GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.556.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Poslal sam upit u Silverstone za HTPC kučište u koje želim puknut 1080 ili 1080ti,rekli su mi ono kaj znam, da će stat a za hlađenje još jedan intake vent. 

E sad, ako recimo stavim GTX 1080 mini, automatski je više mjesta u kučištu ali se kartica jače zagrijava od obične. 

Zna netko kolika je to razlika u temperaturi i općenito u performansama između te dvije kartice. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
nex987 kaže...

jesam  smeće ali

witcher 3 --------0 kn

dark souls 3---- -0 kn

rocket league---- 0 kn

Naravno, Witchera sam prešao 3 puta prije nego što sam ga kupio, sve mi je jasno, al eto moj primjer je moj primjer, otkad radim nije mi problem dat pare di su zaslužene.

Rocket League, Division, Battlefield 4, MWR nemaju baš previše koristi kad su piratske verzije, treba i to imati na umu.

Hoću samo reć da se ne kenja previše po konzolama kad su savršeno dobre za gaming, isplativije su od gaming PC-a definitivno.

9 godina
protjeran
nex987 kaže...

jesam  smeće ali

witcher 3 --------0 kn

dark souls 3---- -0 kn

rocket league---- 0 kn 

I ja također imam jedno 50-ak naslova za 0kn, i onda mi oni pricaju o nekim popustima i isplativosti na steamu i ko zna cemu 

PC Master Race 

15 godina
protjeran
gocc01 kaže...

Poslal sam upit u Silverstone za HTPC kučište u koje želim puknut 1080 ili 1080ti,rekli su mi ono kaj znam, da će stat a za hlađenje još jedan intake vent. 

E sad, ako recimo stavim GTX 1080 mini, automatski je više mjesta u kučištu ali se kartica jače zagrijava od obične. 

Zna netko kolika je to razlika u temperaturi i općenito u performansama između te dvije kartice. 

Mjesto u kucistu ne pomaze ouno ako je cirkulacija zraka losa. Ako stane veca kartica onda nemoj uzimat mini...

12 godina
buljo781 kaže...
nex987 kaže...

jesam  smeće ali

witcher 3 --------0 kn

dark souls 3---- -0 kn

rocket league---- 0 kn

Naravno, Witchera sam prešao 3 puta prije nego što sam ga kupio, sve mi je jasno, al eto moj primjer je moj primjer, otkad radim nije mi problem dat pare di su zaslužene.

Rocket League, Division, Battlefield 4, MWR nemaju baš previše koristi kad su piratske verzije, treba i to imati na umu.

Hoću samo reć da se ne kenja previše po konzolama kad su savršeno dobre za gaming, isplativije su od gaming PC-a definitivno.

ali bf4 se moze nabavit za 2.5€ na originu 

Battleog - 191silvinjo
12 godina

Ljudi, tema je GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Prestanite više o igrama, imate temu za to!

11 godina

Ma stanu kartice do 345mm tak da nije bed, ova EVGA je oko 260mm. 

Piše na recenziji da je po defaultu pozitivan tlak unutra i da je efikasnije od NZXT 410 Phantom a iz Silverstonea sam dobio odgovor da stavim još jedan 120mm kao intake. 

Znači ne uzimat mini kartice  

Sad sam se sjetio Black Fridaya, jel se sjeća netko dal su u Casekingu imali BF? Pričekat ću do tada sa svime, sad sam na 1360€ sa 1080ti, možda ušparam koji euro 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
11 godina

Znači imali su, možda se onda i nađe koja 1080ti za 600€ 

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

To na slici je sve stara krama i komponente koje niko ne kupuje pa ju treba maknut sa polica.

10 godina
protjeran

Evo iz 2016 http://www.giga.de/deals/caseking-king-deals-zum-black-friday-pc-hardware-laptops-und-zubehoer-zu-bestpreisen/

Nisam znao da se ovoliko spustaju cijene, mislim gledao sam druge stvari za crni petak, ali nikad hardware, stolica 70€ manje, asus rog laptop 330€ manje

Nadam se da je ovo samo mali dio koji je izdvojen, ali u svakom slucaju puno bolje nego inace :)

13 godina
neaktivan

Prošle godine za crni petak je bila armorica 1070 za ~2900kn sa dostavom ako se ne varam. Zna se naći dobrih dealova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Stavim power limit na 65% (za majnanje) u afterburneru, no dosta često ono ipak pređe na 100%. Zašto? I kako to zabetonirati na vrijednost koju ja hoću, a ne kako njemu pukne...

Probao i Xtreme engine i MSI afterburner - isti rezultati. Zna netko riješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dala kaže...

Stavim power limit na 65% (za majnanje) u afterburneru, no dosta često ono ipak pređe na 100%. Zašto? I kako to zabetonirati na vrijednost koju ja hoću, a ne kako njemu pukne...

Probao i Xtreme engine i MSI afterburner - isti rezultati. Zna netko riješenje?

Meni na 1060-ki uopce nije funkcionirao power limiter ali istu stvar mozes postic sa kombinacijom temp. limita i regulacije vrtnje ventilatora, igraj se s to dvoje dok power ne dodje na 65%..

12 godina

Pa za te novce i nije lose, iako za 200kn vise imas gigabyte wf2 gtx1060 sa dva venta i 3 god garancije

8 godina
neaktivan

Gdje? javi na pm ako ne možes ovdje. 

0 0 hvala 0
12 godina

Evo i mene u nvidia taboru nakon 8 godina :D

Moj PC  
10 0 hvala 0
8 godina
protjeran
LeskiRM kaže...

Dobrodosao...sad mozes rasturat gejmz u 1080p....ja koristim lenovo d221, pa sam ubo 1050 ti da se mogu igrat na 1050p....so far, so good...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
12 godina
LeskiRM kaže...

nadam se i da imas drugi procesor 

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Gorstak79 kaže...
LeskiRM kaže...

Dobrodosao...sad mozes rasturat gejmz u 1080p....ja koristim lenovo d221, pa sam ubo 1050 ti da se mogu igrat na 1050p....so far, so good...

Igrat ću na 1440p bez problema. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 17:43 (LeskiRM).
8 godina
protjeran
LeskiRM kaže...
Gorstak79 kaže...
LeskiRM kaže...

lezim na usluzi :D

Mozda da ubodes jos jednu za sli, ako mislis tako visoku rezu tirat?

od tih komponenti, grafu i napajanje bih uzeo sebi...ovo ostalo je skart...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 17:47 (Gorstak79).
9 godina
protjeran

LeskiRM

Daj slike da vidimo kak si slozio konfu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gorstak79 kaže...
LeskiRM kaže...
Gorstak79 kaže...
LeskiRM kaže...

lezim na usluzi :D

Mozda da ubodes jos jednu za sli, ako mislis tako visoku rezu tirat?

od tih komponenti, grafu i napajanje bih uzeo sebi...ovo ostalo je skart...

sta ce ti sli za 1440p rezu ?

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Lucidius kaže...

LeskiRM

Daj slike da vidimo kak si slozio konfu...

Nisam jos, to je iz mindfactorya jer su imali najpovoljnije cijene za keš ali ne dostavljaju u HR, tek u petak frend krece za zg.

Ja sam u Irskoj jos 12 dana.. Necu sam niti slagati, nemam vremena (vrijeme je novac), idem full sleeve tattoo radit, slaganje ce odradit ekipa iz future.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 18:15 (LeskiRM).
9 godina
protjeran

Kad ces onda igrat kad nemas vremena?

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Nisam godinu dana bio u HR. Dao sam otkaz u zamazanoj Irskoj i radije ja pijem sa ekipom dok mi neko to slozi i uzivam u plodovima rada. Pozz
11 godina
DangerouS kaže...

Sasvim nepotrebni komentari oko PS4, imam oboje i igram najbolje iz oba svijeta. Vi koji preferirate jednu stvar i pljujete po drugoj ste luzeri. 

Je mi smo luzeri ... jer vama su na pojmu "exskluziva" uspjeli uvaljat priču i konzolu pored pc-a,jer "mi to zaslužujemo" i "najbolje iz oba svijeta"....

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
13 godina
protjeran

netko je bio napisao da se samo zbog tamo jedne ekskluzive isplati kupiti ps4, ali dobro sto ljudi sto cudi, i ja sam za bf4 dao 600kn a dao bi i 1000kn da sam znao koliko cu se naigrati, samo je problem sto to neznas..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

...ma kupuj kaj hoćeš libo me tuki ali kad se još šepuriš da si pametan sa tom kupnjom...

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice