Kupovina mikro linije

poruka: 4
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Kupovina mikro linije

Pozdrav,
tražim mikro liniju do 1000kn (max 1200kn).
Pregledao sam više manje ono što se nudi kod nas, međutim nisam uspio pronaći liniju za koju bih rekao, "to je ta". Izbor djeluje dosta sužen, a same linije koje se nude nemaju baš neke jako pozitivne recenzije.

Najbitnije je da postoji priključak za slušalice (začuđujuće, velik broj linija ga nema) te mogućnost reprodukcije audio zapisa s USB-a. Normalno, poželjno je i da su sami zvučnici koji dolaze s linijom koliko toliko kvalitetni.

Imate li kakvih dobrih preporuka?

Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kupovina mikro linije
Mackey kaže...

Pozdrav,
tražim mikro liniju do 1000kn (max 1200kn).
Pregledao sam više manje ono što se nudi kod nas, međutim nisam uspio pronaći liniju za koju bih rekao, "to je ta". Izbor djeluje dosta sužen, a same linije koje se nude nemaju baš neke jako pozitivne recenzije.

Najbitnije je da postoji priključak za slušalice (začuđujuće, velik broj linija ga nema) te mogućnost reprodukcije audio zapisa s USB-a. Normalno, poželjno je i da su sami zvučnici koji dolaze s linijom koliko toliko kvalitetni.

Imate li kakvih dobrih preporuka?

Zahvaljujem.

sori ali ne za tu lovu. cijena dobrih micro hi-fi kompleta počinje negdje od 3000. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina

Čini mi se da je cijena "mikro linija" generalno porasla u zadnjih par godina - prije je bilo "početnih" modela poznatih proizvođača već od oko 500 kn, dok je sada donja granica oko 800 kn. Ali da, slažem se, ne očekuje se neka  kvaliteta bar do nekih 2000 kn. Nažalost.

Ali kao prijedlog koji na prvu djeluje bar donekle solidno (iako ti je nešto van budžeta tj. košta 1600 kn), možda ova Yamaha? (Iako nema USB-a) .

A ispod te cijene, stvarno ne znam što bih okarakterizirao kao barem "solidno". Ako je USB nužan, možda ova: Philips (iako je ja subjektivno ne doživljavam kao nešto kvalitetno) ili Pioneer (opet 1600 kn), ako te ne smeta mala snaga.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 19:12 (KaeR).
11 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Čini mi se da je cijena "mikro linija" generalno porasla u zadnjih par godina - prije je bilo "početnih" modela poznatih proizvođača već od oko 500 kn, dok je sada donja granica oko 800 kn. Ali da, slažem se, ne očekuje se neka  kvaliteta bar do nekih 2000 kn. Nažalost.

Ali kao prijedlog koji na prvu djeluje bar donekle solidno (iako ti je nešto van budžeta tj. košta 1600 kn), možda ova Yamaha? (Iako nema USB-a) .

A ispod te cijene, stvarno ne znam što bih okarakterizirao kao barem "solidno". Ako je USB nužan, možda ova: Philips (iako je ja subjektivno ne doživljavam kao nešto kvalitetno) ili Pioneer (opet 1600 kn), ako te ne smeta mala snaga.

Znam ja i sam da ne mogu očekivati čuda u ovom cjenovnom rangu koji sam odredio. Da se ima $$ ne bi meni bio toliki problem odabrati nešto. :) Ne očekujem neki wow efekt, ali ne bih htio platiti nešto više pa dobiti kvalitetu sličnu onim radio uređajima koji se prodaju po trgovačkim centrima (tipa ovo). Baš mi je žao što ova Yamaha nema USB. Djeluje najbolje od ove tri opcije koje si naveo. Ni meni se Phillips baš neće. :)

Na kraju ostaje ovaj Pioneer, kao izgledna opcija.

Još ću razmisliti. Možda se u međuvremenu javi još netko i ukaže na još neki model.

Tebi puno hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 17:01 (Mackey).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice