Dečki,morate probati Batman AA,zakon je.Tako kao da je igra rađena za 3D!
Gdje kod nas ima za kupiti te naočale, imao sam jedne ali sam zagubio, a baš bi volio probati
Gdje kod nas ima za kupiti te naočale, imao sam jedne ali sam zagubio, a baš bi volio probati
Dobiješ ih besplatno uz zadnji broj Buga.
Meni neće Metro 2033 prikazati,stisnem enable stereo,uđem u igru i ne radi.
zanimljivo... imam naočale viška pa ću probati... javim rezultate
Dobiješ ih besplatno uz zadnji broj Buga.
Odo ga ja onda kupiti, čim isprobam javim dojmove.
meni ne readi n.... uđem u igru .. pojavi mi se wizard i onad me pita da li vidim 3d objekte... ja ih ne vidim
sve radi samo neznam narihtati convergence
Kaj to znači?
Gledao sad iz pariza s ljubavlju pomoću toga
bila je jedna scena kad meci idu prema kameri
predobro !
Ovako trebam pomoc...slozio sam si sve na codu 2 i naravno ga poceo derati na 3d...i sad ga je upalim kad ono u kutu cant find stereo device...I nema 3d ? Pompc plizzz...
predobro !
Kako radi u filmu ja mislio da radi smo u igrama
predobro !
IMATE iz3d movie player classic
predobro !
link neradi
kako je zakon u 3d igrati ...
samo imam problem .. kad gledam malo duze i skinem naocale .. glava i oci me jako bole :/
predobro !
link neradi
to je link za download
radi link norm.
predobro !
link neradi
to je link za download
radi link norm.
Ne, ne radi
Evo LINK.
Ja kad igram trackmaniu s tim očalama u svaku prepreku se zabijem...
Meni osobno, to pokvari doživljaj igre...
Probao sam sad trackmaniu igrat s naocalama, totalno je bezveze...
Rekao sam već ranije, nije u svim igrama isti feel...
Negdje jednostavno uopće ne paše, a negdje ko da je igra stvorena za to...
ja sam igrao ghIII i supreme commander i nemam bas dozivljaj 3d-a
Ne znam što je GHIII ali znam da općenito taj efekt gotovo da i ne postoji u igrama koji imaju poglede iz ptičjih perspektiva tipa Red Alert, Supreme Commander i tako...
Evo da ja nastavim s ocjenama
COD 2 SP 5/5
COD 2 MP 3/5 velik pad fps i nemogucnost koristenja na punkbuster serverima...
Dodam poslije druge....
Jedva cekam sutra da probam tj danas da probam igrat swat4 u 3d nadam se da ce mi valjat
Nakon hipea, nekako sam blago rečeno razočaran, boje se gube ali kada se uživiš to se ni ne primjeti, glava na početku zaboli ali nakon 10-15 min prestane(privikneš se), za početak je dobro, bit če zanimljivo vidjeti kako če se tehnologija razviti
Probao sam samo oblivion: 4/5
Nakon hipea, nekako sam blago rečeno razočaran, boje se gube ali kada se uživiš to se ni ne primjeti, glava na početku zaboli ali nakon 10-15 min prestane(privikneš se), za početak je dobro, bit če zanimljivo vidjeti kako če se tehnologija razviti
Probao sam samo oblivion: 4/5
Tehnologija se razvila, zove se stereoscopic te 3D monitori. Anaglyph je samo najjeftiniji i nema se tu šta više razvijati, jedini nedostatak je kao što sam rekao gubitak boje, a to je riješeno sa stereoscopic-om, tamo su cvikse prozirne pa ostaju originalne boje. Najbolja solucija je 3D monitor kod kojeg ti uopće ne trebaju naočale.
Dakle ako želiš potpun ugođaj uzmeš NV karticu i stereoskopski 3D ready monitor ili uzmeš 3D monitor (mislim da ovih još nema u prodaji ali bude uskoro).
COD 6 4/5
Unreal Tournament 3 5/5
COD 5 4/5
jel postoji neki program za gledanje 3D TV-a na kompu, imam USB DVB-T karticu , pa mi je palo na pamet da gledam SP u nogometu u 3D-u..
i jeli izlijecu avioni/zombiji/meci iz monitora? :D di se imaju te naocale uzet?
jooj kad sam davno započeo ovu temu... drago mi je šta ste proval IZ3d driver... ja sam igrao u neznam koliko igrica.... uglavnom u svim igricama je fenomenalno, samo u nekim igricama treba podesit dubinu 3d-a... Feeling je potpuno drugačiji i još besplatno... mana jedina što se boje pogube... all tko šiša boje kad je gušt!