Kupnja BMW M3 2008 god

poruka: 28
|
čitano: 22.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Sta vi mislite, kako bi mi najisplatnije bilo kupit ovaj auto (BMW M3 2008. godina) ??? Preko E-baya, uvoz iz njemacke, uvoz iz SAD-a, na lizing, dignut kredit, polovno, novo??? sta vi mislite??

Crasher1504
14 godina
Re: Kupnja BMW M3 2008 god

Osobno sam Veliki fan BMW marke, ali AKO NE poznam vlasnika i auto, ili auto ne da ne test kompjuterom NE KUPUJEM!

Pardon za guranje velikim slovima ali ovdje nije u pitanju ljubav već moj/tvoj novac, koji ne raste na nekoj ledini!

ATJ Lučko
16 godina
Kupnja BMW M3 2008 god

Nikada nemoj takav auto kupovati na nevideno, tko zna sto je s nijm moglo biti.

Inace je auto zvjerina.

PRODAJEM HD5970 /\/\ XILENCE 1200W - za vise informacija PP
17 godina
neaktivan
Crasher1504 kaže...

Sta vi mislite, kako bi mi najisplatnije bilo kupit ovaj auto (BMW M3 2008. godina) ??? Preko E-baya, uvoz iz njemacke, uvoz iz SAD-a, na lizing, dignut kredit, polovno, novo??? sta vi mislite??

Jesi ti uopce svjestan koliko taj auto kosta?

Pa koliko bi te kostao porez i osiguranje.

Pa koliko taj auto pije (vjeruj mi nije malo)

Pa jos jedna bitna stvar: iako ce vecina tvrdit da zna vozit auto mogu ti na prste JEDNE ruke nabrojat ljude koji ZNAJU vozit M3 ili M5

Lako se svima hvalit i gle kupio sam i imam a nakon 5km leze u grabi i placu za voljenim autom.

A banka samo skida rate i dalje.

Pocni prvo sa BMW 325.

Ako taj auto prezivi 3 Godine mozes polako ici na jaceg.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
LUXX kaže...
Crasher1504 kaže...

Pa jos jedna bitna stvar: iako ce vecina tvrdit da zna vozit auto mogu ti na prste JEDNE ruke nabrojat ljude koji ZNAJU vozit M3 ili M5

Lako se svima hvalit i gle kupio sam i imam a nakon 5km leze u grabi i placu za voljenim autom.

Pocni prvo sa BMW 325.

Netko kome je nick Crasher Sigurno dobro vozi :P

Ima i tu istine, ako nisi dosada vozio jaci auto od maminog pola sa 70ks, sigurno je puno bolji izbor 320i coupe od 170ks ili 325i sa 218ks.

PRODAJEM HD5970 /\/\ XILENCE 1200W - za vise informacija PP
16 godina
odjavljen
Crasher1504 kaže...

Polovno, auto sajmovi i njuškalo u kombinaciji s direktnim kontaktom vlasnika, nije to iPhone da ga kupuješ na neviđeno preko eBaya, pogledaj možda ima kakav discount na siteovima specijaliziranima za grupnu kupnju{#}.

17 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

ha gle nase ceste su ionak posrane.

Dok sam bio na godisnjem sa bmw 325i (stari onaj kockasti) imo sam gume 205 i proklizavo je.

A taj auto je imo samo 170 konja.

Sa M3 bi se samo sklizo i drifto.

Jest da je drift zabavan al treba znat.

A kad ti guzica od auta pobjegne i ti se na to samo nasmijes i deri onda mozes rec da znas vozit bmw.

I pogotovo zimi.

Ako ti to tvoj auto prezivi par puta onda mozes rec da znas vozit.

Nije bmw za svakog.

U to se uvjerio i moj sogor koji je mislio da je pametan pa je u bmw 316 ugradio motor od 325i.

I sad ima probleme za vozit ga.

Jednostavno nije naviknut na tu snagu.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

pa vozis ga ko da ima 70ks i onda nemas takvih problema :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
Moj stari ti je mehanicar,na brodu,i zna o autima vise nego serviseri u vise od pola Hrvatske.Kupovali smo staroj auto i tocno je znao sto vidjet koliko je auto zapravo vozen i tako smo na 15 oglasa nasli 4 dobra.Nemoj nikad auto uzimat bez pregleda nekog mehanicara jer nisu to male pare.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Crasher1504 kaže...

Pocni prvo sa BMW 325.

Gle, netreba meni nekakva spika, "jesi ti svjestan snage, cijene, poreza, osiguranja", "malo ljudi zna vozit takvo auto", "Pocni s nekim drugim autom" itd...bez uvrede, al vozit cu sta hocu :D Moj zivot, moja stvar, hvala na savjetu :)) Nego moze meni netko odg na pitanje kako je najisplatnije uzet auto? ovdje ili ga uvest iz njemacke ili SAD-a ?? :)) Hvala unaprijed!

Crasher1504
16 godina
odjavljen

Ako ga uvezeš iz SADa, morat ćeš platiti homologaciju. To je dodatni trošak.

EDIT: nabavna cijena = fakturna vr. + 10% carine na fa. vr. + 23% PDVa na fa. vr + troškvi dostave + homologacija. Računaj.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 22:11 (Sum_of_all_fears).
16 godina
odjavljen
Crasher1504 kaže...
LUXX kaže...
Crasher1504 kaže...

Pocni prvo sa BMW 325.

Gle, netreba meni nekakva spika, "jesi ti svjestan snage, cijene, poreza, osiguranja", "malo ljudi zna vozit takvo auto", "Pocni s nekim drugim autom" itd...bez uvrede, al vozit cu sta hocu :D Moj zivot, moja stvar, hvala na savjetu :)) Nego moze meni netko odg na pitanje kako je najisplatnije uzet auto? ovdje ili ga uvest iz njemacke ili SAD-a ?? :)) Hvala unaprijed!

Sad smo ti rekli, si čuo za homologaciju i carinenje?Ako nisi trkom na carinu, špedicijski ured i tamo se raspitaj, što se mene tiće možeš i Veyron uzeti, samo ne spamaj.

15 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Velik si ti znalac automobila i BMW-a posebno kad dodes na informaticki forum pitati o M3.

M3 iz njemacke? Ocito imas viska para ili puno neznanja. Daj porez, davanja i sva s*anja na to pa da vidimo kolko dugo ces ga uvozit.

I jos jedno (bez uvrede) ocito nikad nisi vozio pravi auto, da dodes pitati od kud uvoziti M3, da zelis M3 odes u baumgartner i kupis si M3.

M3 je pretvrd auto za nase ceste, to su auti bez aktivnoga ovjesa i na nasim cestama je to kočija.

(ne govorim napamet, stari mi se bavi autima vec 20 godina i nisam "od jucer"){#}

Sooner or later, though, you always have to wake up.
15 godina
neaktivan
alankish kaže...
Crasher1504 kaže...
LUXX kaže...
Crasher1504 kaže...

Pocni prvo sa BMW 325.

Sad smo ti rekli, si čuo za homologaciju i carinenje?Ako nisi trkom na carinu, špedicijski ured i tamo se raspitaj, što se mene tiće možeš i Veyron uzeti, samo ne spamaj.

Spamam??? OMG...aj prosetaj sa teme, ako ti je ovo spamanje,,,od 10 poruka moje 2...SPAM??? Znam za homologaciju i sve to...ako uvozim iz SAD...kontenjer, prijevoz, osiguranje, carina, ovo ono...

Crasher1504
16 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Dok ga kupis nabaci par slikica :)

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Tko ima para za M3, ima para i da ga natoci!

Ja bih ga dovezao iz njemacke, ali osobno. Otisao bih, pogledao auto, isprobao, kesiraj covjeku, plati colke i uzivaj autoputom do kuce. {#}

Go hard or go home ... Low life !
16 godina
neaktivan

Neznam koliko si ozbiljan/neozbiljan za ovo, ali sine promasija si forum za takvo nesto.

Kolike su sanse da ce ti netko na BUG forumu dat odgovor na takvo pitanje, rade se obrati na ovu stranicu BMW Club Hrvatska.

16 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Jeste da je ovo informaticki forum, ali ima ovjde dosta ozbiljnih ljudi koji mu mogu ponuditi odgovor.

Go hard or go home ... Low life !
15 godina
neaktivan
Zuja kaže...

Velik si ti znalac automobila i BMW-a posebno kad dodes na informaticki forum pitati o M3.

M3 iz njemacke? Ocito imas viska para ili puno neznanja. Daj porez, davanja i sva s*anja na to pa da vidimo kolko dugo ces ga uvozit.

I jos jedno (bez uvrede) ocito nikad nisi vozio pravi auto, da dodes pitati od kud uvoziti M3, da zelis M3 odes u baumgartner i kupis si M3.

M3 je pretvrd auto za nase ceste, to su auti bez aktivnoga ovjesa i na nasim cestama je to kočija.

(ne govorim napamet, stari mi se bavi autima vec 20 godina i nisam "od jucer"){#}

vidim temu u vezi s automobilima, pa zasto ne da pitam...zelim savjet, nisam iskusan... i u cemu je kvaka sto je ovo informaticki forum, ako je informaticki (potpuno informaticki) zasot ima pod-forume o automobilima, filmovima, glazbi, i sta ja znam cemu jos...zar je grijeh pitati ???

Crasher1504
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Jeste da je ovo informaticki forum, ali ima ovjde dosta ozbiljnih ljudi koji mu mogu ponuditi odgovor.

Nisam mislija da mu nitko nece znat ponudit odgovor, ali za takvu investiciju pretpostavljam da ce mu na BMW forumu moci netko konkretno odgovorit.

17 godina
neaktivan

Svakako uzmi auto u europi, pitanje je kao ćeš sa dijelovima ako je iz SAD, jer nisu isti.. mnogi se opekli..

Po meni, Njemačka je dobar izbor, auti se uglavnom voze po autocestama od strane penzića, a ne tatinih sinova kao u hr.. Svakako sa znalcem po njega plus spajanje na dijagnostički uređaj, a možeš i preko VIN-a i kod nas provjeriti detalje o automobilu kod ovlaštenog koncesionara (od servisa, garancijski popravaka, tehničkih detalja i sl...)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

ha gle nase ceste su ionak posrane.

Dok sam bio na godisnjem sa bmw 325i (stari onaj kockasti) imo sam gume 205 i proklizavo je.

A taj auto je imo samo 170 konja.

Sa M3 bi se samo sklizo i drifto.

Jest da je drift zabavan al treba znat.

A kad ti guzica od auta pobjegne i ti se na to samo nasmijes i deri onda mozes rec da znas vozit bmw.

I pogotovo zimi.

Ako ti to tvoj auto prezivi par puta onda mozes rec da znas vozit.

Nije bmw za svakog.

U to se uvjerio i moj sogor koji je mislio da je pametan pa je u bmw 316 ugradio motor od 325i.

I sad ima probleme za vozit ga.

Jednostavno nije naviknut na tu snagu.

Za to postoje "tehnologije" poput ASR-a, ESP-a i sličnih.

17 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

Nije nikakav problem voziti M3! Jedino sto je brzina auta kao droga i ako si mlad vozac istrazujes granice pa se zahebes.

E90 sam probao i skroz je nadmasio moja ocekivanja. Kada ga poredim sa E46, kojeg imam privilegiju stalno voziti{#}, puno je laksi za vozit brzo i motor je nevjerovatno odazivan za v8.

Kad E90 postane malo jeftiniji mozda bude nesto za mene...

Moja preporuka da uvezes iz Njemacke, naravno auto prvo pregledati, ali kad vec trazis M3 vjerujem da si car-guy i da to sve znas.

Ako ti nemas dovoljno novaca i E46 je odlican...

Seat 4 ever....
15 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

blago tebi ako imaš para za m3-cu.

inače koji planiraš, E90,E92 il E93?

Zaboravi SAD, uzmi iz njemačke, iz sad-a triba pun kxxxx radi homologacije, samo će sjxxxx auto

al imaj na umu pare radi servisa, ulje se minja često a i elektronika nije vječna

15 godina
neaktivan

E92 :)), naravno...mislim na sve to

Crasher1504
17 godina
neaktivan
Kupnja BMW M3 2008 god

i na kraju jesi uzeo bwma?

Odi na google i upiši SEARCH...:)
15 godina
odjavljen
El Maniachi kaže...

i na kraju jesi uzeo bwma?

Naravno da je, isto ko i ja Skyline-a ;) Evo ga, uredno sparkiran na desktopu ;)

13 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice