trazim Fifa 16(moze nadoplata),Injustice, ili bilo koja ponuda!
primopredaja zagreb/velika gorica
Trazim: Mortal kombat X, the last of us, god of war... Mozete ponuditi i nesto drugo. Moze i moja nadoplata za MK
Nudim: Star Wars Battlefront (nov, zapakiran)
Tražim: GTA 5 ili Project Cars
Uvjet: primopredaja u Splitu i okolici, moguća moja nadoplata..
Mjenjam igru star wars battlefront za black ops.
Samo Zagreb.
nudim: mad max, ko nov
trazim: black ops 3, just cause 3, the crew wild run
nemojte mi nudit nis drugo, ne trebam
zagreb primopredaja
Nudim: Star Wars Battlefront (stanje 10/10 - novo, samo isprobano)
Tražim: GTA 5 ili Destiny (prioritet) ili ponudite nešto drugo pa svakako razmislim
Uvjet: Primopredaja Zagreb ili Velika Gorica
Nudim: Just Cause 3 - Day One edition (nova, samo otvorena)
Tražim: Fallout 4
Uvjet: Primpredaja ZG ili okolica
0992088684
Nudim: Novac ili Sw Battlefront
Primopredaja Slav Brod ili razmjena tiskom ili slanje postom u slucaju kupnje..
poruka u 2 dijela:
Nudim: SW Battlefront (iz tele2 paketa)
Tražim: MGS5 phantom pain, last of us, beyond two souls, witcher 3 wild hunt, uncharted 4 thiefs end, until dawn, bloodborne, far cry 4, alien isolation
uvjet: nema
drugi dio:
ovako kupio sam kao i mnogi ovaj tele2 paket i dobio ovu bezveznu igru unutra tako da i zbog zasićenja njome na tržištu nit ću je moć prodat na njuškalu nit će se tko htjet mijenjat za nju
e sad, Igre koje sam nabrojao da ih tražim, moj prijedlog je ovakav: ja bih kupio jednu od tih igara i to bi htio da bude igra koju najviše forumaša želi kako bi se mogli mijenjati više puta i to za ostale igre od 9 nabrojanih. Zamislio sam to ovako: ako mi se najviše frumaša javi za npr MGS5, kupio bih nju, al bi ju odmah čim ju kupim mogao posuditi nekom za bilo koju od ostalih 8 nabrojanih igrica koje ti forumaši imaju.
zaključno i pojednostavljeno:
NUDIM (nakon što kupim) jednu od ovih:
1. MGS5 phantom pain, 2. last of us, 3. beyond two souls, 4. witcher 3 wild hunt, 5. uncharted 4 thiefs end, 6. until dawn, 7. bloodborne, 8. far cry 4, 9. alien isolation
TRAŽIM:
1. MGS5 phantom pain, 2. last of us, 3. beyond two souls, 4. witcher 3 wild hunt, 5. uncharted 4 thiefs end, 6. until dawn, 7. bloodborne, 8. far cry 4, 9. alien isolation
UVJET: niš posebno
tražim:assassins creed unity
nudim: the order 1886 ili novac
okolica Siska
nudim: Destiny i Star Wars Battlefront.
trazim: The Witcher 3, Assassins Creed Syndicate (za witchera i ac dajem dvije igre), Nathan Drake Collection, ili ponudite nešta samo da nisu sportske.
slanje tiskom ili primopredaja u Zadru. ponude u PM ili sms na 095 5038772