Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 409.044
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Htio bi staviti developer ROM na mob. Jel mogu preko ovog tutoriala?

http://en.miui.com/a-234.html

Nasao sam par tutorial za taj fastboot i sad neznam koji tutorial da pratim.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

da opet pitan, koji je najpozeljniji rom za imat prije miui 8? jel zadnji china stable ok? i jel bolje da otkljucavan bl ili ne?

HŽV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Jel zna netko kako da iskljucim ovaj proces dex2oat? Na prosloj stable verziji nisam imao to a sad imam na najnovijoj.

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Ti bi to maknuo?! A pogledaj ovo! Dakle, savjet, treba isprva pogledati što i čemu služi, a tek potom "micati"...

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi 3

Frendica je naručila i dobila xiaomi redmi 3 pro. Došao je s kineskim ROM-om. Kako sam malo van igre zadnjih par mjeseci, da li treba requestat unlock bootloadera ili joj mogu i bez toga stavit gore EU ROM?

Gdje mogu zamoliti za unlock? Ako idem ovdje http://en.miui.com/unlock/ i kliknem na Unlock vodi me na sajt gdje je sve na kineskom..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 21:04 (marijanooo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
za eu rom treba imati otkljucan bootloader. za ovo na engleskom mozda na dnu stranice imas pise ti "english" i to kliknes pa ti prebaci na engleski. tako je meni na mobitelu.

0 0 hvala 1
14 godina
Xiaomi Redmi 3

Mi može netko reći kako je uspio unlockat bootloader? Odem na onaj link, ispunim sve, ali nikad ne dobijem onaj prvi verification message??? Ni moja frendica ne dobiva taj sms vericifation code, a bez toga se ne moze ni pokrenuti postupak za unlockanje..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

mislin da tribas bit na china dev za unlockat bl

HŽV

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
@marijanooo probaj s nekim drugim brojem. tako ni na moj broj nije dosao taj verification code zatim sam stavio curin broj i onda je bilo dobro.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3
vi koji imate xiaomi. eu rom odakle ste skinuli i instalirali google play? imao sam prije toga developer rom i normalno je radilo, sad se probam spojiti i pise " There is a problem with google..." i probao sam izbrisati onaj google apk koji sam prije skinuo i kad idem instalirati opet mi baci install error..

0 0 hvala 0
16 godina

svoj sam dobio s mobitelom iz honorbuya.

Xiaomi Redmi 3 (EU ROM, 7.1.3.0)
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 20:51 (Bass).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

jel se isplati odma skidat miui 8 ili pricekat xiaomi.eu za njega, i za koliko bi to tribalo otprilike

HŽV

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi 3
MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi 3

Je li probao netko stavit taj MIUI 8 sa xiaomi.eu? Je li radi dobro, ima bugova? 

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Jel netko od vas stavio na Redmi 3 ovaj novi MIUI8 ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jesam ja odmah jučer ujutro.

Meni osobno izgled miui 8 je fuj. Mislim na izgled, ne funkcionalnost.
Baterija jučer nakon flešanja je bila loša, danas je ok, kao i prije. Samo za pravi test baterije treba par ciklusa punjenja-pražnjenja, a to je malo zajebano kod redmi 3, jer se oduži na tjedan dana😂😂. Normalno je da nakon flešanja malo brže iscuri, tako da nije neki razlog za paniku.

Dalje, kad otvorite zadnje korištene aplikacije, pa kad stisnete onaj "X" da se očiste aplikacije i RAM, tu vam bude lag. Tj. treba mu oko 3-5 sekundi da to napravi.

Općenito mi se čini da je mrvicu "sporiji" tj. tu i tamo zatrzaju animacije kod multitaskinga i otvaranja aplikacija, ali nije ništa ozbiljno da bi smetalo jako. Dialer je malo drugačiji i mrvicu sporiji. Doduše, samo velike picajzle mogu primijetiti razliku.

Second space i kloniranje aplikacija još nisam isprobavao.

Mislim da je zvuk općenito malo tiši, ali novi izbornik kod pojačavanja-stišavanja je skroz dobar.

Izbornik kamere je malo drugačiji, ali čini mi se da nema nekog utjecaja na performanse kamere koliko ja vidim.

Izbornik za kontrolu potrošnje baterije je drugačiji, ali još ne znam kako će utjecati na rad i autonomiju. Tj. ne znam dal će kasniti poruke ili će biti nešto drastično bolji SOT na redmi 3. Mislim, i ovako je bolesno dobar, da iskreno ni nemam potrebu čačkati. Osobno samo podesim auto start aplikacija koje mi trebaju, ostale onemogućim i to je to.

Ne znam jesam što zaboravio, ako se sjetim ili nešto uočim, mogu napisati.

Sve u svemu za prvu betu, jako jako dobro i stabilno. Zanemarimo to što je meni osobno ružan i što ne volim tu xiaomi politiku da je miui verzja važnija od android verzije, miui 8 je ok. Samo mislim da su komotno mogli još"polirati" miui 7.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Pod velike picajzle mogu uočiti razliku mislim na općenito performanse mobitela, ne izgled dialera. Dialer je drugačiji izgledom skroz.

Weather app je drugačiji i nije loš, samo te boje mi ne sjedaju nikako. Presvijetlo je za moj ukus.

I za kraj, mislim da bi baterija ipak mogla biti dosta dobra, ali javim još 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 11:19 (jozak).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MASVA kaže...

nema stable verzije?

HŽV
9 godina
neaktivan
Ima ali je ista ko i dev jer je tek izasla (beta)
13 godina
rookica19 kaže...

nema stable verzije?

Stable verzija uvijek izlazi nakon 4-6 tjedna.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Čekaj, jučer tek izašla prva developer verzija i već pitaš za stable?!

Ima još jedna sitnica. Nema stock kalkulator aplikacije u ovom prvom miui 8 izdanju xiaomi.eu ROM-a. Nekima očito život ovisi o kalkulatoru, pa na xiaomi.eu samo prijavljuju bug. Ako ste jedan od tih, skinete kalkulator app s play storea i valjda ćete preživjeti jedan tjedan.

Dalje o miui 8. Galerija je malo drugačija, a uređivanje fotografija je znatno uznapredovalo i jako je dobro ako ste u tom điru i to vam treba. Možete stavljati filtere, tekst i slično  i na video zapise. Ako odaberete napredne postavke kod uređivanja vedeo snimki, preusmjeri vas na play store i aplikaciju kine master, ali to nisam koristio.

Kada otvorite menu zadnje korištenih aplikacija, u gornjem dijelu su kontrole audio playera koji nije mijenjan.

Izgled izbornika postavke je potpuno promijenjen, ali sve je tu i nećete imati problema pronaći što vam treba. Sam izgled, onako sive ikone, nalik na AOSP ili CM, meni osobno nikako ne pašu uz miui, ali je to stvar osobnog ukusa. 

A što se tiče autonomije, mogla bi ipak biti jako jako dobra. Stavit ću ss kasnije

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

ma pitan samo da znan, prvi put je da flashan i to pa da skinen tocno kad vec skidan

evo taman krenia stavljat sve

HŽV

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

ima li ko da zna rijesit ovo sranje, uvik mi isto dodje

HŽV

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Nisi dobar folder odabrao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

bude to i kad stavin images, i onaj u kojem je images

HŽV

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Odaberi samo ovaj main folder

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

jesan, ista stvar bude

HŽV

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Onda mozda nisi dobro raspakirao .tgz datoteku.

Otvori taj .tgz sa WinRar i samo drag & drop folder it WinRar-a na desktop. (ignoriraj ime moje fastboot datoteke, ovo je za 1S)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

probat cu veceras pa cu vidit, fala

HŽV

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: