- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je kraj prozora, jedno 60-ak cm dalje. Na samom prozoru je slabiji signal. Mislim da hvatam sa odašiljača kojem je linija pod kutem od 15-ak stupnjeva u odnosu na fasadu, pa je moguće da je tu neki džep koji se stvara iza prozora.
sad sam stavio karticz na njihov ruter, brzina je 30/30 i ping oko 12
Zadovoljan.. ali necu tu stati. Sutra stize antena hehe.
Može link za antenu ?

primjetio sam da je večini vodilja speedtest i brzina koju postignu najbolje mjerilo di staviti ruter. ali to nije najbolji način niti ima veze sa tom tehnologijom.
skinite si programe za mobitele koji mogu vidjet jačinu signala u decibelima. to je jedino važno. jer možete imat i idealni signal, ali nakačeno nekoliko ljudi na istu antenu i speedtest će bit očajan. takav je wireless, tako funkcionira.
a druga solucija je u gluho doba noči dok svi spavaju testirat.
Ja prezadovoljan, ako tako nastavi biti kroz cijelu sljedeću godinu mičem ovaj običan net.
pišu decibeli ali od tvog wirelessa doma, ne od onog sa antene s koje primaš signal.
Pa dobro, nije loše. Nije 150 Mb/s, ali vjerujem da je više nego što imaš preko bakrene parice.
pišu decibeli ali od tvog wirelessa doma, ne od onog sa antene s koje primaš signal.
Što se to ne može vidjeti u routeru kada mu se pristupi preko preglednika?
Što se to ne može vidjeti u routeru kada mu se pristupi preko preglednika?
neznam. možda ima pod nekim statistikama. ali mislim da je puno lakše se šetat s mobitelom po kući nego vuć kabel od strujelan kabel wifi ili štagod laptop da bi vidio stanje na ruteru.
evo kako to kod mene na mobu izgleda. lijevo tcom, desno kućni wifi. ubacio sam i tablicu decibela za lte.
Da, pretplata mi ne treba.
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet&hl=en
dobar mi je jer ima widgete. pa ih stavim na početak tako da kad sam negdje okolo a ne radi net ili pozivi samo pregledam te widgete i sve mi je jasno.
Da li bi mogao koristiti antene s rutera TP-LINK TD W8961ND (Optima) na ovom Huawei ruteru od Tele2.
Hakometar 82/47 Mbit (Galaxy-a S5), Speedtest na kompu (92/45).
Slike antena i testova - http://imgur.com/a/RfQiV
Evo i od mene rezultati, izabrao neutralan server optima, test sa Vipovog dsla i tele2
Ukratko ping u igricama je manji na tele2, brzina 12 puta veća i konstanta za sad, HD film u 6 minuta od 3.7 GB, a na dsl točno sat vremena.
I dugo sam čekao na aktivaciju rekli kroz sat dva ali zbog previše zahtjeva trajalo je 10 sati.
Ekipa jel to flat u pitanju ili ona politika nakon x Gb brzina se smanji na 50kbps?
Naime ja živim u malome mjestu 3km od centrale i adsl mi je koma.
Ovako nešto bi mi bilo pravo osvježenje za gledanje filma i sl.
EDIT: našao sam si odgovor. 1TB podataka.
Dajte mi samo recite kakav je taj ruter? Ima wlana?
I da li netko igra online igre preko toga pa kakav je ping?
Ekipa jel to flat u pitanju ili ona politika nakon x Gb brzina se smanji na 50kbps?
Nije da sve piše na stranici od Tele2 al dobro.
Imas 1TB i kad to prijeđeš u mjesec dana onda u razdoblju od 18-23 imaš 1mbps, a izvan toga ti ne ograničavaju brzinu.
Vidim da ova lokacija koja ti piše u profilu nije bas skroz pokrivena 4g signalom, pa bi tu vjerojatno trebao nabaviti neku vanjsku antenu da uhvatiš dobar signal jer 3G ti ima visok ping, nekoliko puta veći od 4G.
Nakon 1000gb se u vremenu 18-23h do kraja mjeseca smanji brzinana 1mbit, ostatak vremena je brzina koju povučeš
EDIT: našao sam si odgovor. 1TB podataka.
Dajte mi samo recite kakav je taj ruter? Ima wlana?
I da li netko igra online igre preko toga pa kakav je ping?
Fakat sramota da ljudi ne čitaju temu od početka. Tu si 7 god trebao bi to znati. Ponavljaju se ista pitanja iz sranice u stranicu. Imaš sve odg na prvih 5 stranica.

registriraj se na stranicu i provjeri
Da li bi mogao koristiti antene s rutera TP-LINK TD W8961ND (Optima) na ovom Huawei ruteru od Tele2.
Hakometar 82/47 Mbit (Galaxy-a S5), Speedtest na kompu (92/45).
Slike antena i testova - http://imgur.com/a/RfQiV
Ako na kraju antena ima SMA-J1.5 konektor, možeš. Ako nema, ne možeš.
Moraš se malo strpit. Vjerujem kako imaju gužvu jer svi žele uzet taj pokućni internet.