- upravo ovo bi se izbjeglo.
- btw, jesi mamlaz. (može kao šala? ..) jer (već je rusty objasnio), uzimaš svoj slučaj, OS, browser.. i (ne)znanje za ocjenu tuđeg iskustva/mišljenja ili ispravnosti rada u ovom slučaju editora. Pogrešno jer je dovoljno promijeniti browser i sl. (da ne govorim kako koristiš 'smeće' umjesto pravog browsera
nekog koji defacto radi..)
Daaaaaa. ???
Moje "smeće" ima add-ons flash block koji je korisniji od Adblock plus-a i ne davi me svaki put kad se "prištekam na computer" porukom u gornjem desnom kutu ; "instalirajte google chrome",,,,,hehehehehe 
Bre, ima da ih prijavim i da "nama pametnim korisnicima najboljeg browsera na svitu" više ne trpaju to smeće od google tzv. preglednika 
Bratko, budu li zločesti i ako mi ne odgovore na mail, vraćam se na yahoo mail. kme...kme...kmeee

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Recimo to čak ni ja kao supermoderator (ili kako bi ti rekao "admin") ne znam. Štoviše, mogu ti to demantirati - ni supermoderatori ne vide tko je kome dao TD/TU. Da vide, TD trolovi bi već bili odavno počišćeni s foruma.

Izmišljaš. Onaj koji je sklapao forum ima direktni pristup bazi podataka - u njoj sve vidi i može napraviti što želi. To ne znači da na ovom forumu postoji neki status viši od supermoderatora, koji ne vide TU/TD.