Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.028.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: GTA 5

E moj rođače

14 godina
neaktivan
Nije fake. Ali je to potpuno druga igra. Ne mogu se sjetiti imena da me ubiješ, al Petica nije.
The world is your playground.
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj auto u pustinji je fake, ali vidi se da se covijek potrudio.

Znam kolko vremena treba da napravis tako nesto, pa je dao ime

videu GTA V da dobi malo viewsa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Taj eight days se najavio prije nekoliko godina, bio sam lud za tom igrom, onda je projekt propao, nije gta v.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

da li je ovo fake ?? :D

NE postoji jos nijedan GTA V gameplay tako da sve sto vidis na internetu je fake !

17 godina
GTA 5

gledajte, sve sto nadete a da nema na rockstar games stranici je fake, njima nista ne curi, sve sto pise da je procurilo(informacije, gameplay) je fake i mislim da nema potrebe da ispitujete i stavljate te glupe gameplay-e.

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ok :D ;) 

0 10 hvala 0
16 godina
GTA 5

GTA V in Battlefield 3 // GTA V Trailer Parody

7 2 hvala 2
17 godina
neaktivan
GTA 5

Prvi zvanicni artwork

Vise informacija stize iduci mjesec :D aka igra ce biti predstavljena u potpunosti iduci mjesec :D

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 18:26 (dex3108).
Moj PC  
30 0 hvala 5
16 godina
dex3108 kaže...

Prvi zvanicni artwork

Vise informacija stize iduci mjesec :D aka igra ce biti predstavljena u potpunosti iduci mjesec :D

Jedva cekam da nam daju  malo vise informacija i da saznamo datum izlaska :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
GTA 5

Igra će nesumnjivo biti odlična, jedino je pitanje da li će biti neoptimizirano smeće kao GTA4 ili će raditi kako spada (sad će neki reći da nema šanše da dvaput ponove tu grešku, ali nikad se ne zna).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mind Control kaže...

Igra će nesumnjivo biti odlična, jedino je pitanje da li će biti neoptimizirano smeće kao GTA4 ili će raditi kako spada (sad će neki reći da nema šanše da dvaput ponove tu grešku, ali nikad se ne zna).

Prvo nek izadje za pc, pa cemo onda govorit o optimiziranosti.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
GTA 5

dosadni ste vise sa tom neoptimiziranosti gta 4 lanjski snijeg svaki drugi post je o tome

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

i vec je sto puta ponovljeno da je rockstar sve igre nakon gta iv za pc odlicno optimizirao, ali neko opet pricaju o tom, a sta ces.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Od mene imate mahanje!

Nisam izdržao zbog silovitih klinaca koji redovno pokreću lavinu SPAM-a oko GTA IV i GTA V.

Ova tema je više nego uzaludna, gledavši od prve stranice, pa do kraja. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...

dosadni ste vise sa tom neoptimiziranosti gta 4 lanjski snijeg svaki drugi post je o tome

pa kad je to bio epic fail, igra kasni toliko dugo za pc i ono macak u vreci

ali sadasnje igre su dobro optimizirane, mada se max payne moze usporedit sa gta

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 17:06 (MARKOcVp).
17 godina
neaktivan
GTA 5
Moj PC  
2 0 hvala 8
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

8. novembar je big day. 18 strana u Gameinformeru je posveceno GTA V igri :D

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/10/26/december-issue-featuring-gta-v-to-launch-digitally-on-november-8.aspx

18 strana?? Nesjecam se da je ovoliko imao ni GTA4 ni nista drugo na ovoj planeti. Ovo je ja mislim debut da ovoliko stranica je posvečenoj JEDNOJ igri, koja tako reč nije ni izasla...

Imam osjecaj da če 11. mjesec bit vrhunac za novosti vezane za GTA5...neka:9 čekanje se isplatilo :))

Da napokon i mi vidimo sta nam je to R* spremio ovoga puta! Mirisi mi na nesto sta če zadivit više od SA i IV!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan

Isto tako prica se da bi trailer broj 2 mogao doc prije nego GI izbaci svoj magazin. Ali, ima jedna velika caka. trailer bi trebao doc nakon sta Halo 4 izađe, i nakon sta amerika dobi novog predsjednika. Znaci november 6 ili 7.

U traileru bi mogao se nac release date i na cemu ce se GTA5 pojavit.

Glavni lik GTAForumsa zavlaci ekipu govorivsi im prvo stvari u natuknicama za trailer 2, a onda poslje se "izvlaci" na ovaj nacin kako je to pokazao u svom postu..obratite paznju na kraj videa najviše....ovaj video je stavio u svom postu:

Ukratko napisao je ovo sta se lakod a protumacit sta znaci:

When a nimbus radiates its light onto the world, you will know that the time is near for an explosion to appear.

Several charges for the explosion is being laid. A leader needs to be elected before it can be set to blow

Preneseno znacenje:

Prvi red: Nimbus je Halo, znaci kad Halo 4 izadje blizi se dolazak neceg velikog.

Drugi red: Odbrojavanje ce poceti i trailer ce se pojavit kad novi vladar bude prozvan

Znaci ono sta sam rekao vec gore. Kad halo 4 izađe vjerovatno ce doc odbrojavac trailera, koji ce doc na nulu nakon sta novi predsjednik amerike bude izabran. To dvoje se desava 6.11.2012  znaci na taj dan ce doc trailer ili dan kasnije(7.11.2012)       8.11.2012 dolazi GI sa GTA5 kao cover sa 18 stranica!

Isto tako, mozda slucajnost, a mozda eto, i ima nesto u tome. Glavni lik GTAForums-a ima rođendan 7.11.2012. Iako bas nevjerujem da bi na taj "nacin" spominjao svoj rođendan, opet. mozda se sprda sa svima...Al ovo je prvi put da se on iso opravdavat na "onakav" nacin, odnosnom onim videom...Uvijek je prije govorio "stvarno neznam nista, niti sam ista cuo ni vidio" a sad se izvlaci kao da je stvarno nesto vidio ili zna, al se pravi da ipak nezna...

Bilo kako bilo...vidit cemo nakraju sat ce bit, al sigurne informacije stizu 8.11.2012 u Game Informeru bili kako bilo. Dal ce trailer izac prije ili nakon je samo dodatan bonus!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 4:09 (TheDarkSide).
15 godina
protjeran
GTA 5

Joj, samo da bude dobro optimizirano i sve 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Morate shvatiti da ga i optimiziraju gta bi i dalje bio dosta zahtjevna igra.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
16 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Bude li ovih Game Informera skeniranih na netu?

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Bude ali i po mjesec dana kasnije. Vjerovatnoce 8. neko da podjeli sa nama ss-ove digitalnog izdanja. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
thuglife kaže...

U zadnje vrijeme se baš nekako pojavilo to mišljenje da ako igra ne radi na prastarom kompu nije dobro optimizirana. Ajde, nekad je to opravdano. Ali nekad je jednostavno nerealno očekivanje.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
thuglife kaže...

U zadnje vrijeme se baš nekako pojavilo to mišljenje da ako igra ne radi na prastarom kompu nije dobro optimizirana. Ajde, nekad je to opravdano. Ali nekad je jednostavno nerealno očekivanje.

istina, ali na low detaljima sa solidnom rezom(1280x) bi trebao raditi na core 2 duo 3ghz + neka HD6570-hd6670

===============================================================
18 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

istina, ali na low detaljima sa solidnom rezom(1280x) bi trebao raditi na core 2 duo 3ghz + neka HD6570-hd6670

Jer? Osim da prodaš čim više primjeraka...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
thuglife kaže...

Bas i ne ako ce doci za Xbox 360 i PS3, a izgleda da najvjerojatnije hoce jer nema niti rijeci o PS4 i Xbox 720/8 konzolama..... da se razumije, ne govorimo o maxed out detaljima vec od minimalnim zahtjevima.

PS3 GPU je za primjer baziran na G70 arhitekturi i to 7800 ali je srezan tako da ima ROP-ova kao nVidia 7600 GPU i 256 MB video memorije sto je VRLO VRLO slabo za danasnje pojmove..... pa onda da ga hebes, ako sam ja prije na starom high end GPU karticom x1950 mogao vrtiti GTA IV na 90% low postavkama imao 25-35 FPS-a uz clockan CPU e2180 (do 3.0), e onda ne vidim razloga zasto nebi sada mogao vrititi GTA V uz stabilan frame rate sa GTX 460 i i5 2500K barem na nekim medium detaljima....

Zbilja nema logike jer ako ce GTA V doci za PS3/Xbox360 konzole bas kao i GTA IV onda bi mi definitivno trebao raditi normalno jer mi GTA IV radi odlicno na istom kompu na high detaljima (ne maxed out)..... posto ce PC verzija vjerojatno kasniti pola godine mozda i ugrabim konzolasku verziju ako mi se igra svidi na osnovu par gameplay-a itd.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:14 (lovac82).
17 godina
GTA 5

ma mene tako briga, uzet cu ps3 samo zbog te igre, nemogu ja cekat da to dode na pc.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam zbog GTA IV kupio PS3 i nisam požalio...isplati se uzet zbog par dobrih igrica. Osim toga mogu gledati filmove prako njega, ići na internet...i to sve na velikom ekranu, a i ne trebam brinuti za optiziranost. Jedina mana su skuplje igre nego na PC-u, ali zbog GTA V mi nije žao dati više love.

16 godina
GTA 5

blago vama sa PS3-kama,šta bi dao da imam jednu :(

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice