AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 824.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: AMD Serija 400 (Polaris)

Gledao sam stream 2 YouTubera gdje su to spominjali, cuo sam i ja prije da nece bit dovoljno HBM2, ali eto opet ili je (nadam se) stara vijest

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

P.S. Sry ak je bilo.

... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 0:15 (aufhenger).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

Gledao sam stream 2 YouTubera gdje su to spominjali, cuo sam i ja prije da nece bit dovoljno HBM2, ali eto opet ili je (nadam se) stara vijest

Ne bih vjerovao svemu što vidim na YouTubeu. To je gore od obične televizije. :)

12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Na ovolikom overclocku gtx 970 je brza od gtx 980 i strasno je koliku razliku radi async.....

Pogledajte cjeli bench,u vecini scena rx 480 je lock 60fps dok se masivno ovrclockana 970 drzi na oko 40 fps.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Na ovolikom overclocku gtx 970 je brza od gtx 980 i strasno je koliku razliku radi async.....

Pogledajte cjeli bench,u vecini scena rx 480 je lock 60fps dok se masivno ovrclockana 970 drzi na oko 40 fps.....

QB nije baš primjer kvalitetnog porta i nije najzahvalniji za testiranje ali svejedno, ako je neka igra shitty port onda bi morala raditi loše bez obzira koji GPU imaš a ovdje vidimo da na AMDu radi masivno bolje nego na nVidiji, što je to stvarno radi asynca? Tonči ?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina

stvarno se dobro drzi 480 nema fps dropova niti dok traje combat 

12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Ova gtx 970 je overclockana doslovno do maksimuma za stabilnu upotrebu,Stijepanj je otisao malo iznad ali on je imao bas poseban cip jer se u globalu drzimo na nekih 1500mhz za 24/7 upotrebu.

Realno ovo je rx480 vs gtx980 i razlika je u globalu 20fps u korist Radeona....gdje to onda stavlja gtx 980ti u ovom naslovu u usporedbi sa rx480?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Evo gtx 980ti bencha sa patchom,istina nisu iste scene u pitanju ali mislim da bi u onoj pucnjavi i destrukciji bilo zahtijevnije nego ovdje gdje on testira......reklo bi se da je rx480 brza i od overclockane 980ti u ovoj igri ili sam u krivu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Quantum Break je govno na PC-u, nikada nije viđen tako loš port. To uopće nije vrijedno spomena. 

A vezano uz temu, izašle su slike MSI Gaming X RX 480, trebale bi biti dostupne krajem mjeseca.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 12:37 (JozoBozo121).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Pa nebi se bas slozio bio je dok ga nisu popachali

Sad je cit fajn i preso sam ga nedavno odlican storyline imho...

samo jebiga nema multy gpu support ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 12:40 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran
JozoBozo121 kaže...

Quantum Break je govno na PC-u, nikada nije viđen tako loš port. To uopće nije vrijedno spomena. 

Čisto sumnjam da je gori od od Batmana AK i AC Unitya (inače obje igre su došle s podrškom za notorini ShitWorks). Te igre u startu nisu radile dobro nikome a QB radi na AMDu odlično, opet pitam jel moguće da je to do asynca?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Dosao async compute u TR za hrpu radeon serija i nvidia pascal.

http://wccftech.com/rise-of-the-tomb-raider-pc-patch-dx12-multi-gpu-async-compute-vsync/

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Batman je isto ok sad ...neki dan sam dlc ove prelazio i fercera odlicno o odnosu na kad je izisao :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...

Dosao async compute u TR za hrpu radeon serija i nvidia pascal.

http://wccftech.com/rise-of-the-tomb-raider-pc-patch-dx12-multi-gpu-async-compute-vsync/

Opa čekamo testove u DX12, baš me zanima.

10 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Čisto sumnjam da je gori od od Batmana AK i AC Unitya (inače obje igre su došle s podrškom za notorini ShitWorks). Te igre u startu nisu radile dobro nikome a QB radi na AMDu odlično, opet pitam jel moguće da je to do asynca?

Frend ima HD 7950, znači karticu koja ima podršku za async, i bez problema je mogao igrati AC Unity ( ja sam ga prošao na medium-high na GTX 760 koja uopće nije sad toliko jak GPU) A Arkaham Knight je bio broken igra zato jer ga je portao lošiji studio na PC. Quantum Break mu isto loše radi. Qunatum Break definitivno nije radio na AMD-u odlično jer se sjećam mnogih videa da je 390 imala bolje performanse od Fury kartica.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
17 godina
protjeran
JozoBozo121 kaže...
Prince-Artas kaže...

Frend ima HD 7950, znači karticu koja ima podršku za async, i bez problema je mogao igrati AC Unity ( ja sam ga prošao na medium-high na GTX 760 koja uopće nije sad toliko jak GPU) A Arkaham Knight je bio broken igra zato jer ga je portao lošiji studio na PC. Quantum Break mu isto loše radi. Qunatum Break definitivno nije radio na AMD-u odlično jer se sjećam mnogih videa da je 390 imala bolje performanse od Fury kartica.

Neznam meni je updateani Unity na R9 380ki radio očajno, dropovi svako malo na 20FPSova. A ako se dobro sjećam kad je izašao QB (dakle bez ikakvih patcheva) kolali su videi na YT di je baš ta moja 380ka razvali osjetno skuplju GTX970ku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 12:55 (Prince-Artas).
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Ne bih vjerovao svemu što vidim na YouTubeu. To je gore od obične televizije. :)

Znam skeptik sam uvijek, ali tako onda možemo rec za bilo sta na internetu, ne možemo sami sebi birat sta nam se sviđa da je istina iako to dobra vecina radi. Prikazivali su sa stranica pa su komentirali koliko je to zapravo moguce pošto je i sa HBM1 bila frka

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
mirzet1976 kaže...

Novi driver power

Pa eto kak sam i ranije napisal, nervozni ljudi od muhe su napravili slonovski problem=novi AMD grafički driveri i rješen sitan problemčič.

AMD pljuvači uzalud su potrošili moždane vijuge, sad je sve ok a pad performansi je zanemariv i nije niti vrjedan spomena i to je to.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-serija-400-polaris/234718.aspx?page=74&jumpto=5081246&sort=asc&view=flat

http://www.anandtech.com/show/10477/amd-posts-radeon-1671-drivers-fixes-power-consumption-issues

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 15:31 (rambox).
12 godina
neaktivan
Znali se išta oko datuma predstavljanja za rx470 i rx460?
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ej ljudi, ja sam si mislio nabavit novo računalo pa me zanima mislio sam se da kupim GTX970 (procesor intel core i5-4460), htio bi igrati igrice tipa squad, arma, bf1, gta5, h1z1 na 1080p i dobit 60fps. Vidio sam ovo u vezi DirectX 12 i ove benchmarke pa si mislim uzet ovaj RX480, sta mislite jel to dobra ideja? I ako mozete mi preporucit napajnje za i5 4460 i RX480. I mozete mi dat bechmark izmedju 4GB verzije i 8GB verzije

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IvanEr kaže...
Ej ljudi, ja sam si mislio nabavit novo računalo pa me zanima mislio sam se da kupim GTX970 (procesor intel core i5-4460), htio bi igrati igrice tipa squad, arma, bf1, gta5, h1z1 na 1080p i dobit 60fps. Vidio sam ovo u vezi DirectX 12 i ove benchmarke pa si mislim uzet ovaj RX480, sta mislite jel to dobra ideja? I ako mozete mi preporucit napajnje za i5 4460 i RX480. I mozete mi dat bechmark izmedju 4GB verzije i 8GB verzije

Uzmi rade rx480,za taj procesor i karticu ti ne treba jace napajanje od 500w,a razlika izmedu 4gb i 8gb kartice je skoro nikakva sta se tice fpsa,ja bi ustedio 400kn i uzo od 4gb a ostatak novca potrosio na neki ssd,za 1080p je ta konfiguracija sasvim dovoljna.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692
10 godina
neaktivan
Cini se da se vecina ljudi ovdje slaze sa tobom, ne mogu nigdje pronac 4GB verziju nerasprodanu XD
A jel dobro napajanje od XFX neko od 500W i ako znas neka isto dobra za jeftinije
13 godina
neaktivan

Fortron hyper 550w silver

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
drakula789 kaže...

Fortron hyper 550w silver

Ne postoji.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
10 godina
neaktivan
Dasta, nemogu nigdje pronac. A kakav je Xilence 600W RedWing R7 Edition
16 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Uzmeš si Fortron Raider S 550W silver ili XFX TS 550w bronze (XFX PRO 550W) 

Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Mislio covjek fortron RAIDER s 550w mada rade hypera od 600 onda tisi su nego raider uz malo manju iskoristivost.

Edit: mislim da su ovi xfx 550w bolji od oba to je rebrandirani seasonic kolko ja znam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 19:46 (Dodo400).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Serija 400 (Polaris)
kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
IvanEr kaže...

pricekaj nereferentnu, navodno ce powercolor verzija lako dostizat 1.4 ghz i bolje hladenje naravno

9 godina
Povercolor devil da,ali ta ce imat paprenu cjenu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice