onda ok uzmi 280x npr neku od sapphira ocanu
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.923.703
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
(primjer) "tes online" najnoviji haswell i5 vrti na zaista pre ogromnih 70%+ cpu usagea s daleko slabijom 7870 (imam doma takav setup), ovaj bi stari i5 2400 "rikno" s novom gtx u toj/nekim igrama...no uvijek mozes nadograditi s i7 i rasteretiti doticnog! bit cu tocniji nisam mislio doslovno na rikavanje ili nedaj boze bootleneck vec na opcenito danasnji ogroman cpu usage u pozamasnom broju igara(sto meni osobno vec ide na zivce posto novi haswelli na tolikom cpu usageu se jako griju i buče ako je u pitanju stock cooler)! no kako velis da ti je bitan buduci gta5 ako imas novaca za gtx970/980 ja bi je uzeo bez obzira na sve, taj proc uvijek mozes lako rijesiti i nadograditi ako nebudes zadovoljan perfomansama!LP
ak ne brije na 2k,4k i fura single playing imat ce neznatan bn sa 970-kom na full hd-u
(primjer) "tes online" najnoviji haswell i5 vrti na zaista pre ogromnih 70%+ cpu usagea s daleko slabijom 7870
Mislim da je to bio problem u beti koju sam igrao, bilo je bn fx 6300 sa r7 260x sto je suludo! Ali to su bile situacije gdje bi uletilo 100 plus ljudi u mass fight, dosta je popravljeno poslije. Igram je i danas, optimizacija sad postoji ;)

Neću na Full HD furati nego na 2K+1680x1050, 2K monitor za igranje, a ovaj drugi za MSI Afterburner, HWMonitor i sl.
Ma dobro, kad GTA V dođe onda ću vidjeti dali mi treba GTX 970 ili 980 i dali će mi Xeon trebati.
U svakom slučaju, hvala svima :)

Ljudi treba sam mijenjati grafu za R9 290, medjutim nesto je iskrslo tako da nista od toga. Sada mi drugi lik nudi u zamjenu MSI HD7970 Lightning BE (ima jos dvije godine garancije) i nadoplatu za moju EVGA GTX 770 ACX. Sta da radim, da li da mijenjam? Svi lete na ovu Nvidiu ko' ludi. Stalno nude zamjene za AMD-ove grafe...
Ljudi treba sam mijenjati grafu za R9 290, medjutim nesto je iskrslo tako da nista od toga. Sada mi drugi lik nudi u zamjenu MSI HD7970 Lightning BE (ima jos dvije godine garancije) i nadoplatu za moju EVGA GTX 770 ACX. Sta da radim, da li da mijenjam? Svi lete na ovu Nvidiu ko' ludi. Stalno nude zamjene za AMD-ove grafe...
Naravno da nećeš mjenjati, svi ju žele jer je EVGA 770 a ne jer je 770, između ostaloga - zato je i mene zanimala.
Da.
Naravno da nećeš mjenjati, svi ju žele jer je EVGA 770 a ne jer je 770, između ostaloga - zato je i mene zanimala.
Ne radi nista brze od ostalih GTX 770. :D

Ne radi nista brze od ostalih GTX 770. :D
Da al je najljepsa - treba imati smisla za estetiku.
Da al je najljepsa - treba imati smisla za estetiku.
Kako kome, znači tebi je EVGA kao jednorog.
pozdrav svima, zelio bih dostojnu zamjenu za moju 7850 be , igram samo na 1080p, pa predložite poneku
pozdrav svima, zelio bih dostojnu zamjenu za moju 7850 be , igram samo na 1080p, pa predložite poneku
. S obzirom na tvoj proc priko R9 280x ja nebi iša.

pozdrav ekipa odlucio sam prodati ati 5870 u perfektnom stanju radi sve, imam pitanje za koliko ga mogu prodati ? i sta mi preporucate neku novu graficku do 2500 kn da malo obnovim :)
lp
@mileni007
Ovisno koliko love imas, trenutni best buy je R9 280.
Ako imas novaca onda GTX 970.
@ valentina
Da.
@houska (koji procesor imas ? - ako je fx 8320... i5 SB, IB, HSW, i7 ...)
GTX 970 - malo rastegni.
Da li moze graficka kartica hd 5750 na ovu maticnu ecs p43t a2 ?
Da li moze graficka kartica hd 5750 na ovu maticnu ecs p43t a2 ?
Da.
@mileni007
Ovisno koliko love imas, trenutni best buy je R9 280.
Ako imas novaca onda GTX 970.
@ valentina
Da.
@houska (koji procesor imas ? - ako je fx 8320... i5 SB, IB, HSW, i7 ...)
GTX 970 - malo rastegni.
intel i7 920
12gb ram
@ valentina
Da.
Bacaš mi na onoga EVGA trolla Vladu.
Kod toga si u krivu, a ako gledaš samo izgled, onda veze nemaš o hardweru,
slijepo se držiš onoga što sam imaš i onoga što pročitaš na webu, komentar
o EVGA karticama to samo potvrđuje, a i onih 5 TDa.
Isto vrijedi za bn pitanja, ti googlaš forume strane, a kad njih pitaš, njima
ništa, ama baš niti jedan CPU ne predstavlja bn nekoj kartici, a onaj tko
je to probao sam, taj zna da je za onaj i5 bn za GTX 970 u svakoj procesorski zahtjevnoj igri.
@ valentina
Da.
Bacaš mi na onoga EVGA trolla Vladu.
Kod toga si u krivu, a ako gledaš samo izgled, onda veze nemaš o hardweru,
slijepo se držiš onoga što sam imaš i onoga što pročitaš na webu, komentar
o EVGA karticama to samo potvrđuje, a i onih 5 TDa...
koliko ti godina oni imaš
@houska
kupi r9 280 - proc ti je preslab za ista jace, taj proc je dobar kloker tako da ga digni malo ako mozes ....
nicky zasto ne? i5 3570 je sve samo ne slab cpu i to na dosta visokih 3,8 ghz! koji s lakocom dodes na 4+ghz
koliko ti godina oni imaš
Očito više nego ti, ja radim ujutro, a vidim da ti cijeli dan trollaš po ovome forumu.
Ja svoje godine ne skrivam kao pi... i ne guram svoj nos gdje mu nije mjesto,
ne pravim se najpametniji.
Najjače su mi tvoje fore s ženskama, tamo si pokazao svoje godine lupajući provalu
za provalom.
nicky zasto ne? i5 3570 je sve samo ne slab cpu i to na dosta visokih 3,8 ghz! koji s lakocom dodes na 4+ghz
Ja sam vidio i5 3470

Ti si vidio dobro.

Ok, svaka cast na ispravci, to je blizu tj. tu negdje s ovom 970 koju sam preporucio.
Igracina,mali ispravak,nece hauski bit 920-tka usko grlo,ako ga bude clocka barem na 4 ghz,u mene
je i7 930,a grafa 290-tka,usage mi je redom kod svih novijih naslova dobar,95-99%,a za bf4 multi,ne znam,
nemam ga.
pozdrav