Jel nekom prekida veza? Krenem nešto skidat i nestane veze pa dođe kroz pola minute.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel nekom prekida veza? Krenem nešto skidat i nestane veze pa dođe kroz pola minute.
Znači počelo je, ono na čega se sumljalo. Mrblc je imao sličan problem, sa drastičnim oscilacijama u brzinama.
Kao što rekoh, ne treba žuriti s ovom ponudom barem prvih mj dana. Nije akcija, uvijek će se moći uzeti.
Znači počelo je, ono na čega se sumljalo. Mrblc je imao sličan problem, sa drastičnim oscilacijama u brzinama.
Kao što rekoh, ne treba žuriti s ovom ponudom barem prvih mj dana. Nije akcija, uvijek će se moći uzeti.
Dok surfam se ok, čim krenem skidat nestaje veze na kratko pa se vrati.
za sad nisam imo nikakvih prekida, i dok surfam i skidam
Ima li odgovora od konkurencije ?Susjed mi neki dan kaže... na VIP homeboxu je već neko vrijeme da su mu javili da ima od prije dan dva flat promet sa internetom !
Naravno da ima, ali ništa u obliku flata.
https://www.hrvatskitelekom.hr/pogodnosti/ponuda-za-mlade
http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica-plus
Što se Homeboxa tiče, na stranici piše **Nakon potrošenih 100GB podatkovnog prometa, brzina se spušta na 1 Mbit/s. U periodu između 00 i 08 sati primjenjuje se neograničeni podatkovni promet bez ograničenja brzine.
meni zna ostati bez neta isto tako dode kroz pola minute..nije to bas cesto ali zabrinjava
Da nije možda do rutera? Mada sam ga vraćao na tvorničke postavke.
Internet dan 4g od simpe radi uredno bez problema i do 80Mbps.
ne znam sada sam ga i ja vratio na tvornicke postavke pa cu vidit..inace brzina ok 80/40..imam i t-scum 4 mbits sad cu raskinit ukovor i ostavit samo max tv sat zbog nogometa
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vxlabs.huaweiltestats
Ovo je link za aplikaciju koja očitava stanje signala s Huawei routera. Namještajte router po ovome jer iako možete uhvatiti i pomoću onih crtica dobar signal, nekad nije kvalitetan jer crtice ne očitavaju sve parametre koji su bitni za dobar signal.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vxlabs.huaweiltestats
Ovo je link za aplikaciju koja očitava stanje signala s Huawei routera. Namještajte router po ovome jer iako možete uhvatiti i pomoću onih crtica dobar signal, nekad nije kvalitetan jer crtice ne očitavaju sve parametre koji su bitni za dobar signal.
Kod mene ta app ne radi. 5 min stoji Waiting i ništa se ne dešava.
Vidjeh na PCE forumu pa sam proslijedio ovdje, nisam vidio da je netko pisao da mu ne radi, probaj restartati router ili aplikaciju.
Ima tko da je na malo većoj udaljenosti od odašiljača (1.5km)? Najviše me zanima konstantnost Pinga u Online igrama.
Može li vrijeme (kiša, snijeg, magla) znatno utjecati na isti?
Brzina mi čak nije ni toliko bitna, ali je svakako dobrodošla promjena od Tscumovih 10mbs.
Jel cu se spalit ako uzmem ovaj huaweii od prijatelja koji bi ga prodao, da nema neke posebne postavke za svakog usera pa da mi kazu u tele 2 da moram kupit ruter...
Nazovi službu za korisnike ponovno.
pozdrav svima, ovo mi je prvi upis ovdje i regao sam se samo da vam ispricam moje iskustvo sa t-comom ciji sam pretplatnik i tele2 koji koristim od prvog dana kad su izasli sa ovom ponudom, posto cesto zbivam izvan adrese i trba mi net meni je ovo bila vise nego odlicna opcija. znaci zivim nekih 2 km od centra samobora i signal je u banani kod mene, tj na tcomu ping je između 8-30, zavisi od doba dana itd, dow se krece oko 4 mbps, a u upload katastrofa, ispod 1. cim je tele2 izletio sa ovim otrcao sam u prvi njihov centar, uzeo sim karticu za flet i nabio u mob i odusevljenje :). mbps se popeo do 30 i sreci nije bilo kraja. odem u tcom i trazim raskid suradnje jer mi je ugovor davno istekao, a kucni tel ionako skuplje presinu jer ga iskreno rijetko koristimo, tj samo baka kad zlabra sa svojom ekipom koje trenutno ljekove koristi, itd, i sad ide prica kao na placu odnosno doslovno sam se cjenkao sa njima kao na placu. podnio sam zahtjev za prekid suradnje u centru, tamo su mi rekli da ce mi se netko javiti i odem ja doma sarat po novom netu, u nekom trenutku zvoni tel, neki lik iz tcoma se predstavi i pocinje show. ukratko nudi mi covjek neku uslugu koja je ustvari za one od 60+(nemam jos toliko srecom) i cijena toga je 169kn mjesecno u paketu flet i neogranicen razgovor fiksnim tel prema fiksnim mrezama + 1000 minuta prema svim nepokretnim mrezama sto realno mjesecno ne mogu potrositi niti u ludilu. guglam ja to na njihovim stranicama u isto vrijeme sa njim pricam i vidim tamo da uz to, za te korisnike ide i tablet za 100kn jednokratno te to nglasim agentu, a on kao da to ne mogu dobiti jer je to samo za nove korisnike...ok necu onda doviđenja i prekinem vezu. drugi dan zove drugi agent i bez puno pricanja ponudi mi istu uslugu za 148 kn mjesecno i to sam uzeo bez razmisljanja. napominjem da sam prije toga placao 100kn vise za flet i fiksni tel, maxtv davno sam iskljucio jer na kodiju ima sve sto me zanima gratis, pa je taj maxtv bezvze bilo placati. problem je jedino u tome sto mi na tele2 signal stalno puca tj rijetko sam na 4g mrezi, veli njihov tehnicar da na mojoj adresi koriste tcomov odasiljac tako da mi je sad brzina opet u bananai, ali nema veze to ce mi ionako sluziti samo za surfanje kad idem na srednji jadran gdje boravim tijekom sezone. dakle svi koji ste na tcomu trazite max x2 paket kojeg inace nema u ponudi na njihovom portalu za 148 kn
Najbolje ostavit post na bug forumu, to će definitivno ubrzat stvar , gro ljudi je valjda naručilo uključujući i mene, pa treba pričekat.
Narucilo gro ljudi il ne, ako imaju zadan rok onda bi se mogo ispunit na vrijeme, ne znam sta toliko rade tih 48h.

Tek sam se probudio i samo kaj me herc nije strefio kada sam vidio ovu poruku.
Već sam mislio da sam dobio 400 kn računa.
To dobivaju svi novi korisnici, ništa strašno.
Kod mene je situacija takva da kad nešto skidam ne prekida mi nikad veza, ali varira brzina skidanja. Od 1.5 do 8.5 mbit/s... nekad ali rijetko i više od 9 mbits...
Inače, ovo je treći dan korištenja tele2 pokućnog i mislim da ću ga zadržati i isključiti iskon... sve super.
Ja nažalost nisam mogao spojiti one antene što mi je frend dao jer su drkučiji priključci, ali čujem da su stigle antene u tele2 tako da antenu vanjsku definitivno kupujem, želim iskoristiti maksimum
I ja imam optiku 100/100 pa mi brzina varira kada skidam preko preglednika. Skini si Ninja Download Manager pa odi na zgb-speedtest-1.tele2.net i probaj s njim skinuti datoteku od npr. 10 GB. Ne moraš je skinuti do kraja, malo skidaj pa vidi prosječnu brzinu kojom skida.
I ja imam optiku 100/100 pa mi brzina varira kada skidam preko preglednika. Skini si Ninja Download Manager pa odi na zgb-speedtest-1.tele2.net i probaj s njim skinuti datoteku od npr. 10 GB. Ne moraš je skinuti do kraja, malo skidaj pa vidi prosječnu brzinu kojom skida.
Preko torrenta sam skidao, aj sad ću pokušati preko toga.
I meni povremeno na torrentu brzina pada i skače. Sve ovisi o torrentu kojeg skidaš tako da to baš i nije najbolji način za provjeru brzine. Ovo su datoteke s Tele2 servera koje služe baš za provjeru brzine downloada.