Ok,budem, ali mislio sam da je općepoznato da je bink.nu renomirani agregator sitnica sa Microsoftovih stranica...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam istu karticu i nisam je nikako uspio natjerati da radi pod 8-icom.
Kod mene novi problem. Ne mogu instalirati driver od tv kartice. Model je Gigabyte U-8000. Pokušao sam više načina, ali uvijek mi se prekine instalacija. Ima netko nekakav prijedlog?
Jel imaš instalacijski CD od kartice ili drivere za sedmicu?
Meni nije prepoznalo neki dio na matičnoj ploči, (pisalo je cooprocesor i usklični, a za moju matičnu nema posebno drivera za W8 - osim HD audio na službenoj stranici, a kada bi krenuo nešto instalirat bi prekinuo na pola) te sam ubacio instalacijski CD od matične i tada ručno stavio da traži drivere na mediju. tada ih je instalirao bez ikakvih problema; naravno podrazumjeva se da imaš drivere za Windows 7...
Trebao bih objasnjenje/razliku izmedju "Local Acc" i "Microsoft Acc".
Koje su prednosti/nedostaci jedog i drugog?
Hvala
Trebao bih objasnjenje/razliku izmedju "Local Acc" i "Microsoft Acc".
Koje su prednosti/nedostaci jedog i drugog?
Hvala
Microsft account koristi Skydrive da spremi tvoje postavke. Ako otvoriš Microsoft račun na drugom sistemu, syncat će se sve što on može sinkat. Isto i kod reinstalacije.
Ima li jos nesto osim toga?
Ima li jos nesto osim toga?
Pa, niš posebno. Sa lokalnim računom na sve Live usluge i Skype morat ćeš se posebno logirat. Također i u Windows Store.
Naravno da možeš isto kao da imaš dva usera, logout i prijaviš se na acc koji želiš.
Dal se isplati preci sa Win 7 na Win 8 zbog gameinga,photoshopa i svega toga vise manje msm jeli brzi i to.Metro nije problem jer se da sve iskljuciti sa "Start8".
Naravno da se ne isplati.
Sad imas Win 7 koji ti radi, a ti zelis potrosit novce i kupit Win 8 da bi ga poslije pretvorio u Win 7.
Brzina je zanimariva/subjektivna
Jel se jezite na ovakve naslove...
Pa to već i ptice na grani znaju.
moze pomoc? pri instalaciji wind 8 na raid 0 javlja mi da nema drivera za raid - (tj ne prepoznaje hard).. win7 mi uredno prepozna raid disk i radi sve bez problema.. gdje i kako dalje? rad se o 2x wd sata 3 320gb .. konfa iz potpisa _ tnx
moze pomoc? pri instalaciji wind 8 na raid 0 javlja mi da nema drivera za raid - (tj ne prepoznaje hard).. win7 mi uredno prepozna raid disk i radi sve bez problema.. gdje i kako dalje?tnx
-neobično.
-daj mu driver. F6-Txt mode-DOS driver, može na disketi, USBu..
na assrocku ima samo win 7 driveri za raid? moze taj?pise da je za usb /diskete pri instalaciji
na assrocku ima samo win 7 driveri za raid? moze taj?pise da je za usb /diskete pri instalaciji
- nema veze, može bit i sto godina star, dos driver je jednak (vista-seven-osmica, pa čak u nuždi XP-2003).
- ali je bitno, broj bitova. 32-64.
- pazi, to nije setup, to je čisti txt-inf file, obično zipiran, raspakiraš i dalje znaš.
ok sad sam malo pametniji.. za broj bitova znam.. skinuo sam 64bit koji mi treba.. idem isprobat.. tnx
imaš intelov za windows 8
rijesio sve.. radi ko bebica.. primjetno bolje od win 7 doslovce u svemu.. naravno stavio sam onaj start classic shell ili kako se vec zove.. brzi stabilni.. iznenadjujuce dobri.. ostajem definitivno na njima!ako ostanu tako dobri i nebude problema.. bome se ne vracam na 7.. pozz
rijesio sve.. radi ko bebica.. primjetno bolje od win 7 doslovce u svemu.. naravno stavio sam onaj start classic shell ili kako se vec zove.. brzi stabilni.. iznenadjujuce dobri.. ostajem definitivno na njima!ako ostanu tako dobri i nebude problema.. bome se ne vracam na 7.. pozz
Ako nešto sam ne pokvariš nema razloga da ne ostanu takvi kakvi jesu.

Jao, jao, i HP je uhvatio očaj.
Bolje od windowsa 7 u svemu, hmmmmm (ovo je umjesto HA HA HA).....
A u čemu nisu bolji od windowsa 7?
Sve je to stvar ukusa, no da je 8 U SVEMU bolji OS - nije. Naime, evo nakon mjesec dana korištenja i Osmica mi se počela vući kao i Sedmica, zatim - Sedmica je (vjerovao ili ne) brža u nekim aplikacijama, da smo cjepidlake rekli bismo 2%, ali u nekim slučajevima i to puno znači... jedina stvarna razlika je manje zauzeće memorije, što i ne znam koliko je bitno jer danas gotovo svi imamo preko 4GB rama. No dobro, lijepa osobina Osmice - samo što je to dobiveno nauštrb sveopćeg poružnjenja sustava (možda se nekome sviđa?) pa smo umjesto meni prekrasnog aera dobili smiješni izgled starog windowsa xp...
Da sada ne razglabam o smiješnoj, ridikuloznoj pojavi zvanoj metro start i sličnim glupostima koje odlično pašu uz mobitele ali na pc desktopu su... pa.. smiješne, u najmanju ruku (a o ''funkcionalnosti'' da ne pričamo).
Osobno koristim i Osmicu i Sedmicu i mogu ti reći da što više radim na Osmici, to mi je jasnije koliko je zapravo Sedmica njihov najbolji OS IKADA...
Sve je to stvar ukusa, no da su bolji - nisu. Naime, evo nakon mjesec dana korištenja i Osmica mi se počela vući kao i Sedmica, zatim - Sedmica je 8vjerovao ili ne) brža u nekim aplikacijama, da smo cjepidlake rekli bismo 2%, ali u nekim slučajevima i to puno znači... jedina stvarna razlika je manje zauzeće memorije, što i ne znam koliko je bitno jer danas gotovo svi imamo preko 4GB rama. No dobro, lijepa osobina Osmice - samo što je to dobiveno nauštrb sveopćeg poružnjenja sustava (možda se nekome sviđa?) pa smo umjesto meni prekrasnog aera dobili smiješni izgled starog windowsa xp...
Da sada ne razglabam o smiješnoj, ridikuloznoj pojavi zvanoj metro start i sličnim glupostima koje odlično pašu uz mobitele ali na pc desktopu su... pa.. smiješne, u najmanju ruku (a o ''funkcionalnosti'' da ne pričamo).
Osobno koristim i Osmicu i Sedmicu i mogu ti reći da što više radim na Osmici, to mi je jasnije koliko je zapravo Sedmica njihov najbolji OS IKADA...
Sve to što si tu sad tolko napisao mogao si reć u dvije riječi da nemaš pojma
Memphis@
Nemam pojma? Koja si ti LOOOLčina, ha ha ha
Oki doki, nemam pojma - eto ti uživaj u ''superiornoj'' osmici... Uh, što volim rigidne fanatike koji vole ''argumentirano'' raspravljati.
Eto, ti meni reci po čemu je Osmica bolja pa da vidimo koliko ti imaš pojma.
Memphis@
Nemam pojma? Koja si ti LOOOLčina, ha ha ha
Oki doki, nemam pojma - eto ti uživaj u ''superiornoj'' osmici... Uh, što volim rigidne fanatike koji vole ''argumentirano'' raspravljati.
Eto, ti meni reci po čemu je Osmica bolja pa da vidimo koliko ti imaš pojma.
Nemaš. Ja te lijepo pitam po čemu su Windowsi 7 bolji od 8? Tvoj odgovor je sve samo ne ono što te se pita