Citiranje opet stvara probleme zaključana tema

poruka: 57
|
čitano: 14.782
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Citiranje opet stvara probleme
ihush kaže...

- upravo ovo bi se izbjeglo.

- btw, jesi mamlaz. (može kao šala? ..) jer (već je rusty objasnio), uzimaš svoj slučaj, OS, browser.. i (ne)znanje za ocjenu tuđeg iskustva/mišljenja ili ispravnosti rada u ovom slučaju editora. Pogrešno jer je dovoljno promijeniti browser i sl. (da ne govorim kako koristiš 'smeće' umjesto pravog browsera {#} nekog koji defacto radi..)

Daaaaaa. ???

Moje "smeće" ima add-ons flash block koji je korisniji od Adblock plus-a i ne davi me svaki put kad se "prištekam na computer" porukom u gornjem desnom kutu ; "instalirajte google chrome",,,,,hehehehehe {#}

Bre, ima da ih prijavim i da "nama pametnim korisnicima najboljeg browsera na svitu" više ne trpaju to smeće od google tzv. preglednika {#}

Bratko, budu li zločesti i ako mi ne odgovore na mail, vraćam se na yahoo mail. kme...kme...kmeee

★OMG! 了不起 NISPE !
17 godina
Citiranje opet stvara probleme

U mom slučaju problem sa nedozvoljenim kodom se desi i bez citiranja ili bilo kakvog copy/paste u post.

Evo slika, samo sam napisao post i nije mi ga htio postati jer ima neki nedozvoljeni kod, sva sreća pa je "poništi oblikovanje" uspjelo i mogao sam postati na kraju. 

Do čega je sada?

Link na post

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
boxer kaže...

Do čega je sada?

Je li ti zum stranice na 100%? Prije klika na "Citiraj" pritisni kombinaciju tipki Ctrl+0 da ti se zum vrati na 100%. Ja sam primijetio da editor nepotrebno ubacuje veličinu kad mi u Chromeu pod Windowsima 8.1 zum stranice nije na ravnih 100% (obično imam malo zumirane stranice). Pod Windowsima 7 nemam tih problema. Možda je i stvar u kojoj ekstenziji za Chrome ili čemu već.

17 godina

Zoom je bio veći, vratio sam na 100%, koristim Windows 7 SP1, u konkretnom slučaju pisao sam u Chromeu, a nisam ništa citirao.

Samo sam napisao post i desila se greška, moguće zbog zooma na kojeg sumnjate. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
boxer kaže...

Zoom je bio veći, vratio sam na 100%, koristim Windows 7 SP1, u konkretnom slučaju pisao sam u Chromeu, a nisam ništa citirao.

Nisam shvatio iz tvoje poruke javlja li ti se greška kad je zum točno 100%.

17 godina
mbaksa kaže...
boxer kaže...

Nisam shvatio iz tvoje poruke javlja li ti se greška kad je zum točno 100%.

Ne mogu potvrditi, inače držim veći zoom zbog lakšeg čitanja. Sada sam vratio na 100% pa ću viditi da li će se desiti i na 100%. 

13 godina
neaktivan

A da mi je doživit da se i ta TU i TD lista sredi.. Bilo je anketa, tema, zatvarane otvarane nanovo.. Ljudi hoće listu, al ništa nema još uvijek.. Čisto me zanima koji su to trolovi šta kelje TD na svaki post redom.

Pa nemoš više dobit pošteno preporuku za konfiguraciju jer neka budala na svaku zakelji po 3 TD, pa se ti misli jel budala ili je jednostavno loša preporuka.

9 0 hvala 4
13 godina
neaktivan

I opet problemi sa citiranjem, ovaj put na nexusu na chromeu. Samo sam citirao i ništa mijenjao i opet.. Nedozvoljeni kod 12px font nesto...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

I opet problemi sa citiranjem, ovaj put na nexusu na chromeu. Samo sam citirao i ništa mijenjao i opet.. Nedozvoljeni kod 12px font nesto...

Jesi li tu poruku napisao samo da bumpaš temu odnosno da svi vide tvoj prethodni post u vezi sa TU/TD listom? Priznaj... :)

Šala mala. 

Ja se još nikada nisam susreo sa sličnim problemom ali ne volim ovaj editor jer ima previše bugova. Ako ga bar ne misle mjenjati neka ga bar ažuriraju na zadnju dostupnu (finalnu) verziju.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 18:13 (Marko :D).
13 godina
neaktivan

Haha, ma nisam neg u drugoj temi iso nekom kolegi pomoc pa odusto jer nisam post mogo poslat...

13 godina
protjeran

Znam da admini vide tko je kome dao TD,TU. No ako i ne žele nama smrtnicima dozvoliti demokratsko pravo da vidimo oko čega se netko o nečem ne slaže, trebali bi za svaki TD "koji nije u okviru posta s kojim se ne slažeš" objasnio, lupiti karton.

Mislim da nitko normalan ne traži divljenje s TU, no iritantni su TD koje ti jedna te ista osoba lupa (Stalker). Stvarno bez smisla i bez razloga.

Lako se sakrivati u toplini doma svoga, kljuckati čips i zayebavati pošteni svijet.

★OMG! 了不起 NISPE !

3 2 hvala 0
17 godina
moderator
Budokai kaže...

Znam da admini vide tko je kome dao TD,TU.

Krhko je znanje. {#} Recimo to čak ni ja kao supermoderator (ili kako bi ti rekao "admin") ne znam. Štoviše, mogu ti to demantirati - ni supermoderatori ne vide tko je kome dao TD/TU. Da vide, TD trolovi bi već bili odavno počišćeni s foruma.

Uglavnom, bilo je rečeno da će se to riješiti - kad bude, bude, strpite se. Daljnja rasprava o TD/TU-ovima na ovoj temi je suvišna i off-topic.

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Budokai kaže...

Krhko je znanje. {#} Recimo to čak ni ja kao supermoderator (ili kako bi ti rekao "admin") ne znam. Štoviše, mogu ti to demantirati - ni supermoderatori ne vide tko je kome dao TD/TU. Da vide, TD trolovi bi već bili odavno počišćeni s foruma.

Uglavnom, bilo je rečeno da će se to riješiti - kad bude, bude, strpite se. Daljnja rasprava o TD/TU-ovima na ovoj temi je suvišna i off-topic.

Receno je i da cemo izac iz krize i svaka rasprava o tome je takodjer suvisna :P

13 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Kao prvo; ADMINISTRATOR vs supermoderator imaju sasvim drugačije privilegoje pristupu forumskom editoru ili matrici, svejedno.

Žalosno je, ako zaista VI s visočijeg položaja {#} ne "vidite" tko je kome dao TU, TD ?!

Možda ti Mario zaista ne vidiš TU-TD jer imaš "editorska" ograničenja, no, "onaj" tko je sklapao ovaj "forum" to MORA znati (cps lock nije uvijek vikanje).

Želim forumu napredak, i ni jedan post koji se tiče unaprijeđenja foruma ne može biti OFF. Evo, opalio sam ti i HVALA da ti se još malo digne Ranking {#}

★OMG! 了不起 NISPE !
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 13:40 (Budokai).
14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
 - ni supermoderatori ne vide tko je kome dao TD/TU. Da vide, TD trolovi bi već bili odavno počišćeni s foruma.

ovo je zanimljivo ,sada nevažno jel mogu vijdet td,nemogu vijdet, tak mi je svejedno(meni osobno)

ali nekoga tko daje TD bi "očistio" s foruma ,a istovremeno ta opcija je ponuđena na tom istom forumu ???

onda ukinite TD/TU ,a ne razmišljat na način da ekipi dajete pravo odabira dali će stisnut TD/TU ,a da pritom "očistite" nekog tko daje TD.

to znači da je TD nečije mišljnje na temelju napisanog posta,a to ako se ti kao svemogući SUPERMODERATOR s tim mišljenjem ne slažeš ,ne znači da je tvoje mišljenje ispravno.

lp

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
mbaksa kaže...
Budokai kaže...

boxer kaže...
Btw, ŠTA SE RIJEŠILO SA OMOGUĆAVANJEM VIDLJIVOSTI NA TU/TD? 

Nisam našao temu među čitanijima di se može o tome raspravljati. Tj, bar među aktivnim temama nisam našao jer su sve lockane.

Koliko znam, problem je djelom u onim postovima koji imaju preko 100tu ili td pa to nešto brejka vama u firmi. Kad stisnem da mi prikaže TU ili TD zatrepere neonke, ugase se bojleri i klime, oladi se kava na kafe aparatu, i nestane vode na 15 minuta.

Da sam moderator, ma zapravo da znam išta programirat (a neznam), to bi rješio na način da bih malo istražio u kojim to temama imamo najviše TUova i TDova (humor, smješne slike itd) i u tim temama gdje je uobičajeno da svaki drugi post ima preko 50 TU/TD (ili u tom podforumu) bi jednostavno ostavio kako je sada (ako je to uopće jednostavno) - da se ne vidi tko je dao TU ili TD, jer stvarno u tim temama to ionako nema nekog smisla. TU - smješno / TD - nije smješno.

Kao što u tim temama nema Hvala- tako nema smisla ni prikaz tu ili td.

U temama di je bitno vidjeti TU (u temama di se o nečemu zaista raspravlja) ionako nema 50TUova po postu pa bi taj problem trebao biti riješen (ako je to problem).

Imamo recimo temu o hardveru di se stavljaju slike. I onda netko lupi td na jednu sliku nekakvog ekrana. WTF? Čovjek se ne slaže sa slikom ekrana?! Ne sviđa mu se? Zašto lupa td? Neznam koja je točno funkcija tu ili td u tim temama. OK, ne sviđa se nekome, al šta imaš lupat td? Barem osobno nisam nikome dao td na takve postove. Čovjek je kupio neki ekran i dobro. Čemu lupat td?

Kada je tema raspravna, recimo P&O ili Što se događa.. žalosno mi je ne vidjeti tko mi je dao TU ili TD. Jel ovo realno izvedivo ili sam mašio ceo fudbal?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
protjeran

Neću se vezati lancima pred Saborom, no, na svaki post ću lupati HVALA, pa da vidimo kakvog to ima smisla ?! {#}

★OMG! 了不起 NISPE !

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Znam da je ova tema prožvakana već x puta, ali opet se javljaju problemi sa citiranjem.

Riješe se jedno vrijeme pa se vrate.

Ne mogu citirati nekoga bez da izbacuje one crvene greške i nedozvoljeni kod?

Koji ne dozvoljeni kod? Nisam ništa cp, samo sam nastavio pisati normalno na citirani post i opet neke greške se javljaju?

Ne znam jel znate za taj problem?

Probao sam ovako: ff, chrome, 2 računala i 1 android. iste greške malo pa malo.

Haha frende, svi znaju da je Bugov forum totalna krepletina i smeće, dok ne odustanu od ove njihove "custom" skripte (čitaj: dok ne priznaju da to što su informatički časopis ne znači i da imaju dovoljno dobre programere) i uzmu neku provjerenu generičku koja funkcionira kako treba, najbolje odustati od svih prigovora :)) Lista problema koje ovaj forum ima je tolika da bi bilo upravo urnebesno kad bi netko kome bi se dalo napravio kompletan popis svega što je bilo i što jest da se svi skupa smijemo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 18:20 (Yo Momma).
17 godina
moderator
Budokai kaže...
Kao prvo; ADMINISTRATOR vs supermoderator imaju sasvim drugačije privilegoje pristupu forumskom editoru ili matrici, svejedno.

Svjestan si da je ovaj forum posve custom rješenje, odnosno da su stvari onakve kako je Domagoj isprogramirao?

Ako je Domagoj isprogramirao neki skriveni admin status za sebe i možebitno još nekoga, ja s tim nisam upoznat - možeš li objasniti odakle to tebi?

Budokai kaže...
Možda ti Mario zaista ne vidiš TU-TD jer imaš "editorska" ograničenja, no, "onaj" tko je sklapao ovaj "forum" to MORA znati (cps lock nije uvijek vikanje).

Znači, pričaš napamet. {#} Izmišljaš. Onaj koji je sklapao forum ima direktni pristup bazi podataka - u njoj sve vidi i može napraviti što želi. To ne znači da na ovom forumu postoji neki status viši od supermoderatora, koji ne vide TU/TD.

ZeNGe_CRO-mt kaže...
mbaksa kaže...
 - ni supermoderatori ne vide tko je kome dao TD/TU. Da vide, TD trolovi bi već bili odavno počišćeni s foruma.

ali nekoga tko daje TD bi "očistio" s foruma ,a istovremeno ta opcija je ponuđena na tom istom forumu ???

Jesam li ja napisao da bi počišćeni s foruma bili neki koji daju TD ili sam napisao da bi bili počišćeni s foruma TD trolovi? Vjerujem da sam napisao ovo drugo, zar ne? Čak sam ti i žutom bojicom označio. A što su TD trolovi? To je jedan ili nekolicina forumaša koji serijski daju TD-ovne, najčešće moderatorima. Prate ih (nas, mene) iz teme u temu i bez ikakvog opravdanja lupaju TD s više različitih korisničkih računa.

Yo Momma kaže...
Haha frende, svi znaju da je Bugov forum totalna krepletina i smeće, dok ne odustanu od ove njihove "custom" skripte (čitaj: dok ne priznaju da to što su informatički časopis ne znači i da imaju dovoljno dobre programere) i uzmu neku provjerenu generičku koja funkcionira kako treba, najbolje odustati od svih prigovora :)) Lista problema koje ovaj forum ima je tolika da bi bilo upravo urnebesno kad bi netko kome bi se dalo napravio kompletan popis svega što je bilo i što jest da se svi skupa smijemo.

Imaš pravo na svoje mišljenje, makar bilo neutemeljeno. Ako je ovaj forum zbilja toliko strašan, zaista mi nije jasno zbog čega još uvijek visiš na njemu. Pokaži djelima da stojiš iza svojih riječi. {#}

Jedini ozbiljniji problem koji ima ovaj forum je editor, TinyMCE verzije iz 2010. Vjerujem da će Domagoj, kad uhvati vremena, riješiti stvar.

15 godina
neaktivan

Trebala bi nam neka tema u kojoj bi pisali ovake stvari o TD-ima, žalbe, ideje i tako dalje budući da su sve teme takvog tipa zaključane jer ova tema ide u krivome smjeru.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 1 hvala 0
17 godina

Evo primjer besmislene situacije sa TD.

Nas dvojica dajemo prijedloge za moguće riješenje problema i dobijemo TD, i na kraju forumaš javi da je pomoću prijedloga uspio riješiti problem.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/hard-disk-ikone/217949.aspx?page=0&jumpto=4438000&sort=asc&view=flat

Takvih situacija ima bezbroj.

Ne smeta mi TD, ali je besmislen.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ako i dalje mislite off-topičariti tema ide pod ključ. 

15 godina
neaktivan

Mario, bilo bi dobro da obrišeš ove zadnje postove jer se ne slažu s temom. Samo me zanima kako su sa citiranja uspjeli doći do TD-a. :)

0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Svjestan si da je ovaj forum posve custom rješenje, odnosno da su stvari onakve kako je Domagoj isprogramirao?

Ako je Domagoj isprogramirao neki skriveni admin status za sebe i možebitno još nekoga, ja s tim nisam upoznat - možeš li objasniti odakle to tebi?

Svaka čast na trudu no onda je trebao iskopirati bar phpBB platformu i riješio bi se muka.

A svaki "forum" koji drži do sebe je odavno na komercijalnom no zato izvrsnom vBulletinu.

Bio sam u pilotskim kabinama raznih forumskih platformi i vidio sam što se sve može, a da li je Domagoj omogućio pojedinom adminu da vidi nešto što drugi ne vide zaista mogu samo nagađati, ali ponavljam, može se.

mbaksa kaže...

Znači, pričaš napamet. {#} Izmišljaš. Onaj koji je sklapao forum ima direktni pristup bazi podataka - u njoj sve vidi i može napraviti što želi. To ne znači da na ovom forumu postoji neki status viši od supermoderatora, koji ne vide TU/TD.

Ako raspravljamo, onda može postojati i pretpostavka, ne moram za svaku izgovorenu riječ imati empirijsku potvrdu istog. ;)

Gore sam objasnio da teoretski MOŽE postaviti, naročito custom forum kako želi, ali se baš ne trudi jer eto, ljudi se stalno žale na nedozvoljeni HTML code, nemogućnost citiranja sa stranice "prije", zatim katastrofalno izvedeno quotanje iste osobe na jednoj stranici.......bla :P

★OMG! 了不起 NISPE !
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 10:56 (Budokai).
16 godina

Šta ste se uhvatili TU/TD ikona, kao da ćete od više TU dobiti koji bitcoin i pretvoriti ih u euriće. Bolje da se ne vidi, jer ionako ako malo bolje pratiš forum tipa Apple vs. Samsung, Android vs MS phone, AMD vs Nvidia sve živo podjeljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Budokai kaže...
Svaka čast na trudu no onda je trebao iskopirati bar phpBB platformu i riješio bi se muka.

A svaki "forum" koji drži do sebe je odavno na komercijalnom no zato izvrsnom vBulletinu.

Išlo se na custom rješenje zato da se najbolje može napraviti integracija s ostatkom Bug Onlinea. Oba foruma koja navodiš temeljena su na PHP plaftormi, a BOL je cijeli na ASP.Netu.

Budokai kaže...
Bio sam u pilotskim kabinama raznih forumskih platformi i vidio sam što se sve može, a da li je Domagoj omogućio pojedinom adminu da vidi nešto što drugi ne vide zaista mogu samo nagađati, ali ponavljam, može se.

Nije riječ o "omogućavanju" u smislu stavljanja kvačice, nego svaku funkcionalnost koju forum ima Domagoj mora isprogramirati.

Budokai kaže...
Ako raspravljamo, onda može postojati i pretpostavka, ne moram za svaku izgovorenu riječ imati empirijsku potvrdu istog. ;)

Izrekao si neutemeljenu pretpostavku. Stanimo na tome.

17 godina
moderator

S obzirom da se i dalje ne možete maknuti od TU/TD i vratiti na temu, ključ. {#}

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice