Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.359.544
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!
Skc123 kaže...
Jel posalju kakvu poruku, obavijest, potvrdu il bilosta da su aktivirali? Ja svaki h vremena palim ruter da vidim..

Nije bilo nikakve poruke. Router mi je bio upaljen cijelo vrijeme i tamo oko 19h je druga lampica iz crvene presla u svijetloplavu (4G). Neznam zasto gasis router? Ostavi ga ukljucenog i prati lampicu

Mislim da mora prvo dostavljac njima potvrditi da je dostavio pa onda oni svoj dio obave. Meni je dostavio u 10h a potvrdio mi je dostavu tek u 16h (Overseas jel).

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.4.2017 11:36 (aleng3).
8 godina
neaktivan
Onda cu ga ostavit upaljenog, hvala :D
14 godina

ima li tko sa područja Požege,Kaptol

da koristi pokućni internet

prema karti pokrivenosti je 4g do 150

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
valisaurea kaže...

Po toj njihovoj karti ja nebih trebao imati 4G, a ide mi do 100Mbps, full signal. Na mobitelu 3/5 bars. Dobra je karta za referencu, ali nije bas 100% pouzdana.

15 godina
neaktivan

Ja sam ti bio u Grginom dolu u podrumu na stanu. 
Znam da sam imo 4g ali ne sjećam se brzine. Mislim da je bila do 50.

Ali u podrumu.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
16 godina
Skc123 kaže...

meni je rekla u tele2 da ukljucim router 

15 godina
loky4i4 kaže...
Skc123 kaže...

meni je rekla u tele2 da ukljucim router 

Isto treba da uključe uslugu, uzelo se preko web-a ili u dućanu?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
valisaurea kaže...

Ja sam bio prošli tjedan u Požegi brzina skidanja je čak do 80 mbit, a upload oko 40

20 gb sam skinuo za 1 sat

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.4.2017 12:31 (Gremlin144).
14 godina
neaktivan
Zvao sam sluzbu za korisnike i objasnio sam im sve, zenska je prvo pocela neke gluposti pricat, ali kad sam joj rekao da niti na jednoj lokaciji nisam imao preko 60mb, onda je rekla da ce me njihovi tehnicari nazvat.. I naravno da nisu.. Sumnjivo mi je ti da neki forumasi imaju preko 100mb, a ja u dubravi gdje ima hrpa odasiljaca ne mogu dobiti vise od 60, pa da sam makar 80-90 vidio, ali ne, jednom je valjda slucajno odletilo do 72.. To sam vidio tad i vise nikad :D
10 godina
neaktivan

Preko ženinog mobitela, koja koristi tele2 pretplatu, sam dobio speedtestom 40/25 otprilike, znaci to je to sto bi imao da uzmem pokucni ili bi preko rutera ipak islo nesto vise?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, imao bi tu brzinu. Možda bi mogao dobiti i veću brzinu ako malo potražiš najbolje mjesto za router i nabaviš LTE antenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.4.2017 14:06 (Marko :D).
11 godina
aleng3 kaže...
Skc123 kaže...
Jel posalju kakvu poruku, obavijest, potvrdu il bilosta da su aktivirali? Ja svaki h vremena palim ruter da vidim..

Nije bilo nikakve poruke. Router mi je bio upaljen cijelo vrijeme i tamo oko 19h je druga lampica iz crvene presla u svijetloplavu (4G). Neznam zasto gasis router? Ostavi ga ukljucenog i prati lampicu

Mislim da mora prvo dostavljac njima potvrditi da je dostavio pa onda oni svoj dio obave. Meni je dostavio u 10h a potvrdio mi je dostavu tek u 16h (Overseas jel).

Imaj ga upaljenog i svaki sat ga ugasi i opet upali, jer meni je bio aktiviran u 19:10 po sms-u koji sam dobio u inbox, medutim lasmpica je bila crvena do 20:00 kad sam resetirao router.

Battlenet - TheProdigy#2234
8 godina
neaktivan
Cekam od jucer da aktiviraju pa jos nista..
13 godina

DAN 2: Skinuo sam 15 igrica random bez problema, gledao live streamove, koristim IPTV na 4 uređaja u isto vrijeme... znači opterećivao sam ga što više i na veliko čudo nikakvih problema.

Trenutno mjerenje brzine interneta sa ruterom na istoj poziciji u sobi (kao u podrumu :D ):

http://www.speedtest.net/result/6257848331.png

Samo Rijeka.
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

A što je s onom antenom? 

13 godina
Marko :D kaže...

A što je s onom antenom? 

Nisam je još dobio... :/ čekam i dalje

Samo Rijeka.
16 godina

U sobi imam 75mbps, na tavanu 93, međutim naručio sam ovaj produžni kabel za antenu od 10m da je mogu montirati na krov [http://www.ebay.com/itm/New-10m-33FT-RP-SMA-Male-to-RP-SMA-Female-Extension-Cable-Antenna-RG174-GYTH-/142233877602?hash=item211dccbc62:g:jlMAAOSw5cNYbMvX],

Ocu li imati kakve gubitke ili je bolje da ruter cijeli stavim na tavan, a antenu bacim van uz satelitsku? Ali onda bih morao imati dugačak LAN kabel do kompa.

https://4gltemodem.files.wordpress.com/2012/10/huawei-e392u-92-2-mimo-antenna-2.jpg = ovu antenu sam dobio uz ruter.

Ili je ovo najbolja ali i najskuplja opcija - http://www.uplift.ph/Networking/images/products/specs-skywave-zensei-700spd6.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kabel koji na 1800 MHz nema velikih gubitaka na tu duljinu bi te došao bar 20-30 kn po metru.
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

2 0 hvala 0
14 godina

Trebalo je puna 24 sata da mi aktiviraju, danas ujutro sam ga ugasio i ponovo upalio i konačno se spojio.
Imam onaj mali crni prijenosni.
Živim izvan grada gdje već polako počinje šuma i ima 4g signala, 
ali neide više 30/30.

No s obzirom na bakrenu paricu do sad i sporadičnih max 3.5mbita, preporodio sam se.

Pogotovo sa uploadom od 0,25...  Lol, 2017. godina ljudi moji, hvla T-scum-telekomu.

Moj PC  
13 0 hvala 0
8 godina

I jesu li koga već isključili zbog torrenata? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sumnjam...

8 godina

Pa znaš da se digla frka ovdje oko uvjeta korištenja koji brane peer to peer, ali nitko ne daje konkretne rezultate kako to ide. 

OK, razumijem ove što brutalno udaraju 24/7, ali i za njih je tu fair use pa opet...

15 godina
neaktivan

Netko ih je na Facebooku već pitao za torrente.

http://www.bug.hr/forum/post/tele-2/neograniceni-internet-tele2/5368788.aspx

17 godina

Ima li netko oko Osijeka (npr. Cepin, Livana, Brijesce) da je probao ovaj pokucni internet?

Kakve su brzine?

TrustNo1

0 0 hvala 0
8 godina

Ja sam ih pitao za torent, skype, p2p. I njihova SZK i u poslovnici se kunu da nema problema. Ja se jos dvoumim, nisam siguran u ponasanje njihove infrastrukture ako im broj korisnika znatnije poraste.... Jbg, infrastruktura se obnavlja u vtlo dugim periodama cca desetak godina....

0 0 hvala 0
15 godina

Kod mene je katastrofa, tcom ima puno bolji signal.

Kakva je ova antena?

16 godina
neaktivan

Evo i ja da se pohvalim, za sada zadovoljan. Živim kao podstanr pored Rijeke, pa mi je ovo odlično

Ali ču nabaviti antenu pa ču možda dobiti i bolje brzine. sa mobitelom dobivam nekih 30/30.

Za aktivaciju sam čekao nekih 15h. Skidam i torrente skinio nekih 20 gb, nikakvi problemi ili prekidi, sve uredno.

wifi wifi
Žica Žica
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
x18x05x kaže...

Kakva je ova antena?

Sa ovim niti bug forum nemreš otvorit 

15 godina
plavi08 kaže...
x18x05x kaže...

Kakva je ova antena?

Sa ovim niti bug forum nemreš otvorit 

Slučajno je našao. Ima neko link za neku koja paše za ovaj router iz Tele2?

16 godina

Isprićavam se. Moj odgovor se odnosi na brzinu (ironija), ne na antenu.

Nemam iskustva sa antenama pa taj dio propuštam kompetetnijima.

Probaj potražiti bolju poziciju za router. Imaš savjeta na prošlim stranicama kako to odraditi uz pomoć moba.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice