DoorDash u SAD-u dobio zeleno svjetlo za dostavu d

poruka: 6
|
čitano: 1.304
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DoorDash u SAD-u dobio zeleno svjetlo za dostavu d".
16 godina

Znaci zvucno zagadenje nista? Ja kad vidim nekoga da dize dron pokraj mene iman poriv polomit i njega i dron. Muka mi je kad cujen helihopter jednom u 3-4 miseca a ne da svako malo neko dize mini helihoptere kraj mene

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 0 hvala 1
18 godina
Re: DoorDash u SAD-u dobio zeleno svjetlo za dosta
stirko55 kaže...

Muka mi je kad cujen helihopter jednom u 3-4 miseca.

Lol, koja si ti curica! :D

Gledam te!
18 godina
stirko55 kaže...

Znaci zvucno zagadenje nista? Ja kad vidim nekoga da dize dron pokraj mene iman poriv polomit i njega i dron. Muka mi je kad cujen helihopter jednom u 3-4 miseca a ne da svako malo neko dize mini helihoptere kraj mene

Kako ti uopće onda funkcioniraš u ovom svijetu. Šta ćeš kad te Muskovi i Amazonovi deseci tisuća satelita počnu nadgledati, ajme panike tada...

18 godina

Čeka se kada će i kod nas zamjeniti će bicikliste dostavljače...

https://magazin.hrt.hr/zanimljivosti/u-kini-dronovi-dostavljaju-hranu-i-prevoze-ljude-12506166

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hummer kaže...

Čeka se kada će i kod nas zamjeniti će bicikliste dostavljače...

https://magazin.hrt.hr/zanimljivosti/u-kini-dronovi-dostavljaju-hranu-i-prevoze-ljude-12506166

Ajme nisan zna da se ovo jos snima, moga bi pogledat sta ima u arhivi

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
21 mjesec
"Čeka se kada će i kod nas zamjeniti će bicikliste dostavljače..."

Neće to kolega kod nas zaživiti nikad, naši su lijeni izaći po hranu na neka određena mjesta za dostavu dronovima. A dron da ti dođe na prag ,nema šanse , em buka, em opasno za raju.

Striko55:
"Ajme nisan zna da se ovo jos snima, moga bi pogledat sta ima u arhivi"

Milić i dalje ide po svijetu i uvijek su mu zanimljive epizode , zadnje su bile opet vac ap Japan i vac ap Kina 👍
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice