na 1080p ni najmanje, evo witcher 60fps hairs-on 100-110 gpu usage
na 1080p ni najmanje, evo witcher 60fps hairs-on 100-110 gpu usage
Možda 110% tdp, usage nikako.
znam ocem pricam, gpu usage je, proc je 85-90%
Ja imam oko 120 gpu usage;)

brzinska za nevjerne tome, momci vi bi silom da je bn ali nije :D
mozda sam pobrkao ovo sa usage ali bit price je da nije bn :p
mozda sam pobrkao ovo sa usage ali bit price je da nije bn :p
kaj jos imas od igara instalirano?
imam doom,bf4,h1z1 kotk, evolve stage 2, witcher i divison
https://s31.postimg.org/l726yvfh7/Tom_Clancy_s_The_Division_2016_7_14_0_41_38.jpg
evo jedna brzinska iz devisiona, masivan jump u fpsima, dobra stara koliko para toliko muzike :D
Tek sam sad vidio tvoju recenziju,unistio si kao i obicno....ovo bi ti trebala bit zivotna profesija
da, zaboravio sam pohvaliti decka, da nije napravio ovakvu detaljnu recenziju nebih ni kupio grafu
Rekao bih da ne znaš. Gpu usage neće proć 99%, tdp doduše - hoće. Eventualno može bit neki bug sa pascalom i msi ab. Ako može netko potvrdit ovu tvrdnju? (da gpu usage prelazi 99%).
u pravu si pobrkao sam ja nesto, sorry. htio sam samo dokazati da nema bn
https://s31.postimg.org/l726yvfh7/Tom_Clancy_s_The_Division_2016_7_14_0_41_38.jpg
evo jedna brzinska iz devisiona, masivan jump u fpsima, dobra stara koliko para toliko muzike :D
Vidim da istovremeno koristiš i Afterburner i Fraps, preporučujem da si skineš Afterburner 4.3.0 Beta 4 i u postavkama podesiš koji će ti se podaci i kojim redoslijedom prikazivati na ekranu.
Dok koristiš Afterburner, isključi Fraps, pošto nije preporučljivo da oba rade istovremeno.
Ne znam da li imaš case s "prozorom", ali ako se želiš igrati s bojama RGB logo-a skini si i ovaj programčić. Ima još nekih zanimljivih opcija kao što su OC, Gaming i ECO Mode, te predefinirane postavke ventova.
Rekao bih da ne znaš. Gpu usage neće proć 99%, tdp doduše - hoće. Eventualno može bit neki bug sa pascalom i msi ab. Ako može netko potvrdit ovu tvrdnju? (da gpu usage prelazi 99%).
Da, primjetio sam da spomenuti Afterburner prikazuje 100 % GPU usage (barem na Pascalu-u), dok mi je na GTX 980 i ranije na GTX 970 i GTX 780 pokazivao maskimalno do 99%. Nebitan, ali zanimljiv detalj, ne znam koji je razlog.
S druge strane, na AMD-u je uvijek bilo 100%.
Pitanje za sve koji su uzeli ovu grafu - koliki vam je stock boost (dok grafa radi pod opterećenjem)?
Guru3D je objavio svoj review i njihov primjerak radi na 1936 MHz (na dnu stranice).
Heh, meni je počeo sa 1983MHz i nakon 10min je pao na 1949MHz, tak da je moguće to kaj su napisali odnosno kaj piše na njihovom grafu. ma grafulja je u banani, vraćam se na 970 dok mi je još doma, em hladnija em drži klok kako ja postavim .....
lp
btw, battlefront 110-160fps ultra 1080p, navodno bf1 koristi isti engine
Meni je isto 1936 stock
Pozdrav jedno pitanje dali netko moze napisati kako se graficka pokazuje ako radi uparena sa amd-ovim procom fx 8350 ili bilo kojim amdovim procom fx , dal ima bottleneck ili je prihvatljivo ,hvala
Pozdrav jedno pitanje dali netko moze napisati kako se graficka pokazuje ako radi uparena sa amd-ovim procom fx 8350 ili bilo kojim amdovim procom fx , dal ima bottleneck ili je prihvatljivo ,hvala
ma ako si pri parama, uzmi si ju, uvijek nekaj bude nečemu bn al nije to jako, staviš postavke kak spada i sve bude radilo ...
lp
Može mi netko reć koje postavke moram stavit za bench? Imam instaliran i "stari" i novi Tomb Raider.
Piše ti, ultra su postavke. Znači sve max osim haira, i fxaa je uključen.
Meni sa svim mogucim opcijama na max bude prosjecno 45fps pri 1080p na onom benchmark testu unutar igre. Kako vi dobijete preko 100fps?
Jel igra netko bf4 od vas koji imate g1? Meni fps u multiplayeru (detalji na Ultra) je uvijek oko 60-70 (1080p), nekad padne na 50ak fps-a. Po youtubeu vidim dobivaju više i na vecim rezama..
Daj baci screen shot iz igre uz detaljan monitoring u MSI Afterburneru (GPU usage, GPU temp, GPU rpm, GPU core clock, Memory usage, Memory clock, Cpu usage, CPU temp, RAM usage) pa da vidimo kako stoje stvari. Iskljuci v-sync dok igras.
Kod mene rijetko padne ispod 120fps-a..sve na ultri@1080p
slabi su vam procesori za bf4mp i gtx1070!

2700k na 4,6ghz krepava od silnog bn, dakle s tim fx moze biti samo gore!lp

Po ovim slikama odma vidim da je proc bottleneck sa jezgrama na 100 posto usagea. Daj baci screen shot iz igre bas sa monitoringom kako sam ti napsiao tamo gore... sta nas briga kolki FPS ima netko drugi, mi ovdje trazimo rjesenje tvog problema, prema tome nama trebaju rezultati iz tvog gameplaya da vidimo u cemu je problem. I odigraj jedno 20-30 minuta pa onda baci screen shot a ne odma nakon minutu.