GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.543.999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran

Nemoras ni gledati cijele testove, ja sma ti ih premotane linkao taman na ono o cemu pricam ;)

I normalno da je Phoenix najbolji odabir, i to jos za 1000kn manje. Ja sam si ga vec narucio, odma zamnom i jedan kolega sa drugog foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ljudi isplati li se ova Gainward 1070 u Linksu? To je 500€, znači cijena ko i vani. Malo pojedem i idem po nju 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Vrijedi, nemres ju pokupit u ducanu jer ju imaju trenutno na centralnom skladistu a ne u prodavaonicama. Ja sam sebi narucio ujutro gtx 1080 phoenix u Linksu, i malo prije su me zvali i rekli da ce ju sutra poslati te da ju ocekujem do petka.

I da napomenem, ne radi se o Phoenix GLH, nego o obicnoj Phoenix verziji, uglavnom imaju 3 verzije Phoenix kartica (obicna, GS i GLH) a razlika je samo u vecim tvornickim taktovima, i cijeni naravno, tako da slobodno uzimajte najjeftinije verzije, zato jer si ju mozete doma i sami klokati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
gocc01 kaže...

Ljudi isplati li se ova Gainward 1070 u Linksu? To je 500€, znači cijena ko i vani. Malo pojedem i idem po nju 

hajde kupujte te grafičke pa da sutra odvrtimo neke testove

jedino ova iz linksa nije GHL edition ali ako se dobro moze clockati onda je to to !

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
11 godina

Jbg, upravo sam na chatu sa Linksom i nemaju na stanju već se mora naručiti. A strpljenju se nisam naučio 

Evo, veli čovjek da se čeka 7 do 10 dana 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Onda su ih vec razgrabili pa moras cekat novu turu koja je na putu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Taman plaća sjedne do nove ture. Uzimam čim dođe u links hehe

0 0 hvala 0
16 godina
gocc01 kaže...

Jbg, upravo sam na chatu sa Linksom i nemaju na stanju već se mora naručiti. A strpljenju se nisam naučio 

Evo, veli čovjek da se čeka 7 do 10 dana 

ne trebaš čekati ja sam jednu rezervirao za svoju firmu i stoji mi na rezervaciji 1 kom, mozes i preko mene uzeti

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
11 godina

Baš taman mi za 10 dana rega ističe...

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 17:30 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Uzet ću je na Diners na 3 rate jer mi je rega 3500 a to riješavam u cashu.

14 godina

Htio sam naručiti iz Links-a ovu Phoenix GTX 1070 međutim nemaju je više na lageru. Rekli su mi da dolazi za 7-10 dana. Jbmti moju sreću :(

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lucidius kaže...

Vrijedi, nemres ju pokupit u ducanu jer ju imaju trenutno na centralnom skladistu a ne u prodavaonicama. Ja sam sebi narucio ujutro gtx 1080 phoenix u Linksu, i malo prije su me zvali i rekli da ce ju sutra poslati te da ju ocekujem do petka.

I da napomenem, ne radi se o Phoenix GLH, nego o obicnoj Phoenix verziji, uglavnom imaju 3 verzije Phoenix kartica (obicna, GS i GLH) a razlika je samo u vecim tvornickim taktovima, i cijeni naravno, tako da slobodno uzimajte najjeftinije verzije, zato jer si ju mozete doma i sami klokati.

Dakle, ova GHL je najbrža ?

9 godina
protjeran

Pa naruci ju odma tako da ti bude rezervirana i da ti ju posalju cim im stigne posiljka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
darijoman kaže...
Lucidius kaže...

Dakle, ova GHL je najbrža ?

Da, tvornicki su je vise klokali, mislim to je tak i tak nebitno kada ces bilo koju od tih i sam klokati na barem 2060MHz na kojih glatko rade po viđenom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 17:52 (Lucidius).
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Da, tvornicki su je vise klokali, mislim to je tak i tak nebitno kada ces bilo koju od tih i sam klokati na barem 2060MHz na kojih glatko rade po viđenom.

Ipak mislim da u skuplje verzije ide nešto bolje binan čip. No, da, stvarna razlika je sitna kad je manualno kloka. Recimo GS phoenix 980ti je masu skuplja od obične, tvornički je veći klok, ali "obična" se može klokat na 1470mhz (moj primjerak, full stabilno) pa opet dođe na isto. Ne znam što taj ASIC znači, fakat. Moj je 66%, a kloka se kartica sasvim dobro, u rangu sa ostalim 980ti čipovima, ide i preko 1500 na benchevima. 

Istina, ne vrijedi plaćati skuplje verzije po meni. Sve se to ručno nadoknadi, jedino će možda skuplja verzija ići par mhz više. Neš' ti!

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
protjeran

Nema nikakvog binanja, rijetko koje kartice su binane, Evga-in Kingpin recimo.

Svaka 1070 ce raditi na taktu GLH Phoenix-ice..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

MOG 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa DX12 uopce nije los !?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Pa DX12 uopce nije los !?

ma bude odlican s win 11 tamo 2019 ako se netko zeli rijesiti povoljno 980 moze pm!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 19:58 (Stjepanj).
11 godina
odjavljen
ansha kaže...

Koliko ti je bitno odmah je imat? Otice cijene dole kroz mjesec dana kad se ponuda ustabili.

Pa nije mi hitno, ali ja sam nestrpljiv covjek. Kad bi znao da za 1 mj. mogu ocekivat ovakve cijene za neke druge prozivodjace cekao bi.

11 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Uzimaj, ja sam si sad upravo narucio GAINWARD GeForce GTX 1080 Phoenix GLH za 5600kn to je oko 1000kn manja cijena nego u ostalim ducanima po pitanju custom modela, uzmi u obzir i da je ovo najjaci model od Ginwarda.

Pitaj boga kad se to rasproda kolko ce trebati za nove posiljke da ponovo stignu, kada su i vani kolicine jako ogranicene.

Inace LINKS je glavni uvoznik sta se tice Gainwarda i Palita kod nas.

Ima li igdje drugdje ili samo u linksu?

9 godina
protjeran

Prosla ti je baba sa kolacima, sve su ih prodali, iduci tjedan ce dobiti novu posiljku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Bome je isplativa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lucidius kaže...

Bome je isplativa 

a i ova tvoja je jebena ponuda.super isplativa.za 10 godina ce nove kostat 2000e. pretpostavljam da ce i onda bit isplativih za 1800.

Stranice su trenutno nedostupne.
9 godina
protjeran

Pa em je 15 svijetlosnih godina ispred te Founders edition, em je jeftinija 1150kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Prosla ti je baba sa kolacima, sve su ih prodali, iduci tjedan ce dobiti novu posiljku.

Nema veze, nego jel se moze ocekivat pad cijena drugih proizvodjaca u iducih mjesec dana recimo?

13 godina
Lucidius kaže...

Nemoras ni gledati cijele testove, ja sma ti ih premotane linkao taman na ono o cemu pricam ;)

I normalno da je Phoenix najbolji odabir, i to jos za 1000kn manje. Ja sam si ga vec narucio, odma zamnom i jedan kolega sa drugog foruma.

Gledam tog Gainwarda Phoenixa ima ogromne pasivce.Nije ni čudo zašto ima nižu temperaturu.

Štos je da je toliko jeftiniji mada ima 2 godine garanciju naspram 3 god kod ostalih brendova ali opet

12 godina
odjavljen
ansha kaže...

Nema nikakvog binanja, rijetko koje kartice su binane, Evga-in Kingpin recimo.

Svaka 1070 ce raditi na taktu GLH Phoenix-ice..

Si radio u nekoj takvoj tvornici pa znaš? Evo tip iz MSI-a je ovdje objasnio otprilike kako to izgleda.

Prema ovome, firma ima proces u kojem na neki način bina čipove. Kingpin kartice to naplaćuju 100tinjak $ svakih par postotaka asica, druge firme imaju jednostavnije metode - obično benchanje u kojem testiraju čipove na kojim frekvama radi i sl. 

"Then voltages and clock speeds can be increased to see how viable the chip is for certain specs, and "binned" accordingly." - Dakle, imaju neke metode gdje se izdvajaju "bolji" od "lošijih". 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice