Problem sa grafickom i Sky star2 PCI karticom

poruka: 1
|
čitano: 871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom i Sky star2 PCI karticom

Prvo bih se izvinuo svima ako sam promasio sekciju za pisanje moje teme. Hvala!

E sad posto se moje pitanje odnosi upravo za graficku kartu interesuje me sljedeće:

Posjedujem ove komponente računara:

Intel Pentium (R) Dual Core CPU E2180 @ 2 GHz 1 GB RAM Memory

Grafička:NVIDIA Ge Force 8400 GS

Sky Star 2 PCI obična sat.kartica DVB-S

Konkretno na svim programima za gledanje sat.kanala: ProgDVB Pro, DVBWiever,AltDVB uz mnoge codece za video i audio profesionalnih firmi: CorelAVC,Cyberlink 7,8,9 SP H264 NVIDIA Video,

sa ubacenim NVIDIA Pure Video decoderom imam jako veliko zauzece procesora (navodno citajuci po netu kako sam bar shvatio da svaka graficka iz NVIDIA serije od 8 generacije moze da pogoni HD televiziju i kanale,takodje kazu da ona kao takva rasterecuje rad procesora i preuzima na sebe,ali slika koju gledam recimo konkretno na Hot Birdu 13 istocno HD Suise kanal imam zauzece procesora na 50% ali moj pc tada uopste vise nije za upotrebu i slika prekida,koci da bi na kraju kroz 7-10 sekundi slika zakocila i tada ne reaguje ni mis ni tastatura pomaze jedino restar racunara.

Gdje grijesim,da li je laž za moju kartu koju imam ,a vezano za HD kanale ili,je do procesora memorije ili možda losih codeca.

UNaprijed zahvaljujem svima koji pomognu i daju svoje misljenje. Pomozite molim Vas ! Hvala!Mršti se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice