[Review] GTX 1070 (Gigabyte G1 Gaming)

poruka: 93
|
čitano: 15.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

pa problem je sto mu je i5 na 100%...kaj ne vidis! 3,6ghz za bf4mp i gtx 1070 je ocigledno premalo! takoder kao i meni na 2700k@4,6ghz+gtx1070...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 22:10 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Review] GTX 1070 (Gigabyte G1 Gaming)
Nek stavi resolution scale na 150
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To mu neće povećat fps. 

Will this run on my 486?
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

To mu neće povećat fps. 

hahahha!dobra!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
Stjepanj kaže...

Kod mene rijetko padne ispod 120fps-a..sve na ultri@1080p

slabi su vam procesori za bf4mp i gtx1070!

Pa ne znam za njega ali meni proc nikada ne optereti preko 75%. I to bude samo u benchmarku u nekim dijelovima na par sekundi. U igri  se vrti od 30 do 55% zauzetosti procesora. Sve postavke su na max na 1080p. Govorim za Tomb Raidera

9 godina
protjeran

Em imas jaci proc od njega, em ne pricas o istoj igri

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nece bit bn,vece opterecenje ce bit na gpu.
17 godina
Lucidius kaže...

Em imas jaci proc od njega, em ne pricas o istoj igri

On se nešto žalio, ja sam se nešto žalio a ispod je odgovor bio u množini pa sam mislio da se odnosi i na mene..

11 godina
Lucidius kaže...
Avensac kaže...

....

Po ovim slikama odma vidim da je proc bottleneck sa jezgrama na 100 posto usagea. Daj baci screen shot iz igre bas sa monitoringom kako sam ti napsiao tamo gore... sta nas briga kolki FPS ima netko drugi, mi ovdje trazimo rjesenje tvog problema, prema tome nama trebaju rezultati iz tvog gameplaya da vidimo u cemu je problem. I odigraj jedno 20-30 minuta pa onda baci screen shot a ne odma nakon minutu.

Krivo si me shvatil, nisam igral minutu, nego sam ss napravil u roku minute nakon kaj sam izašel iz igre. No dobro nije ni bitno.

Evo sa monitoringom, na više mapa, neke mape loše optimizirane:

11 godina

Evo još, nešto tu ne štima, CPU na 100%, a grafa na 30ak

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dakle ovaj moj procesor nebi bio dovoljno dobar za 1070?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Tvoj procesor bio bi dovoljan za GTX 1070.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
9 godina
protjeran
Avensac kaže...

Da, vec smo na prosloj stranici ustanovili da je proc bottleneck, sada vidimo da je situacija bas hard core. Interesantno mi je da ti na ni jednoj slici nemas GPU na 100 posto od svih koje si objavio na ovoj temi, pretezito oko 65 posto ti je GPU usage sta je jako jako lose. Ajde probaj neku drugu igru pa zaljepi slike da vidimo jel ista prica, po mogucnosti neku manje CPU heavy.

9 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Ovisno od igre, uglavnom bi uvijek bio na rubu, ja isto cekam da zamjenim svoj i5 sto prije dok dođe Skylake E.

13 godina
neaktivan

Sva sreca pa nisam uzeo 6400,mogu mislit sta bi tamo bilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Stari moj kaj tebi treba 1.33v za 4.5GHz na tom i5? tebe bas nejde kolo sreče ako je to istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kako je tebi s tim proc. na 1080? jel te koci negdje?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

kako je tebi s tim proc. na 1080? jel te koci negdje?

Ha cuj, za sad nisam jos probao nijednu iole cpu heavy igru, presao sam Borderlands pre sequel ali to je macji kasalj od igre po zahtjevnosti, i sada sam na Witcheru 3 koji mi bez problema ide do 90 posto CPU usagea-a, a u Novigrad jos nisam ni doso, a tamo pricaju da je grda situacija za procesore, tako da ocekujem siguran bottleneck kada dođem tamo. Isto tako i u drugim igrama koje su nesto zahtjevnije za procesor od ove dvjije ocekujem siguran bottleneck. Uglavnom prosli su dani igranja sa i5 procesorima i grafama iz viseg razreda.

14 godina

Imat ćeš BN ali će ti FPS bit tako visko da to nećeš ni znat osim što ćeš kasnije gledat u graf i tražit dlaku u jajetu .

9 godina
protjeran

Igram na 1440p, max settings(ali bas max settings) i u Witcher u 3 na jedvite jade odrzavam 60FPS, normalno ima blazih podrucja gdje je i na 90FPS, ali cilj je da ne pada ispod 60 kad jednom postelam postavke, u Novigradu cisto sumnjam da cu zadrzat 60FPS-a, budem zaljepio screen shot sa minitoringom kada dođem tamo jos mi malo fali.

EDIT:

Nije sve ni samo u FPS-u, zakljucavanje na 60fps-a te osigurava od screen tearinga, tako da onaj tko nema G sync monitor ( a nema nas jako puno) ima u cilju da se odrzava FPS lock na razini refresh ratea monitora tako da se onemoguci screen tearing.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 20:58 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesi pogledao jel imaš samo oko 60 fps na tim djelovima radi slabe grafe ili CPU-a ?? Nekako sumnjam da taj i5 nije dovoljan za 60 fps. 1440p je već zahtjevna reza i full postavke u jednoj od najzahtjevnijih igara nije ni za očekivat ni sa GTX 1080 da će bit non stop preko 60 fps.

9 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Jesi pogledao jel imaš samo oko 60 fps na tim djelovima radi slabe grafe ili CPU-a ?? Nekako sumnjam da taj i5 nije dovoljan za 60 fps. 1440p je već zahtjevna reza i full postavke u jednoj od najzahtjevnijih igara nije ni za očekivat ni sa GTX 1080 da će bit non stop preko 60 fps.

Za sad ih odrzavam posto mi je grafa na 2088-5500 u igrama i proc mi za sada nedje na 100 posto, ali cim dođe na 100 posto padat ce i FPS i tih stabilinh 60 FPS-a

13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Stari moj kaj tebi treba 1.33v za 4.5GHz na tom i5? tebe bas nejde kolo sreče ako je to istina.

Iskreno lijen sam,a i nesto se bas i ne kloka previse ili grijesim negdje zestoko.Kad mi se bude dalo onda cu probat ici na 4.7ghz.

17 godina
Lucidius kaže...

Igram na 1440p, max settings(ali bas max settings) i u Witcher u 3 na jedvite jade odrzavam 60FPS, normalno ima blazih podrucja gdje je i na 90FPS, ali cilj je da ne pada ispod 60 kad jednom postelam postavke, u Novigradu cisto sumnjam da cu zadrzat 60FPS-a, budem zaljepio screen shot sa minitoringom kada dođem tamo jos mi malo fali.

EDIT:

Nije sve ni samo u FPS-u, zakljucavanje na 60fps-a te osigurava od screen tearinga, tako da onaj tko nema G sync monitor ( a nema nas jako puno) ima u cilju da se odrzava FPS lock na razini refresh ratea monitora tako da se onemoguci screen tearing.

krivo citiranje. molim brisati post

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 22:11 (toxic).
9 godina
protjeran

Mene zanima kolko se vec sad grije taj proc u igrama sa tim lc cc 120 i tom voltazom koja je sigurno i veca u radu posto nikad nebude na onoj voltazi koja se postavi u biosu vec uvijek odskace, sto je veci napon stavljen veca su odskakanja.

Baci neki screen shot iz gejminga kao ovaj iznad da se vide temperature proca 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Mene zanima kolko se vec sad grije taj proc u igrama sa tim lc cc 120 i tom voltazom koja je sigurno i veca u radu posto nikad nebude na onoj voltazi koja se postavi u biosu vec uvijek odskace, sto je veci napon stavljen veca su odskakanja.

Baci neki screen shot iz gejminga kao ovaj iznad da se vide temperature proca 

Veceras ili sutra ujutro cu stavit po ss iz svake igre koje imam na pc.Samo steta što mi hdd ne radi,seagate proklet bio.

9 godina
protjeran

Ponovo ustekaj kablove od HDD-a mozda se nesto otpojilo, a mozes i zaljepiti screen shot iz Crystal disk info-a da nebi bilo da imas bad sectore ako ti ga uopce ocita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Ponovo ustekaj kablove od HDD-a mozda se nesto otpojilo, a mozes i zaljepiti screen shot iz Crystal disk info-a da nebi bilo da imas bad sectore ako ti ga uopce ocita.

Ide na reklamaciju drugi put i sad cu mjenjat za neki wd blue ili toshibu..

13 godina
neaktivan

Hm cudna situacija..udjem u 64 igraca jedan server normalan usage 60ak stupnjeva i ne spremi mi skrinove..Sasd idem ponovo druga mapa 64 takodjer bum 100% usage oboje.temperatura cpu 70 max C.

cudno..Silk road je70ak usage ,a gpu 100.

PC sve normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Avensac kaže...

Ove prošli rezultati su klasični za i5 u battelfieldu, ali ovo troje nikako - nešto ti se nakačilo na CPU, ne može ti i5 ni na kojoj frekvenciji spuštat framerate na 30fps. Ta mapa čak i nije loše optimizirana, Pearl Market ako se ne varam. Imat na tome manji framerate nego na Hainan Resort... No-no.

Skeniraj komp da nisi spušio neki virus.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice