Uskoro i Rage, imati će 22 GB.
Dakle, sve do sada samo 2 igre imaju taj "problem".
Meni nije tako teško mjenjati DVD-e u samo te dvije igre.
Uskoro i Rage, imati će 22 GB.
Dakle, sve do sada samo 2 igre imaju taj "problem".
Meni nije tako teško mjenjati DVD-e u samo te dvije igre.
uf, pazi da se nebi umorio kad nakon 10-20 sati gameplaya budes morao dvd promjeniti
a ak je rijeseno kao na recimo forzi 3, drugi dvd instaliras na hard i nema nikakvog mijenjanja
PS3 i Xbox 360 su podjednaki svaki ima svoju manu i prednost a da ne govorim o PSN-u. po meni i mnogim drugima Xbox 360 je bolji izbor. neću nabrajat zašto. onaj ko želi kupit konzolu to ovisi o njemu i igrama koje su na toj konzoli. Ja osobno sam kupio X360 i pre zadovoljan sam
live ima besplatnu i premium verziju, isto kao i psn, i kod oboje svaka verzija ima svoje mogucnosti
mogucnost onlive igranja je kod psn-a besplatna, al usprkos tome je vise igraca moguce naci na liveu...
live ima besplatnu i premium verziju, isto kao i psn, i kod oboje svaka verzija ima svoje mogucnosti
mogucnost onlive igranja je kod psn-a besplatna, al usprkos tome je vise igraca moguce naci na liveu...
to je tocno mozda samo za COD od mutiplatform igara , za druge neznam bas
Live besplatna verzija je skoro kad da ga i nemas
cvilidrete su tam na onoj mrezi s koje su jadnici plakali tu po forumu kak se jadni ne mogu igrat mjesec dana, dobro da si zile nisu rezali
nisam primjetio da su korisnici xboxa masovno zahtjevali smrtne kazne za odgovorne...
ja znam sto sam vidio na ovom forumu, nisam rekao da si ti
cvilidrete su tam na onoj mrezi s koje su jadnici plakali tu po forumu kak se jadni ne mogu igrat mjesec dana, dobro da si zile nisu rezali
oni koji su plakali i srali uopce nisu imali ps3
Evo ja sam konačno kupio PS3 prije tjedan dana i nisam požalio. Imam jebački puno kvalitetnih naslova za odigrati koje sam propustio tijekom godina jer nisu izažli za računalo.
Odličan uređaj i da ne izlazi BF3 bih potpuno napustio igranje na PC-u. Ništa ne može zamjeniti kada se izvališ na krevet i igraš na velikoj plazmi. Imam veliku, skupu uredsku stolicu ali visok sam i uvijek dolazi do bolova u leđima i vratu pri produženom boravku za računalom.
opet grimy sa svojim xbox fanboj napadajima...
u vrijeme nerada psn-a je uglavnom od strane vlasnika xboxa na ovom forumu bilo pljuckanja po sonyu i veličanja ingenioznih velepametnih hakera koji su napali sony. sa druge strane bili smo mi vlasnici ps3 koji smo pljuvali po tim djetinjastim hakerima neradnicima kao i po vama koji ih podrzavate.
sad se ti pitaj tko je imao opravdane razloge za svoje ponašanje.
opet grimy sa svojim xbox fanboj napadajima...
u vrijeme nerada psn-a je uglavnom od strane vlasnika xboxa na ovom forumu bilo pljuckanja po sonyu i veličanja ingenioznih velepametnih hakera koji su napali sony. sa druge strane bili smo mi vlasnici ps3 koji smo pljuvali po tim djetinjastim hakerima neradnicima kao i po vama koji ih podrzavate.
sad se ti pitaj tko je imao opravdane razloge za svoje ponašanje.
ma pazi tko se meni nasao rugati da sam fanboy
Planiram si uzeti jednu od navedenih konzola. Sad imam par pitanja jer dugo nisam bio u svjetu konzola jos od PS1 i pocetka dvojke. Sad da krenem s pitanjima:
1) Postoji par modela xbox 360,te neki jasper,te trinity,modana fleshana,ovaj-onaj firmware, 4GB,250GB koji vrag je najbolji i ima najbolji omjer cijena-kvalitet
2) Isto pitanje i za Playstation3 dosta nekih modela
3) koja konzola ce duze biti IN,odnosno ko ce izdati prije nasljednika?
4) Da li mogu sa 2Mb (jer djelim mrezu) igrati igre online? Iako ce biti primarno igranje offline ili ti ga 1v1 sa frendovima.
5) Kaj znaci da konzola prima backaup igre (ne razumjem sta u ovom kontekstvu znaci backup)?
6) Na kojoj konzoli se mogu igrati pirati skinuti s neta, jer u slucaju da ne mognem igrati online(brzina neta) nesto od naslova bi kupio orginalne a nesto piratizovo
Ne isplati se dati 300-400kn i odigrati 3-4 sata igre
7) Kakava je situacija sa polovnim igrama,da li se mogu tako mjenjati....
Eto za pocetak bit ce jos koje pitanje nakon sto dobijem odgovore na ova pitanja
Planiram si uzeti jednu od navedenih konzola. Sad imam par pitanja jer dugo nisam bio u svjetu konzola jos od PS1 i pocetka dvojke. Sad da krenem s pitanjima:
1) Postoji par modela xbox 360,te neki jasper,te trinity,modana fleshana,ovaj-onaj firmware, 4GB,250GB koji vrag je najbolji i ima najbolji omjer cijena-kvalitet
4) Da li mogu sa 2Mb (jer djelim mrezu) igrati igre online? Iako ce biti primarno igranje offline ili ti ga 1v1 sa frendovima.
5) Kaj znaci da konzola prima backaup igre (ne razumjem sta u ovom kontekstvu znaci backup)?
6) Na kojoj konzoli se mogu igrati pirati skinuti s neta, jer u slucaju da ne mognem igrati online(brzina neta) nesto od naslova bi kupio orginalne a nesto piratizovo
Eto za pocetak bit ce jos koje pitanje nakon sto dobijem odgovore na ova pitanja
Nemam vremena d ti odgovorim na sve,pa evo neki odgovori:
5.) To znači da prima pirate,backup znači pirat
6.) Na obe konzole se može igrati pirate
Da dodam jos:
8) Koja od konzola ima bolji prikaz (grafiku) na fullHD rezoluciji
9) Da li xbox doalzi sa bezicnim gamepadom posto ps3 dolazi
10) Postoji li razlika u kvalitetu izrade igara?
Ajde pomagajte,sutra mi stize TV pa da i ovo ubodem u toku tjedna
Ja bi definitivno XBOX 360 uzeo: http://www.njuskalo.hr/xbox/microsoft-xbox-360-slim-250gb-modificiran-lt-2.0-star-2-mj-oglas-3947593
Mal osam nesto sam sebi razlucio i sad postavljam koancni set pitanja
Znaci ne zelim nikakvu modificiranu konzolu niti pirate niti koji vrag.
Izbor je pao izmedju:
PS3 Slim 160GB i XBOX 360 Slim 250GB
Pitanja:
1) Da li postoje razlicte verzije ovih konzola ili su sve iste? Kupit cu novu,treba li da pazim na neki software/hardware.....neka pregrijavanja,maticne ploce....
2) Ciji nasljednik bi trebao prvi izac PS ili XBOX,to jest koja ce biti dulje IN?
3) Da li je moguce online igranje sa 2MB/s?
4) Da li je moguce razmjenjivat igre,kupovati polovne/koristene bez rizika od tog famoznog bana?
5) Koja od konzola ima bolji prikaz na full HD rezoluciji?
6) Vidim da konzola dolazi sa jednim bezicnim gamepadom. Kako se puni,kakve su baterije u njemu?
Eto to je to hajde pomozite mi i odgovorite na pitanja.....bit ce pecenice i piva
Izbor je pao izmedju:
Pitanja:
1) Da li postoje razlicte verzije ovih konzola ili su sve iste? Kupit cu novu,treba li da pazim na neki software/hardware.....neka pregrijavanja,maticne ploce....
2) Ciji nasljednik bi trebao prvi izac PS ili XBOX,to jest koja ce biti dulje IN?
4) Da li je moguce razmjenjivat igre,kupovati polovne/koristene bez rizika od tog famoznog bana?
6) Vidim da konzola dolazi sa jednim bezicnim gamepadom. Kako se puni,kakve su baterije u njemu?
Eto to je to hajde pomozite mi i odgovorite na pitanja.....bit ce pecenice i piva
1.Ne postoje kak ja bar znam
2.Valjda xbox 720 ili ps4 ali sta ce ti to kad ce kostat prek 4000kn sigurno
3.Da ali da se niko nespaja na internet
Izbor je pao izmedju:
Pitanja:
1.Ne postoje kak ja bar znam
2.Valjda xbox 720 ili ps4 ali sta ce ti to kad ce kostat prek 4000kn sigurno
3.Da ali da se niko nespaja na internet
e covece ja imam xbox 360 slait i sve u full a prodajem ga 150 160 eura
e i stvarno ga nemam kom prodat
e covece ja imam xbox 360 slait i sve u full a prodajem ga 150 160 eura
e i stvarno ga nemam kom prodat
e da a i ako neko zeli kupit xbox mozemo razgovarat i
mogu objasnit