Chelsea- Barcelona

poruka: 147
|
čitano: 20.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Chelsea- Barcelona

kakva kukavička igra? onda su svi talijani kukavice.

ljudi ne cijene calcetto

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 0:08 (DaffyDuck).
17 godina
Chelsea- Barcelona

Lako je sad pisati gluposti. Chelsea je sam kriv što je dobio gol. Loše su postavili obranu u naletu Barcelone i primili su gol.

Barca nije tu ništa kriva, a sudac je bio takav kakav je bio.Namigiva

17 godina
Chelsea- Barcelona

dajte.... sad barca nezasluženo prošla zbog jedne tekme... a šta je onda trebalo biti u 1. na camp nou? dajte... tamo je imala 20 udaraca, duplo više točnih dodavanja, a da o posjedu lopte ne govorimo. nogomet je takav, igra se dok sudac ne odsvira kraj. drogba sad kao baja na kraju, tukao bi se i to, a tamo se baca kod "kontakta" sa abidalom gdje je ovaj dobio crveni karton... dajte... jedna utakmica ne čini cijelu sezonu...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina

jutarnji.hr je dobro napisao

" Tragičan dan za europski nogomet..."

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

kućna obična piskarala... kod nas je sve puno kvazi-znalaca koji jedva čekaju pametovat po dnevnom tisku... gledajte strane programe, rijetko tko će komentirati i diskutirati sudačke odluke, a kamoli ih dovoditi u pitanje... to se zove kultura
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
markbodin kaže...
DaffyDuck kaže...

kućna obična piskarala... kod nas je sve puno kvazi-znalaca koji jedva čekaju pametovat po dnevnom tisku... gledajte strane programe, rijetko tko će komentirati i diskutirati sudačke odluke, a kamoli ih dovoditi u pitanje... to se zove kultura
 nije to komentar na suđenje, nego na igru barcelone, suđenje i drogbin napad na suca.

barca=turska
https://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 0:41 (DaffyDuck).
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Lako je sad pisati gluposti. Chelsea je sam kriv što je dobio gol. Loše su postavili obranu u naletu Barcelone i primili su gol.

tocno to najbolji odgovor.....!!
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
Logitech Gaming kaže...
Ivan M. kaže...

tocno to najbolji odgovor.....!!
 tako je. to smo si svi govorili nakon turske.
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Ma najbolji odgovor Manchester i Barca su u finalu i iskreno se nadam da ce barsa bit na.gu.ze.na

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Treba bit realan, i priznat da je previse toga propusteno od strane suca u utakmici, i da je Chelsea vise "zasluzio" proci. "Bunker", kako ga svi zovu, u prvoj utakmici jos, je potpuno legitiman nacin igre. On mozda je "antinogomet" ili kako god ga ljudi voljeli zvati, ali protiv Barce se u gostima jako tesko moze puno drukcije igrati, bez da vas Barca pobijedi s 2-3 razlike. Cilj nogometa je zabit gol. I ne samo to - vec ih po mogucnosti zabiti vise nego protivnik.  A u stadijima kao sto su ovo polufinale, bilo kakva takticnost dobrodosla je. Pa makar ona bila i "bunker". Na drugoj je ekipi da zabije gol. Ili, ako je vec igrati "bunker" tako lagano za odigrat, da i sama suparnicka momcad odigra "bunker" i taktizira koliko god je moguce. Barcelona igra prekrasan nogomet, medutim, Chelsea je danas pokazao nesto posve drukcije, i mislim da su po svim pravilima igre zasluzili proci - jer ponavljam - "bunker" je potpuno legitimna stvar. Barcino drzanje lopte u nogama 70% vremena apsolutno nije nikakav pokazatelj, s obzirom da je prilicno vidljivo svima realnima da je vecina njihova dodavanja sigurno dodavanje vrlo blizu vlastitih 16 metara, kada se igra protiv ovakvih ekipa kakva je Chelsea bio veceras, i da kada ne igra Messi, ne igra ni Barca. Svaka cast Chelseaju, nemaju se cega sramiti nakon veceras.

A da slucajno ne ispadne kako sam presubjektivan ili favoriziram Chelsea - prizeljkivao sam prolaz Barcelone veceras, i veselim se finalu, jer objektivno mislim da su u ovoj sezoni Man United i Barcelona dvije najjace momcadi. No objektivno nije uvijek dovoljno, vazno je sto se pokaze u 180 minuta, a po tome je Chelsea apsolutan pobjednik, bez obzira sto je prosla Barcelona.

Sjajna utakmica, after all. :)

http://irale.deviantart.com
17 godina
Chelsea- Barcelona

Evo ukratko i od mene.

Chelsea je realno gledajući drastično oštećen.

Barem 2 nesuđena prekršaja za 11m su postojala.

S druge strane, ono nije bil prekršaj za crveni jer nije bilo nikakve ali baš nikakve namjere.

Ak se već ono sudilo, trebal je biti žuti - s jedne ili druge strane (s druge mislim zbog simuliranja).

Ipak, kak bilo da bilo, Chelsea si je naposljetku sam kriv (kak me to podsjeća na HRV-TUR) kaj nisu bili koncentrirani u zadnjim sekundama.

Meni je osobno drago kaj je finale MAN-BARCA jer te dvije momčadi najviše su pokazale ove sezone.

"Vragovi" su imali puno lakši posao - tak je na kraju ispalo, iako se očekival veći otpor Arsenala.

S druge strane, jučerašnja tekma, tj. protivnici, bili su mnogo izjednačeniji.

Barca je počela igrati tek zadnjih 5min - onakva dominacija s igračem manje....

Jednostavno im nije išlo jučer, barem ne kroz tekmu, veći njezin djel.

Kaj je bilo, bilo je.

Učinjena je još jedna nepravda u svijetu sporta - ni prva ni zadnja.

Sad se okrenimo finalu koje će biti veliko

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Chelsea- Barcelona

Evo i da autor teme se osvrne na utakmicu.

Mislim da NIJE istina da je Barcelona prošla nezasluženo, barcelona je bila bolja u prvoj utakmici, chelsea u drugoj i to je to.

Chelsea si je i dijelom sam kriv što nije prošao. Mislim stvarno, onaj zicer Drogba je morao zabiti!

A drugi dio krivice snosi sudac. On je priča za sebe. 6 potencijalnih 11-eraca, od toga 3 je mogao suditi, ali barem 3 je MORAO. Crveni apsolutno neopravdan.

Imam osjećaj da je sudac imao grižnju savjest zbog crvenog i onda nije želio suditi penale. Uglavnom, ManU- Barca veliko finale će biti.

Toliko od mene.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

koji lopov aaaaaaaaaaaaa da sam tam bio

jooj pa zapalio bi gaPlačPlačPlač

amd-ati
17 godina
http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
16 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

niko nemoze reci da Barcelona nije najbolja... Mislim pa pogledajte kako svi igraju protiv njih (kukavički) svi ih se boje jer igraju najbolje... svi se zabiju u svoj šesnajsterac i pokušavaju iz kontre...Kako barca igra cijelu sezonu zaslužila je sve trofeje koje mogu odnijet

17 godina
ari kaže...

niko nemoze reci da Barcelona nije najbolja... Mislim pa pogledajte kako svi igraju protiv njih (kukavički) svi ih se boje jer igraju najbolje... svi se zabiju u svoj šesnajsterac i pokušavaju iz kontre...Kako barca igra cijelu sezonu zaslužila je sve trofeje koje mogu odnijet

liga prvaka se igra utakmicu po utakmicu, a ne uzima se zbir sezone. najbolje da se onda ni ne igra, nego komisija uefe glasa tko su ove godine 2 najbolje momčadi, pa neka malo trčkaraju.
http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

To je prodana tekma, samo bi nekvalificirana osoba poput tog Norveža koji se zove tu i tam mogla suditi na jedan ovakav katastrofalan način u polufinalu lige prvaka. Taj je čak i prekvalificiran za našu ligu ali se preko nekih veza dogurao lige prvaka a i očito mu neko čuva leđa čim će suditi i na sljedećem svjetskom prvenstvu. Jao si ga nama ako nam se posreći da nam jedan takav ćelendravi viking bude sudio utakmicu. Sramota za nogomet, utakmice se izgleda namještavaju, teorije zavjere izranjaju iz vode a oni pričaju o nekakvom fair-playu? Izgleda da Norvežo nezna kaj je to? Možda je to na njegovom jeziku fuck-play!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
ari kaže...

Pa i nije najbolja!
To moraju dokazat svojom igrom, a ne uz veliku pomoć suca koji ih je spasio od rezultatske katastrofe!

Edit: ne navijam ni za jedne ni za druge!
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 14:46 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Iskreno suđenje nije bilo korektno, no ne bi mogao podnijeti da Chelsea prošao dalje.. jednostavno ne volim engleski nogomet.

Za BARCU navijam i drago mi je sto su prošli, unatoč lošem suđenju.

A da ne pričam o komentatorima (našim) koji otvorneno navijaju za engleske klubove.,

16 godina
protjeran
Sonny kaže...

Iskreno suđenje nije bilo korektno, no ne bi mogao podnijeti da Chelsea prošao dalje.. jednostavno ne volim engleski nogomet.

Za BARCU navijam i drago mi je sto su prošli, unatoč lošem suđenju.

A da ne pričam o komentatorima (našim) koji otvorneno navijaju za engleske klubove.,

ma ko navija meni je skroz svejedno ko proso al barcelona nije trebala a ovaj sudac treba na dozivotnu u lepoglavu
amd-ati
17 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

ma daj, ako je barcelona pravedno prosla ja sam avion :), sve su ucinili da sprijece jos jedno englesko finale, ovako drogba potezanje PENAL bio, malouda potezanje PENAL, ruka piquea PENAL, etoo ruka PENAL

http://sport.dnevnik.hr/clanak/nogomet/video-drogba-sucu-ti-si-sramota.html

pogledajte malo, sramota, ono sto je chelsea igro na camp nou-u je bila vrlo dobra taktika od najboljeg trenera na svijetu, i onda dosli na stamford bridge i razarali ih da bi glupi sudac u*ro utakmicu cijelu

King of the South!
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Je, je ti! Kada te vidim pustit ću ti kosu!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 14:59 (stalker).
16 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

gledo sam na uefinoj stranici i nisam mogo nac video koji bi pkazo da se neko bunil protiv suca,niti nedosudene penale samo golove

amd-ati
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

gledo sam na uefinoj stranici i nisam mogo nac video koji bi pkazo da se neko bunil protiv suca,niti nedosudene penale samo golove

da, i ja sam pokusavao naci, ali nema. ma to su lopov, svako tko je reko da je barca prosla pravedno nije normalan, da se ne izrazim drukcije
King of the South!
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Evo, za plakat a ne za gledat - click here and here

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 15:06 (stalker).
16 godina
neaktivan
stalker kaže...

nije ta slika ti ovako ide Drogba:majmune ubost cu te pinjuron u oko jes cua...AJ SAD ODI ZURI U SUNCE IL TAKO NESTO¨!!!!!!!! xD
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Chelsea- Barcelona

Ljudi, nedvojebno je raspravljati o tome je li bilo pravedno suđenje ili nije.. ocigledno je da nije (dojba penala/crveni karton/..)

No, tek su se sada ljudi zapitali je li suđenje bilo dvojebno ili nije (kada se pocelo dirat "velikih"), ajmo pogledat primjer rukometa i naše reprezentacije (je li iti jedna utakmica bila prevedno suđena).. Je li polufinale 98' bilo pravedno suđeno (svjetsko prvenstvo).

Ocigledno je da se nesto tu događa, no dok se diralo malih, nije bilo bitno, no kada se pocelo ticat i velikih odjednom je bitno.

Pitam se koliko je uzakmica prije Chelsea "kupio" suce, koliko puta su sudili "za" njih, prvi put da je ucinjena nekakva steta na njihovu stranu, odma je hajka na suca.

Sudac je odusio utkamicu, tako je kako je (meni drago sto je Barca prosla dalje).

17 godina
protjeran
Logitech Gaming kaže...
stalker kaže...

nije ta slika ti ovako ide Drogba:majmune ubost cu te pinjuron u oko jes cua...AJ SAD ODI ZURI U SUNCE IL TAKO NESTO¨!!!!!!!! xD
 zalosno
King of the South!
16 godina
protjeran
Sonny kaže...

Ljudi, nedvojebno je raspravljati o tome je li bilo pravedno suđenje ili nije.. ocigledno je da nije (dojba penala/crveni karton/..)

No, tek su se sada ljudi zapitali je li suđenje bilo dvojebno ili nije (kada se pocelo dirat "velikih"), ajmo pogledat primjer rukometa i naše reprezentacije (je li iti jedna utakmica bila prevedno suđena).. Je li polufinale 98' bilo pravedno suđeno (svjetsko prvenstvo).

Ocigledno je da se nesto tu događa, no dok se diralo malih, nije bilo bitno, no kada se pocelo ticat i velikih odjednom je bitno.

Pitam se koliko je uzakmica prije Chelsea "kupio" suce, koliko puta su sudili "za" njih, prvi put da je ucinjena nekakva steta na njihovu stranu, odma je hajka na suca.

Sudac je odusio utkamicu, tako je kako je (meni drago sto je Barca prosla dalje).

al ovo je previse kaj je jucer bilo pa nemoze tolko pustat i slazem se za rukomet to je sramota
amd-ati
17 godina
protjeran
Chelsea- Barcelona

nas uvijek pokradu, to je postalo normalno vise xD

ali ovo je bila tako ocita krada, pa svaki debil je vidio, 5 penala a lol, ono priznajem nije bio crveni abidal, ali i nije crveni presudio nego penali, jedan penal je vrijedniji nego iskljucenje abidala a tek 5 nedosudenih??

King of the South!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice