Windows 7 Bluescreen

poruka: 45
|
čitano: 8.935
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Windows 7 Bluescreen
EnlightenedPhoenix kaže...
nemoj ti nista instalirati... pusti da ti win 7 povuce drivere preko updejta...

100% ti je do drivera problema.. jer IRQ error osim ako nije memorija, nije hardverska...

ma jesam ali opet ista stvar ... ne znam kaj da više radim ...

17 godina
Windows 7 Bluescreen

Jako zanimljivo čitati vaše postove i gledati tu bitku , Blue screen nekada ga zvali plavi ekran smrti ono što sam ranije čitao bilo je nešto najgore što se može

zadessiti na računaru (prije nekih pet godina ) iskren da budem djelimično sam shvatio o čemu je rječ kada ste skidali drajvere i testirali komponente sve u svemu impresivno,

da ne duljim da pređemo na stvar ovako imao sam na dva računara isti problem ali samo sa sedmicom na xp ( što možeš memphis da odmah provjeriš ako te ne mrzi raditi instalaciju ) nije bilo problema uglavnom ,šta sam ja uradio nakon nekih desetak dana

kopanja po komponentama jer mi je plavi ekran bio hardware not corect tako nešto neispravan hardver uradio sam tako što sam vadio ram pločice imao sam 2 GB. 2x 512mb i 1 gb

radio sam razne kombinacije  sa slotovima uparim dvije pločice ( 1gb sa 512 mb onda druga 512 sa 1 gb kasnije dvije 512 mb i na kraju ostavim samo od 1gb i nema plavog ekrana.

Jako bizarno plavi ekran mi je signalizirao da je neispravan hardver ustvari ni sada mi nisu jasne neke stvari jer sam sve moguće kombinacije uradio (mjenjao banke ) i na kraju ispalo da 

komp radi samo sa jednom gigom rama a da ostale dvije su neispravne. Test sam uradio Memtest86+ sve je ok siguran sam da mi moduli 512 mb su ispravni i čak sada rade na drugom kompu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 Bluescreen

I ja imam sličan problem, naime, kada se odspajam od VPN konekcije, dobivam Plavi ekran smrti :) i IRQ poruku. Kada ponovo uđem u windowse, pošaljem error report, ali od toga ništa. Dump je ovdje pa ako netko to može pogledati, bio bi zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 13:27 (Dojo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dojo kaže...

I ja imam sličan problem, naime, kada se odspajam od VPN konekcije, dobivam Plavi ekran smrti :) i IRQ poruku. Kada ponovo uđem u windowse, pošaljem error report, ali od toga ništa. Dump je ovdje pa ako netko to može pogledati, bio bi zahvalan.

Ti koristiš Windows 7, a program nije kompatibilan sa Sedmicom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...
Dojo kaže...

Ti koristiš Windows 7, a program nije kompatibilan sa Sedmicom.

Eh? Koji program?

15 godina
Dojo kaže...

Eh? Koji program?

Shrew Soft VPN Client.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 19:23 (deadman).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...
Dojo kaže...

Eh? Koji program?

Shrew Soft VPN Client.

/facepalm

Ali mi nije jasno zašto ovo puca kada se na te VPNove ne spajam preko njega :D nego kroz network. Nebitno zašto, puno hvala.

15 godina
Dojo kaže...

/facepalm

Ali mi nije jasno zašto ovo puca kada se na te VPNove ne spajam preko njega :D nego kroz network. Nebitno zašto, puno hvala.

Deinstaliraj ga pa javi da li se BSOD prestao javljati.

15 godina
neaktivan
Windows 7 Bluescreen

Ja sam imao takav slićan problem, ali meni se nije kompjuter resetirao nego sam dobio BSOD pri system boot-up-u, isto se događalo i u safe modu. To bi ti se trebalo samo od sebe riješiti reformatiranjem diska =/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sejki32 kaže...

Ja sam imao takav slićan problem, ali meni se nije kompjuter resetirao nego sam dobio BSOD pri system boot-up-u, isto se događalo i u safe modu. To bi ti se trebalo samo od sebe riješiti reformatiranjem diska =/

Nije to isto. :)

Vjerujem da će deinstalacija tog nesretnog VPN klijenta riješiti problem.

16 godina
neaktivan
deadman kaže...
Dojo kaže...

/facepalm

Pošto mi treba, instalirao sam novu verziju :) I za sad se čini ok :) Ako ne bude, znam tko je krivac, tako da puno hvala :)

16 godina
neaktivan
Dojo kaže...
deadman kaže...
Dojo kaže...

/facepalm

Pošto mi treba, instalirao sam novu verziju :) I za sad se čini ok :) Ako ne bude, znam tko je krivac, tako da puno hvala :)

Instalirao sam zadnju verziju i sad je sve u redu (aktivno koristim zadnjih par dana, ako do sad nije, onda ni neće :) ). Puno hvala

15 godina

update; 

evo izvadio sam wireless kartici i uninstalirao njezin driver kako bih je u potpunosti eliminirao,i ispostavilo se da nije do nje, jer se nakon toga opet pojavio plavi ekran! Očito je problem u lanu tj driveru, uninstalirao sam ga i instalirao najnoviji relatekov driver (20.09.2010) i sad sam stavio da se skida film, došao je do 50% i zasada se još ne ruši vidjet ćemo da li će tako biti do kraja!

16 godina
neaktivan
http://www.mediafire.com/?6pt6mmoh71cz1s9,7p5hburluz8thsy

evo link od moja zadnja 2 dumpa vidis imao sam problem kupio sam laptop prije 2tjedna

asus intel i poceo me za....
prvo je bio BSOD 9f ugl problem pa sam povukao sve nove drivere sa driver genius programom
sada mi izbaciva 7f tj minidump problem pa evo ako mozes molim te pogledat i reci mi najbolje rijesenje sta da radim da bi to popravio HVALA
15 godina
Windows 7 Bluescreen

povremeno me zeza bluescreen

dali mi iz dole ovih slika možete pomoći

Windows Windows
Blue screen View Blue screen View
dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: