Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.028.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

Ček ček, jesam ja to dobro procitao? R* priprema DEMO igre? Odnosno pripremaju Demo za GTA5?? Odkad to?? R* nikad nije radio demo-e svojih igra, odnosno nijedan GTA dosad nije imao demo...odkud sad su se sjetili radit demo? Kao da oni imaju potrebu radit demo da bi ljude pridobili da kupe igru? Nekuzim, loogika? I za uopce demo dolazi, i ako dolazi, PS3 I x360, ili i PC mozda?

Pa da, nikad demo nisu radili.

Mozda ovo rade da dokazu da je optimizirano i da nije poluproizvod? Po meni demo moze biti smao dobra stvar, ono mali komadic mape i da tu mozes malo isprobat igru.

Zavrsit ce ko Mafia 2 demo, sa svakakvim tweakovima, i dodacima...Ne vidim poantu demoa u njihovom slucaju. Jer oni se nikad nisu trebali opravdavat a niti na takav nacin pridobivat ljude, a sat se tice optimiziranosti, jedino ako planiraju PC izbacit u isto vrijeme kao i konzole, sta cisto sumljam...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
GTA 5

napravit ce demo samo za ove testere iz poznatih magazina i sajtova (machinima, gameinformer...)

cort g200
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:27 (disaster98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma dobro to se zna, da se napravi nekakav demo, odnosno full igra, al je samo za te prigode ogranice...al prica je o tome kako stvarnoimaju namjeru napravit DEMO igre za javnost...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

Ček ček, jesam ja to dobro procitao? R* priprema DEMO igre? Odnosno pripremaju Demo za GTA5?? Odkad to?? R* nikad nije radio demo-e svojih igra, odnosno nijedan GTA dosad nije imao demo...odkud sad su se sjetili radit demo? Kao da oni imaju potrebu radit demo da bi ljude pridobili da kupe igru? Nekuzim, loogika? I za uopce demo dolazi, i ako dolazi, PS3 I x360, ili i PC mozda?

Pa da, nikad demo nisu radili.

Mozda ovo rade da dokazu da je optimizirano i da nije poluproizvod? Po meni demo moze biti smao dobra stvar, ono mali komadic mape i da tu mozes malo isprobat igru.

Zavrsit ce ko Mafia 2 demo, sa svakakvim tweakovima, i dodacima...Ne vidim poantu demoa u njihovom slucaju. Jer oni se nikad nisu trebali opravdavat a niti na takav nacin pridobivat ljude, a sat se tice optimiziranosti, jedino ako planiraju PC izbacit u isto vrijeme kao i konzole, sta cisto sumljam...

Nije se niti Mafia trebala opravdavati.... prva Mafia je jedna od najboljih igara ikada, drugo je to sto je bio stavljen samo "limit" na cijelu mapu kod Mafije 2, to se lako probije ali ako doslovno ubace samo dio karte (kao mali otok), e tu vec nema lijeka (mislim, bolje im je da ne rade isto kao sto je radeno sa Mafijom 2, GTA ipak ima veliku moding zajednicu tako da bi to bilo prakticki kao da su im ponudili igru besplatno, pogotovo ovima sto rade na 5-MP-u i V-MP-u), znam samo da su izjavili da nikakve Bete nece biti

Ugl slazem se s tobom, ne vjerujem da ce verzija za PC doci paralelno sa verzijama za konzole....  GTA je uvijek kasnio pola godine za PC (jos od GTA 3).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
GTA 5

Urednik casopisa gameinformer je trenutno u Njujorku i tamo isprobava igru :D Do kraja meseca ili pocetkom novembra cemo iamti mnogo novih informacija,pa mzoda i neki novi trailer ili gameplay ;) 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Urednik casopisa gameinformer je trenutno u Njujorku i tamo isprobava igru :D Do kraja meseca ili pocetkom novembra cemo iamti mnogo novih informacija,pa mzoda i neki novi trailer ili gameplay ;) 

loooool, to nije fer da neki tamo lik vec igraaaaa, OMG aaaaaaaaaa

neeeeeeemoguce

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 16:29 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Nidzo95 kaže...

neeeeeeemoguce

ne samo jedan lik, vec cijela ekipa iz gameinformera

cort g200
14 godina
protjeran
disaster98 kaže...
MARKOcVp kaže...
Nidzo95 kaže...

neeeeeeemoguce

zivot je nepravedan

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
disaster98 kaže...
MARKOcVp kaže...
Nidzo95 kaže...

neeeeeeemoguce

zivot je nepravedan

On moraju da igraju da bi sa nama podelili neke informacije,pa mozda i gameplay :D nikad se ne zna ;)

17 godina
GTA 5

eto, trazi posao u gameinformeru, oni i inace tako ekskluzivno igraju igre par mjeseci prije izlaska, sjecam se da su max payne-a 3 tako isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ugl slazem se s tobom, ne vjerujem da ce verzija za PC doci paralelno sa verzijama za konzole....  GTA je uvijek kasnio pola godine za PC (jos od GTA 3).

Kasni pola godine i onda jos izade neoptimiziran..nadam se da tu gresku nece ponoviti

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

eto, trazi posao u gameinformeru, oni i inace tako ekskluzivno igraju igre par mjeseci prije izlaska, sjecam se da su max payne-a 3 tako isto.

ako je samo par mjeseci, onda ce izaci vrlo skoro, samo ce vjerojatno kasnit za pc ko i uvijek, bilo bi super da izade u isto vrijeme ko i za konzole

i to mi nela logike toliko vremena provedu u konverziji i onda bude neoptimizirano

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

eh to je poso iz snova

17 godina
GTA 5

Pa samo pratite esrb.com.... tamo se pojavi igra mjesec dana (vise-manje) prije izlaska, vise ne vjerujem nikomu (samo njima).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

ako je samo par mjeseci, onda ce izaci vrlo skoro, samo ce vjerojatno kasnit za pc ko i uvijek, bilo bi super da izade u isto vrijeme ko i za konzole

i to mi nela logike toliko vremena provedu u konverziji i onda bude neoptimizirano

pa da, svi govore da izlazi pocetkom ozujka. a za pc ko zna.

14 godina
protjeran
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...
mar123 kaže...

pa da, svi govore da izlazi pocetkom ozujka. a za pc ko zna.

ma to su jos glasine, moze izaci u veljaci, ozujku ili pak sijecnju, mozda i poslje 3. mjeseca

16 godina
lovac82 kaže...

Pa samo pratite esrb.com.... tamo se pojavi igra mjesec dana (vise-manje) prije izlaska, vise ne vjerujem nikomu (samo njima).

esrb-u i dex-u {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
GTA 5

nek za pc izađe u 6 mjesecu kad pocnu praznici {#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

urednik casopisa Gameinformer je na Twiteru napisao kako je odusevljen igrom :D i da je potvrdjen datum izlaska koji cemo saznati u novembru :D kao i da na ocekuje jos mnogo novosti :D kao i ime glavnog lika igre :D ;)

0 0 hvala 6
17 godina
dino_pes13 kaže...

nek za pc izađe u 6 mjesecu kad pocnu praznici {#}

kako kome

dado
17 godina
neaktivan
GTA 5
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Otvorena službena GTA V facebook stranica. Imam feeling da će brzo neke informacije izać na svijetlo.

epic fail....mislio sam da je otvoren sada a zapravo nije......

https://www.facebook.com/pages/Grand-Theft-Auto-V/473819899309541

http://translate.google.de/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=de&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fplayfront.de%2Fgta-v-rockstar-startet-facebook-fan-seite%2F

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 0:00 (gengar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Da bar otvore FB stranicu i izbace još koji trailer ili informaciju...

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

moguce??? ili mozda fake??? 

meni ne lici na nijenu poznatu igru jedino mini mapa malo na onu sa gta iv

1 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Odavno poznat fake.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Već je tisuću puta rečeno da je fake. Piše ti i u komentarima videa.

Stručnjak za paranormalne pojave
18 godina
neaktivan

Čim je lik izašao iz auta, skužilo se. Tip hoda kao u onoj igri "The Getaway" sa PS2 (čitaj: neprirodno). A heliću otvorena vrata, moš mislit, ne u GTA. Još kako je uklizao unutra, i prije nego što je uopće ušao počeo se paliti.

13 godina
neaktivan
GTA 5

da li je ovo fake ?? :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

da li je ovo fake ?? :D

Provjeri

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice