Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 409.064
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
Kaze jedina razlika procesor a zatim navede 2/16 GB memoriju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Hvala ti puno na odgovorima!

...

+ sto je ovo?

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 0:32 (rebelsy).
10 godina
neaktivan
Ma znam procitao sam, ali te spec nisu sluzbene pa mozda i bude 3gb
10 godina
Zna li neko kako dozvoliti skidanje aplikacija bez wifi u google play? Iako potvrdim skidanje kada upozori na veličinu aplikacije, i dalje stoji "Waiting for wifi" I počne skidati tek kada je spojen na wifi.

0 0 hvala 0
10 godina
Našao sam. Neke opcije mi se čine nekada nelogično postavljene. Nisam očekivao da se ovo podešava u aplikaciji Downloads (ja je bio zamrzao).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Da vas pitam.. Pošto planiram uzeti ovaj mob.. Di ima za naručit futrolu neku... tj. di je najjeftinije ?

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

I dalje nikako nisam zadovoljna SOT-om. Probala sam xiaomi.eu non-stable, pa se vratila na stable, brightness mi je na 50% stalno, sve isto. Navučem do 4 sata, ako imam sreće. Čudno mi je jer mi u statistikama pokazuje dulje periode awake i display (čak i dok ekran nije upaljen) nakon što baterija padne ispod nekih 60%. Da probam osvježiti mob? Koji rom preporučujete? I da, je li moguće da je na mobu nešto krivo "sjelo" zbog kompa i drivera ili bi mi to nekako javio? :D

0 0 hvala 0
17 godina
lumy jer imas root gore na njemu? ako nemas napravi root i skini si cpu tuner i tamo podesi profile. Evo slike kako ja imam, razlike u koristenju moba ne osjetim a dobio sam dosta boljo sot
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
Rebelsy mislim da je to aktivacija za mi account ili mi poruke. Ne sjecam se vise.
15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Rebelsy mislim da je to aktivacija za mi account ili mi poruke. Ne sjecam se vise.

Za mi poruke je, ali ne treba mi to. Tak da nije ni vazno toliko.

Jedino me zanima jos, oko 1 GB rama mi je zauzeto dok nista ne radim. Jel to normalno?

i zas se baterija javlja na 15% da se mora puniti i svijetli ovo crveno? jel se moze ta granica pomaknut npr. na 5% ili je to tako kako je?

i gdje provjerim koliko imam SOT-a? To s nekim programom moram? Nasao.

btw. patrick evo slike punjaca koji je dosao

Jel+ovo+ok?? Jel+ovo+ok??
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 23:07 (rebelsy).
9 godina
Xiaomi Redmi 3

pozdrav

Da li je neko narucivao ovaj mob sa Gearbest-a?

Vidim u opisu za pro verziju da 3g mreza radi samo na WCDMA frekvencijama, ne pominju ni UMTS ni TDSCDMA.

Pitam zato sto sam od njih narucio vec jedan doogee koji je radio samo na WCDMA koja je na nasim prostorima ocigledno neupotrebljiva...

0 0 hvala 0
17 godina
Punjac je banana, nije uopce original, napisi da zelis original punjac, neznam koji klinac glume sa punjacem. Najbolje preko paypala otvorit dispute za punjac, najbrze ce se javiti.
16 godina
neaktivan
lumy kaže...

I dalje nikako nisam zadovoljna SOT-om. Probala sam xiaomi.eu non-stable, pa se vratila na stable, brightness mi je na 50% stalno, sve isto. Navučem do 4 sata, ako imam sreće. Čudno mi je jer mi u statistikama pokazuje dulje periode awake i display (čak i dok ekran nije upaljen) nakon što baterija padne ispod nekih 60%. Da probam osvježiti mob? Koji rom preporučujete? I da, je li moguće da je na mobu nešto krivo "sjelo" zbog kompa i drivera ili bi mi to nekako javio? :D

4 sata SOT na redmi 3?!?!

Daj screen shot "about phone", a možeš skinuti wakelock detector i gsam da vidiš jel ima neka aplikacija ili proces koji crpe struju. Nekako sumnjam da imaš redmi 3, ili nešto fkt ne valja.

Patrick_cro kaže...
lumy jer imas root gore na njemu? ako nemas napravi root i skini si cpu tuner i tamo podesi profile. Evo slike kako ja imam, razlike u koristenju moba ne osjetim a dobio sam dosta boljo sot

Ove tvoje slike nisu Redmi 3, prije pih rekao da je redmi note 2 ili redmi note 3 MTK. 

Snapdradon 616 je poprilično štedljiv u kombinaciji s miui-jem. Probleme s baterijom ima na cm ROM-ovima, kada je možda potrebno ovako podešavati rad jezgri. Nisam isprobavao, samo sam čitao na XDA, a informacije su oprečne, neki kažu da je bolje, neki kažu da nema velike razlike.

Mada, meni dok sam imao RN2, nije to podešavanje baš previše pomoglo. Možda pola sata SOT-a više u najboljem slučaju, a možda nisam znao podestiti kako treba...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 9:29 (jozak).
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imala sam ih prije, ništa nije posebno odskakalo. Zapravo mislim da mi najviše struje sauga kernel. Morala bih rootati, bootloader mi je unlockan. Trenutno gore imam xiaomi.eu 7.1.3.0, stable.

0 0 hvala 0
11 godina
lumy kaže...

Imala sam ih prije, ništa nije posebno odskakalo. Zapravo mislim da mi najviše struje sauga kernel. Morala bih rootati, bootloader mi je unlockan. Trenutno gore imam xiaomi.eu 7.1.3.0, stable.

Ne ide mi uglavu da ti je tako loš SOT, evo meni baterija 52%, SOT 3h 10m, imam ovaj zadnji developer rom.

BTW evo jedan timelapse snimljen stock kamerom

10 godina
Ne mogu naći gdje se podešava defaultna aplikacija. Ono kada pita čime otvoriti neki link pa se izabere kaze mu se da to zapamti. Gdje to sada opet podesiti?

0 0 hvala 0
11 godina
LunKraljPonoci kaže...
Ne mogu naći gdje se podešava defaultna aplikacija. Ono kada pita čime otvoriti neki link pa se izabere kaze mu se da to zapamti. Gdje to sada opet podesiti?

Postavke, instalirane aplikacije, nađeš aplikaciju i onda na dnu njenih opcija imaš clear dafaults.

15 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Punjac je banana, nije uopce original, napisi da zelis original punjac, neznam koji klinac glume sa punjacem. Najbolje preko paypala otvorit dispute za punjac, najbrze ce se javiti.

Imas ti pravo, sad sam bas stavio mob puniti i punjac se grije previse. Mislim da nece biti dobro ako duze vrijeme budem punio s njim. Otvorio sam dispute na paypalu pa cemo vidjeti sta kazu.
Gdje mogu naruciti orginal punjac i koji nastavak mi treba?

17 godina
Nastavak imas na ebayu za 1$ ili imas i kod nas u chipoteci cca 10kn bi trebao biti.
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ima netko provjereni tutorial za root i TWRP? Zaboravila sam što sam radila prvi put. *škarnicl na glavu* BL je unlockan već.

0 0 hvala 0
10 godina
11 godina
Xiaomi Redmi 3

Evo dobio sms da mogu unlockat, sad cekam miui8 alpha.

Ovaj dev mi radi odlicno za sada.

Pitanje, kad idem exportat na mob sa dropboxa dokument kaze mi da prvo enablema dokumente? Moze neko probat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Carabaja kaže...

pozdrav

Da li je neko narucivao ovaj mob sa Gearbest-a?

Vidim u opisu za pro verziju da 3g mreza radi samo na WCDMA frekvencijama, ne pominju ni UMTS ni TDSCDMA.

Pitam zato sto sam od njih narucio vec jedan doogee koji je radio samo na WCDMA koja je na nasim prostorima ocigledno neupotrebljiva...

i mene ovo isto zanima??

11 godina
neaktivan
LunKraljPonoci kaže...

Nije mi jasan treći korak - radim li sa .zipom ROMa koji je instaliran? Piše u tutorialu da treba obrisati "verify" iz one datoteke, a ja ga nemam ni upisanog. Ne sjećam se ovakvih kuhancija prošli put dok sam rootala. :D

12 godina
neaktivan
Pogledaj ovaj video

doduše rijeć je o note 3 ali mislim da je isti postupak i za redmi 3,ja sam umjesto kuhanja roma instalirao lazyflasher.

1.install TWRP
2.super su
3.lazyflasher preko twrp isto kao i super su

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

TWRP se ne da i ne da, sve mi smrdi na to da sam zalockala bootloader kad sam s weekly prešla na stable... Jel to uopće moguće?

0 0 hvala 0
10 godina
Mislim da flesh roma zaključava BL. Probaj otključati ponovo, ja sam otključao na Stable.
10 godina
I, da, radi se sa župom roma koji je instaliran. Ja sam instalirao 7.3.2 Stable i imao sam taj fajl i verify u njemu.

0 0 hvala 0
10 godina
Htio sam napisati zipom, može li administrator ispraviti, ja na mobu ne mogu?

0 0 hvala 0
10 godina
Izvinjavam se, nije u pitanju zip nego tgz. Ja sam instalirao fastboot rom.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice