Gledao sam stream 2 YouTubera gdje su to spominjali, cuo sam i ja prije da nece bit dovoljno HBM2, ali eto opet ili je (nadam se) stara vijest
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledao sam stream 2 YouTubera gdje su to spominjali, cuo sam i ja prije da nece bit dovoljno HBM2, ali eto opet ili je (nadam se) stara vijest
Ne bih vjerovao svemu što vidim na YouTubeu. To je gore od obične televizije. :)
QB nije baš primjer kvalitetnog porta i nije najzahvalniji za testiranje ali svejedno, ako je neka igra shitty port onda bi morala raditi loše bez obzira koji GPU imaš a ovdje vidimo da na AMDu radi masivno bolje nego na nVidiji, što je to stvarno radi asynca? Tonči ?
stvarno se dobro drzi 480 nema fps dropova niti dok traje combat
Ova gtx 970 je overclockana doslovno do maksimuma za stabilnu upotrebu,Stijepanj je otisao malo iznad ali on je imao bas poseban cip jer se u globalu drzimo na nekih 1500mhz za 24/7 upotrebu.
Realno ovo je rx480 vs gtx980 i razlika je u globalu 20fps u korist Radeona....gdje to onda stavlja gtx 980ti u ovom naslovu u usporedbi sa rx480?
Quantum Break je govno na PC-u, nikada nije viđen tako loš port. To uopće nije vrijedno spomena.
A vezano uz temu, izašle su slike MSI Gaming X RX 480, trebale bi biti dostupne krajem mjeseca.

Pa nebi se bas slozio bio je dok ga nisu popachali
Sad je cit fajn i preso sam ga nedavno odlican storyline imho...
samo jebiga nema multy gpu support ...
Quantum Break je govno na PC-u, nikada nije viđen tako loš port. To uopće nije vrijedno spomena.
Čisto sumnjam da je gori od od Batmana AK i AC Unitya (inače obje igre su došle s podrškom za notorini ShitWorks). Te igre u startu nisu radile dobro nikome a QB radi na AMDu odlično, opet pitam jel moguće da je to do asynca?
Dosao async compute u TR za hrpu radeon serija i nvidia pascal.
http://wccftech.com/rise-of-the-tomb-raider-pc-patch-dx12-multi-gpu-async-compute-vsync/
Batman je isto ok sad ...neki dan sam dlc ove prelazio i fercera odlicno o odnosu na kad je izisao :-)
Dosao async compute u TR za hrpu radeon serija i nvidia pascal.
http://wccftech.com/rise-of-the-tomb-raider-pc-patch-dx12-multi-gpu-async-compute-vsync/
Opa čekamo testove u DX12, baš me zanima.
Čisto sumnjam da je gori od od Batmana AK i AC Unitya (inače obje igre su došle s podrškom za notorini ShitWorks). Te igre u startu nisu radile dobro nikome a QB radi na AMDu odlično, opet pitam jel moguće da je to do asynca?
Frend ima HD 7950, znači karticu koja ima podršku za async, i bez problema je mogao igrati AC Unity ( ja sam ga prošao na medium-high na GTX 760 koja uopće nije sad toliko jak GPU) A Arkaham Knight je bio broken igra zato jer ga je portao lošiji studio na PC. Quantum Break mu isto loše radi. Qunatum Break definitivno nije radio na AMD-u odlično jer se sjećam mnogih videa da je 390 imala bolje performanse od Fury kartica.

Frend ima HD 7950, znači karticu koja ima podršku za async, i bez problema je mogao igrati AC Unity ( ja sam ga prošao na medium-high na GTX 760 koja uopće nije sad toliko jak GPU) A Arkaham Knight je bio broken igra zato jer ga je portao lošiji studio na PC. Quantum Break mu isto loše radi. Qunatum Break definitivno nije radio na AMD-u odlično jer se sjećam mnogih videa da je 390 imala bolje performanse od Fury kartica.
Neznam meni je updateani Unity na R9 380ki radio očajno, dropovi svako malo na 20FPSova. A ako se dobro sjećam kad je izašao QB (dakle bez ikakvih patcheva) kolali su videi na YT di je baš ta moja 380ka razvali osjetno skuplju GTX970ku.
Ne bih vjerovao svemu što vidim na YouTubeu. To je gore od obične televizije. :)
Znam skeptik sam uvijek, ali tako onda možemo rec za bilo sta na internetu, ne možemo sami sebi birat sta nam se sviđa da je istina iako to dobra vecina radi. Prikazivali su sa stranica pa su komentirali koliko je to zapravo moguce pošto je i sa HBM1 bila frka
Novi driver power
Pa eto kak sam i ranije napisal, nervozni ljudi od muhe su napravili slonovski problem=novi AMD grafički driveri i rješen sitan problemčič.
AMD pljuvači uzalud su potrošili moždane vijuge, sad je sve ok a pad performansi je zanemariv i nije niti vrjedan spomena i to je to.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-serija-400-polaris/234718.aspx?page=74&jumpto=5081246&sort=asc&view=flat
http://www.anandtech.com/show/10477/amd-posts-radeon-1671-drivers-fixes-power-consumption-issues
Uzmi rade rx480,za taj procesor i karticu ti ne treba jace napajanje od 500w,a razlika izmedu 4gb i 8gb kartice je skoro nikakva sta se tice fpsa,ja bi ustedio 400kn i uzo od 4gb a ostatak novca potrosio na neki ssd,za 1080p je ta konfiguracija sasvim dovoljna.
A jel dobro napajanje od XFX neko od 500W i ako znas neka isto dobra za jeftinije
Fortron hyper 550w silver

Fortron hyper 550w silver
Ne postoji.
Uzmeš si Fortron Raider S 550W silver ili XFX TS 550w bronze (XFX PRO 550W)
Mislio covjek fortron RAIDER s 550w mada rade hypera od 600 onda tisi su nego raider uz malo manju iskoristivost.
Edit: mislim da su ovi xfx 550w bolji od oba to je rebrandirani seasonic kolko ja znam.
pricekaj nereferentnu, navodno ce powercolor verzija lako dostizat 1.4 ghz i bolje hladenje naravno