Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.548.542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ok,budem, ali mislio sam da je općepoznato da je bink.nu renomirani agregator sitnica sa Microsoftovih stranica... {#}

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Kod mene novi problem. Ne mogu instalirati driver od tv kartice. Model je Gigabyte U-8000. Pokušao sam više načina, ali uvijek mi se prekine instalacija. Ima netko nekakav prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8

Ja imam istu karticu i nisam je nikako uspio natjerati da radi pod 8-icom.

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
17 godina
steve90 kaže...

Kod mene novi problem. Ne mogu instalirati driver od tv kartice. Model je Gigabyte U-8000. Pokušao sam više načina, ali uvijek mi se prekine instalacija. Ima netko nekakav prijedlog?

Jel imaš instalacijski CD od kartice ili drivere za sedmicu?

Meni nije prepoznalo neki dio na matičnoj ploči, (pisalo je cooprocesor i usklični, a za moju matičnu nema posebno drivera za W8 - osim HD audio na službenoj stranici, a kada bi krenuo nešto instalirat bi prekinuo na pola) te sam ubacio instalacijski CD od matične i tada ručno stavio da traži drivere na mediju. tada ih je instalirao bez ikakvih problema; naravno podrazumjeva se da imaš drivere za Windows 7...

Veća slika

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 14:55 (doktor1).
17 godina
Windows 8

Trebao bih objasnjenje/razliku izmedju "Local Acc" i "Microsoft Acc".

Koje su prednosti/nedostaci jedog i drugog?

Hvala

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Trebao bih objasnjenje/razliku izmedju "Local Acc" i "Microsoft Acc".

Koje su prednosti/nedostaci jedog i drugog?

Hvala

Microsft account koristi Skydrive da spremi tvoje postavke. Ako otvoriš Microsoft račun na drugom sistemu, syncat će se sve što on može sinkat. Isto i kod reinstalacije.

Early adopter
17 godina
OK, to sam znao.
Ima li jos nesto osim toga?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
OK, to sam znao.
Ima li jos nesto osim toga?

Pa, niš posebno. Sa lokalnim računom na sve Live usluge i Skype morat ćeš se posebno logirat. Također i u Windows Store.

Early adopter
17 godina
Moze li se jednostavno prepacivat s jednog acc na drugi ili kad se jednom logiras na jedan (npr. Local) ne mozes vise doc na drugi (npr. Microsoft)?
15 godina

Naravno da možeš isto kao da imaš dva usera, logout i prijaviš se na acc koji želiš.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Windows 8

Dal se isplati preci sa Win 7 na Win 8 zbog gameinga,photoshopa i svega toga vise manje msm jeli brzi i to.Metro nije problem jer se da sve iskljuciti sa "Start8".

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Naravno da se ne isplati.
Sad imas Win 7 koji ti radi, a ti zelis potrosit novce i kupit Win 8 da bi ga poslije pretvorio u Win 7. {#}
Brzina je zanimariva/subjektivna

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 13:12 (djigibao).
15 godina
neaktivan
Windows 8

Jel se jezite na ovakve naslove...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:37 (zele87).
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
zele87 kaže...

Jel se jezite na ovakve naslove...

Pa to već i ptice na grani znaju.{#}

Valentin
14 godina
neaktivan
Windows 8

moze pomoc? pri instalaciji wind 8 na raid 0 javlja mi da nema drivera za raid - (tj ne prepoznaje hard).. win7 mi uredno prepozna raid disk i radi sve bez problema..  gdje i kako dalje? rad se o 2x wd sata 3 320gb .. konfa iz potpisa _ tnx

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 11:45 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

moze pomoc? pri instalaciji wind 8 na raid 0 javlja mi da nema drivera za raid - (tj ne prepoznaje hard).. win7 mi uredno prepozna raid disk i radi sve bez problema..  gdje i kako dalje?tnx

-neobično.

-daj mu driver. F6-Txt mode-DOS driver, može na disketi, USBu..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Windows 8

na assrocku ima samo win 7 driveri za raid? moze taj?pise da je za usb /diskete pri instalaciji

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

na assrocku ima samo win 7 driveri za raid? moze taj?pise da je za usb /diskete pri instalaciji

- nema veze, može bit i sto godina star, dos driver je jednak (vista-seven-osmica, pa čak u nuždi XP-2003).

- ali je bitno, broj bitova. 32-64.

- pazi, to nije setup, to je čisti txt-inf file, obično zipiran, raspakiraš i dalje znaš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Windows 8

ok sad sam malo pametniji.. za broj bitova znam.. skinuo sam 64bit koji mi treba.. idem isprobat.. tnx

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

imaš intelov za windows 8

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 12:00 (Memphis).
14 godina
neaktivan
Windows 8

rijesio sve.. radi ko bebica.. primjetno bolje od win 7 doslovce u svemu.. naravno stavio sam onaj start classic shell ili kako se vec zove..  brzi stabilni.. iznenadjujuce dobri.. ostajem definitivno na njima!ako ostanu tako dobri i nebude problema.. bome se ne vracam na 7.. pozz

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 9:53 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
=xfact= kaže...

rijesio sve.. radi ko bebica.. primjetno bolje od win 7 doslovce u svemu.. naravno stavio sam onaj start classic shell ili kako se vec zove..  brzi stabilni.. iznenadjujuce dobri.. ostajem definitivno na njima!ako ostanu tako dobri i nebude problema.. bome se ne vracam na 7.. pozz

Ako nešto sam ne pokvariš nema razloga da ne ostanu takvi kakvi jesu.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Ima li sta novog o windows blue? Sry ako je offtopic ..
Samobor je lepa varoš :))
16 godina
neaktivan
Windows 8

Jao, jao, i HP je uhvatio očaj{#}

Early adopter
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Bolje od windowsa 7 u svemu, hmmmmm (ovo je umjesto HA HA HA).....

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
Danyel kaže...
=xfact= kaže...

A u čemu nisu bolji od windowsa 7?

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Danyel kaže...
=xfact= kaže...

Sve je to stvar ukusa, no da je 8 U SVEMU bolji OS - nije. Naime, evo nakon mjesec dana korištenja i Osmica mi se počela vući kao i Sedmica, zatim - Sedmica je (vjerovao ili ne) brža u nekim aplikacijama, da smo cjepidlake rekli bismo 2%, ali u nekim slučajevima i to puno znači... jedina stvarna razlika je manje zauzeće memorije, što i ne znam koliko je bitno jer danas gotovo svi imamo preko 4GB rama. No dobro, lijepa osobina Osmice - samo što je to dobiveno nauštrb sveopćeg poružnjenja sustava (možda se nekome sviđa?) pa smo umjesto meni prekrasnog aera dobili smiješni izgled starog windowsa xp...

Da sada ne razglabam o smiješnoj, ridikuloznoj pojavi zvanoj metro start i sličnim glupostima koje odlično pašu uz mobitele ali na pc desktopu su... pa.. smiješne, u najmanju ruku (a o ''funkcionalnosti'' da ne pričamo).

Osobno koristim i Osmicu i Sedmicu i mogu ti reći da što više radim na Osmici, to mi je jasnije koliko je zapravo Sedmica njihov najbolji OS IKADA... 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 1:04 (Danyel).
16 godina
Danyel kaže...
Memphis kaže...
Danyel kaže...
=xfact= kaže...

Sve je to stvar ukusa, no da su bolji - nisu. Naime, evo nakon mjesec dana korištenja i Osmica mi se počela vući kao i Sedmica, zatim - Sedmica je 8vjerovao ili ne) brža u nekim aplikacijama, da smo cjepidlake rekli bismo 2%, ali u nekim slučajevima i to puno znači... jedina stvarna razlika je manje zauzeće memorije, što i ne znam koliko je bitno jer danas gotovo svi imamo preko 4GB rama. No dobro, lijepa osobina Osmice - samo što je to dobiveno nauštrb sveopćeg poružnjenja sustava (možda se nekome sviđa?) pa smo umjesto meni prekrasnog aera dobili smiješni izgled starog windowsa xp...

Da sada ne razglabam o smiješnoj, ridikuloznoj pojavi zvanoj metro start i sličnim glupostima koje odlično pašu uz mobitele ali na pc desktopu su... pa.. smiješne, u najmanju ruku (a o ''funkcionalnosti'' da ne pričamo).

Osobno koristim i Osmicu i Sedmicu i mogu ti reći da što više radim na Osmici, to mi je jasnije koliko je zapravo Sedmica njihov najbolji OS IKADA... 

Sve to što si tu sad tolko napisao mogao si reć u dvije riječi da nemaš pojma

16 godina
neaktivan

Memphis@

Nemam pojma? Koja si ti LOOOLčina, ha ha ha

Oki doki, nemam pojma - eto ti uživaj u ''superiornoj'' osmici... Uh, što volim rigidne fanatike koji vole ''argumentirano'' raspravljati.

Eto, ti meni reci po čemu je Osmica bolja pa da vidimo koliko ti imaš pojma.

16 godina
Danyel kaže...

Memphis@

Nemam pojma? Koja si ti LOOOLčina, ha ha ha

Oki doki, nemam pojma - eto ti uživaj u ''superiornoj'' osmici... Uh, što volim rigidne fanatike koji vole ''argumentirano'' raspravljati.

Eto, ti meni reci po čemu je Osmica bolja pa da vidimo koliko ti imaš pojma.

Nemaš. Ja te lijepo pitam po čemu su Windowsi 7 bolji od 8? Tvoj odgovor je sve samo ne ono što te se pita

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice