Da se i nas netko sjeti...
Hakerski napad na ZET, IT sustav izoliran
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.443
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pobrisao mojzet aplikaciju just in case
Zanimljiva je ova slika u članku koja vizualizira kibernetički napad, hakeri su baš uništili sliku tramvaja. Dolje je before - after.
jebeni tomasevic
Da, baš bio u tramvaju, kada je mob-app prestala raditi. Odmah sam išao na kiosk kupiti papirnate verzije,
Ti ljudi koji napdaju ZET, ne žele dobro Zagrebu-gradu, niti njegovim građanima.
@nixass
Ne budi frajer. Nema gradonačenik veze sa ovim. Da nema njega i njegove ekipe, Zagreb bi bio pun lošije mjesto za život...mnogo dobrih stvari su napravili.
Međutim, popularan je sport, pljuvanje po gradskim ocima. I glasačima koji su izabrale prvu ekipu ZGB-a.
Da, baš bio u tramvaju, kada je mob-app prestala raditi. Odmah sam išao na kiosk kupiti papirnate verzije,
Ti ljudi koji napdaju ZET, ne žele dobro Zagrebu-gradu, niti njegovim građanima.
@nixass
Ne budi frajer. Nema gradonačenik veze sa ovim. Da nema njega i njegove ekipe, Zagreb bi bio pun lošije mjesto za život...mnogo dobrih stvari su napravili.
Međutim, popularan je sport, pljuvanje po gradskim ocima. I glasačima koji su izabrale prvu ekipu ZGB-a.
Mozda je sarkazam, a mozda je hadezenjara.
Svaki ovakav napad je za osudu.
Najviše ispaštaju građani kao korisnici usluga, a vjerujte da ni djelatnicima u IT-u nije lako.
Em što su podkapacitirani uz nikakve plaće bilo kakvo ulaganje u sigurnost u večini slučajeva se izvodi kada je prekasno.
Štedi se gdje se ne bi smjelo štedjeti...a tu je zakazao cijeli sustav a ne samo pojedinci.
Zanimljiva je ova slika u članku koja vizualizira kibernetički napad, hakeri su baš uništili sliku tramvaja. Dolje je before - after.
jebeni tomasevic
Ovdje su ti boomeri, nisu na redditu pa ne razumiju foru. Možda eventualno da si stavio /s ali sumnjam da bi shvatili
@PzKpfw jebeni Tomašević je fora koja traje godinama na hreditu i 99.9% slučajeva nije kritika na racun Tomaševića
@nixass
@nixass
Dobar si forumaš. Samo nzm kaj tebe brinu balkanske stvari?
Kapacitet si da radiš i živiš negdje drugdje. Recimo negdje izvan Evrope. Prek' Bare, AUS, CA, NZ,....
„locirati, identificirati, uhititi, transferirati!" 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Učini nam svima uslugu i počni od sebe, kad već savjetuješ ljudima da se presele.
Budi lajker ljigica primjer.
Mislim da bi forum odahnuo od tvojih nekvalitetnih, uvlakačkih postova.
73 DE 9A3BGG
Stavili su Bajs i na Jankomir, dobio sam nazad barem 30 min života dnevno. Glupi Tomašković /s