Hakerski napad na ZET, IT sustav izoliran

poruka: 13
|
čitano: 2.443
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakerski napad na ZET, IT sustav izoliran".
15 godina

Da se i nas netko sjeti...

7 0 hvala 0
5 mjeseci

pobrisao mojzet aplikaciju just in case

1 0 hvala 0
14 godina

Zanimljiva je ova slika u članku koja vizualizira kibernetički napad, hakeri su baš uništili sliku tramvaja. Dolje je before - after.

4 0 hvala 0
17 godina
Re: Hakerski napad na ZET, IT sustav izoliran
ante_etna kaže...

Zanimljiva je ova slika u članku koja vizualizira kibernetički napad, hakeri su baš uništili sliku tramvaja. Dolje je before - after.

jebeni tomasevic

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
11 godina
suspendiran

Da, baš bio u tramvaju, kada je mob-app prestala raditi. Odmah sam išao na kiosk kupiti papirnate verzije,

Ti ljudi koji napdaju ZET, ne žele dobro Zagrebu-gradu, niti njegovim građanima.

@nixass

Ne budi frajer. Nema gradonačenik veze sa ovim. Da nema njega i njegove ekipe, Zagreb bi bio pun lošije mjesto za život...mnogo dobrih stvari su napravili.

Međutim, popularan je sport, pljuvanje po gradskim ocima. I glasačima koji su izabrale prvu ekipu ZGB-a.

Mac
Moj PC  
8 11 hvala 0
10 godina
PzKpfw kaže...

Da, baš bio u tramvaju, kada je mob-app prestala raditi. Odmah sam išao na kiosk kupiti papirnate verzije,

Ti ljudi koji napdaju ZET, ne žele dobro Zagrebu-gradu, niti njegovim građanima.

@nixass

Ne budi frajer. Nema gradonačenik veze sa ovim. Da nema njega i njegove ekipe, Zagreb bi bio pun lošije mjesto za život...mnogo dobrih stvari su napravili.

Međutim, popularan je sport, pljuvanje po gradskim ocima. I glasačima koji su izabrale prvu ekipu ZGB-a.

Mozda je sarkazam, a mozda je hadezenjara. 

17 godina

Svaki ovakav napad je za osudu.

Najviše ispaštaju građani kao korisnici usluga, a vjerujte da ni djelatnicima u IT-u nije lako.

Em što su podkapacitirani uz nikakve plaće bilo kakvo ulaganje u sigurnost u večini slučajeva se izvodi kada je prekasno.

Štedi se gdje se ne bi smjelo štedjeti...a tu je zakazao cijeli sustav a ne samo pojedinci.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
nixass kaže...
ante_etna kaže...

jebeni tomasevic

Ovdje su ti boomeri, nisu na redditu pa ne razumiju foru. Možda eventualno da si stavio /s ali sumnjam da bi shvatili 

@PzKpfw  jebeni Tomašević je fora koja traje godinama na hreditu i 99.9% slučajeva nije kritika na racun Tomaševića

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2025 16:51 (Gajotres).
17 godina
PzKpfw kaže...

@nixass

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
11 godina
suspendiran

@nixass

Dobar si forumaš. Samo nzm kaj tebe brinu balkanske stvari?

Kapacitet si da radiš i živiš negdje drugdje. Recimo negdje izvan Evrope. Prek' Bare, AUS, CA, NZ,....

Mac
11 mjeseci
Pancer kaže: Ti ljudi koji napdaju ZET, ne žele dobro Zagrebu-gradu, niti njegovim građanima.

„locirati, identificirati, uhititi, transferirati!" 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
6 godina
@PzKpwf

Učini nam svima uslugu i počni od sebe, kad već savjetuješ ljudima da se presele.

Budi lajker ljigica primjer.

Mislim da bi forum odahnuo od tvojih nekvalitetnih, uvlakačkih postova.
73 DE 9A3BGG
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2025 8:35 (JTAG).
17 godina

Stavili su Bajs i na Jankomir, dobio sam nazad barem 30 min života dnevno. Glupi Tomašković /s

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice